1 ile 30 arası toplam 437 sonuç

Konu: Football Manager 9.2.0 Yaması Hakkında

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by zyxcell View Post
    9.2.0 indirdim. nasıl yukluyoruz yardımcı olurmusunuz.teşekkurler..

ındırdıgın exe'ye tıkla o kendı yukeleyecegı yerı buluyordu sanırım sora yuklemem bıtyınce kurulmuş oluyor.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post

ındırdıgın exe'ye tıkla o kendı yukeleyecegı yerı buluyordu sanırım sora yuklemem bıtyınce kurulmuş oluyor.
    tesekkurler denıyorum....

Kusura bakmayın arkadaşlar bunu sorcak başka yer bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Bundesliga da devam eden kariyerim var... Devre arasında futbolcu trasnfer ettim. Oyuncu geldiğinde numara falan sorulmadı... Bu arada takip ediyorum registration bitiş tarihi 31 ocak diyo... Takım kadrosunda da en altta numara verme falan yok... Sonuç: Tarih geçti ve oyuncuyu kadroya dahil edemedim... 31 ocakta kaydedip çıktım... Allaşkna niye transfer ettim oynatamıcağm oyuncuyu?? Nasıl numra vericem lütfen yardımcı olun...

Not: %100 steam den alınmış orjinal oyun kullanıyorum....

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Kusura bakmayın arkadaşlar bunu sorcak başka yer bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Bundesliga da devam eden kariyerim var... Devre arasında futbolcu trasnfer ettim. Oyuncu geldiğinde numara falan sorulmadı... Bu arada takip ediyorum registration bitiş tarihi 31 ocak diyo... Takım kadrosunda da en altta numara verme falan yok... Sonuç: Tarih geçti ve oyuncuyu kadroya dahil edemedim... 31 ocakta kaydedip çıktım... Allaşkna niye transfer ettim oynatamıcağm oyuncuyu?? Nasıl numra vericem lütfen yardımcı olun...

Not: %100 steam den alınmış orjinal oyun kullanıyorum....
    Yok mu bilgisi olan bu konuda?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok mu bilgisi olan bu konuda?
    egelikartal arkadaşım. Bu oyunda yer alan bir hata. 08'dede böyle bir hata vardı. 1 sene oluyo sanrm böyle birşey sonraki senelerde böyle bir hata olmuyo.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    egelikartal arkadaşım. Bu oyunda yer alan bir hata. 08'dede böyle bir hata vardı. 1 sene oluyo sanrm böyle birşey sonraki senelerde böyle bir hata olmuyo.
    Fidan gibi Fred Hamburg'da maçları tribünden seyretcek yani 6 ay? pehh..
    Saol arkadaşım söyledğin için, uğraşcaktım bütün gün...

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    saol kardes bılgılendırddın ıcın aynı sorun bendede var ve devre arasında fenere saviola yı aldım napcam adamı 17 hafta trıbundemı oturtcam
    tekrar saol bılgılendırmen ıcın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fidan gibi Fred Hamburg'da maçları tribünden seyretcek yani 6 ay? pehh..
    Saol arkadaşım söyledğin için, uğraşcaktım bütün gün...
    kardes bende muzdarıpım aynı dertten ve tay gıbı saviola fenerde cardozanın ındırdıı toplara kosmak yerıne trıbunde takılıcak olaya gel
    Last edited by 14perseus04 : 02.Şubat.2009 at 21:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri