sanada tbrkler çağrı![]()
3 Büyüklere kök söktürler
Orta Sıralarda bitirirler
Gençlerbirliği daha başarılı olur
Ankaragücü daha başarılı olur
Küme düşmemeye oynarlar
sanada tbrkler çağrı![]()
Valla Cagrıı NapaLım.Bugunde Bu Sezonu Bitiririm Diye Düsünüyorum
![]()
Bu arada Pogre 51 Mac 32 GoL 11 Asist Ve 10 Macın Adamı ile Rekor Kırdı![]()
2.Sezonda Yeni TransferLerim. Basko Jankovic , Sinan Bolat , Henrique , Ve Federico Laurito ama Takımda Cöküs Var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla Ben Daha yavasım Diyorum yaf![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 02.Şubat.2009 at 01:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Harmony'den kaynaklanıyordur mutlaka düzelir o
Cagri Takım Sakatlar Ordusu Dolu11e ASları Paftan Zor Cıkarıyorum ama Yinede İyiLer. 1 Galibiyet 1 Beraberlik 1 Yenilgi
Bu arada Sadece Ligde Sampiyon Olabildim. Ve F-t-k Da Yarı Final OynayaBildim.
Uefa Desen Ceyrekten Döndüm Neyse Konu DagıLmadan.
Devam Ssler Nerde Kaldı
Kayseri deplasmanındayım![]()
maç çok kötü gidiyor ..
Benim bişey anlatmama gerek yok . .Resim anlatıyo . . Ya k.k görene kadar kafaya gidiyorduk . . Hatta golüde kontra ataktan yedik .. Vurduk kaleciden döndü , vurduk direkten döndü , dönen top kalemizde gol oldu . .
Sonra peş peşe kırmızı kartlar . .dk 80'den sonra risk aldık , hücuma cıkarttım oyuncuları en azından beraberlik golünü bulalım diye . .Yine kontra ataktan gol yedik . . hücuma cıkarken kaptırdığımız top kalemizde gol oldu . .
2 kırmızı kart , 1 verilmeyen penaltı . . Sağolsun hakem . . Her maçıma bu hakem gelsin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sağolasın kardeşim
![]()
![]()
Last edited by webcagri : 02.Şubat.2009 at 01:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
cagrı canın saoLsun![]()
Cagrı Bu arada Yenik Oldugun MacLarda. Doldur Bosaltı Dene Uzun Pivot SantrForun varsa Bak NasıL OLuYo![]()
Ya Ben Gectim ilk Devre Bitmek Üzere Bitsin. Güzel Bi Kac Transfer Yapcam![]()
pivot santrafor yok ki takımda . .
bi makukula var o da 1.91![]()
![]()
hemso sen toplarsın bu takımı![]()
maçın hakkı beraberlikti bence
çağrı ikimizede geçmiş olsun![]()
Ahmet .Kusura Bakma Ama. Senin FutboLcuLar. Kaleyi Bulamamıs.
Hep Karavana GecmişLer Kaleyi
Yinede İyi Sonuc Diyorum
![]()
Cagrı Anladın İşte Yaf. Ben Deyim Sen Anla.![]()
Hem Buraya Yazıyorum Hem Fm Oynuyorum Hem Kız Arkadasımın mesajlarına Yetişmeye Calısıyorum Mübarek Saniyede 5 Msj Atıyo![]()
Rivas iyileşince sistemimi değiştircem . .Tek forvete dönücem , tek forvette Makukula arkasında Borges olcak . .
Cagrı ..oLur Zamanla. Ben Kız ARkadas Derken Yakında Nişan YapaCaz Gibime Geliyo İkimizin De OKulu Var Bitince Nikahta Seni Sahit Gösteririm.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla O zaman Sen Söyle Yap.Bi Dahakine Karavana Gecin De.
![]()
Cagrı Bu arada Az Önce Chelsea Yı Evimde 2-0 La Gectim.![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 02.Şubat.2009 at 01:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Herşeyin hayırlısı![]()
Cagrı Bu Arada.Takm oturmaya Basladı Derken Yine 4 AS'ım Sakatlandı
Anlamadıgım staff Larım Süper Ama Antrenmanımı Kaldıramıyo Bunların Bünyeleri
Laurito Daha Mac Yapamadan 4 Defa Sakatlandı
![]()
süper bir maç oldu 3 gol birden yedik ama şükür ikinci yarı toparlandık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çağrı ben çıkıyorum dedi ben dedim 3-0 yeniliodum oda çıktı yarın görünce şok olur herhalde![]()
Last edited by pegahmet10 : 02.Şubat.2009 at 02:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)