Sayfa 16 / 896 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maalesef transfer kapanmış.

Bugün tarihli birçok gazetede kulübümüzün yine birçok futbolcu transfer etmek üzere görüşmeler yürüttüğü iddia edilmektedir. Söz konusu transfer haberlerinin tamamı yalan ve uydurmadır. Kulübümüz bu sezon için transfer çalışmasını sonlandırmıştır. Ayrıca bugün tarihli Pas Fotomaç Gazetesi başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın BJK'li oyuncu Nobre ile anlaşma imzaladığını öne sürmektedir. Bu haber de tamamen yalan ve uydurmadır. Sırf spor sayfalarını doldurmak adına yalan haberler yapılmasını kınıyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hayırlı olsun.. Sezon sonunda açılır geri merak etmeyin..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Belliydi zaten başka transfer yapılmayacağı.Daha aldıklarımızı kadroya almadan yenisi ne yapacağız...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maalesef beni transferden daha çok üzen konu resmi ağızların göz göre göre insanları kandırması. Yani Ali Koç'un yoğun dediği transfer dönemi bu muydu ? Öyle görünüyor ki sadece gaz alma operasyonuymuş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yanılıyosam Düzeltin ama 4 Futbolcu Alındı.. Tabi As kadroya transfer yapılmaması da Aragones'in isteğiydi bu açıklandı resmi sitede..

Yani şu, Aragones istedi de almadık mı hesabı

Avrupa Kupalarında mücadele etmediğimiz için mevcut takım kadrosu gayet yeterli bence.Bu transfer döneminin nokta transferleri Abdülkadir,Onur ve Furkan oldu.Bu gençlerin üzerine düşmeliyiz,tabi mutlaka onlar da kendilerini geliştirmeli

Önümüzdeki sene Maldonado yollanır,onun yerine üst düzey bir ortasaha oyuncusu alınırsa çok iyi olur düşüncesindeyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yahu Maldonado bu sezon yollanamaz mıydı.Kiralık bi yabancı alabilirdik orta sahada ya da kanatlara yönetim ne yapmaya çalısıyor anlamıyorum.Her sabah kalktığımda Maldonado gitti,gönderildi,sutlandı..Haberini görmek için tvyi acıyorum ama yok yok yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maldonado'nun kalmasını isteyen Aragones'di

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Yanılıyosam Düzeltin ama 4 Futbolcu Alındı.. Tabi As kadroya transfer yapılmaması da Aragones'in isteğiydi bu açıklandı resmi sitede..

Yani şu, Aragones istedi de almadık mı hesabı
    Sakaryalı gençler sezon sonuna kadar Sakarya'da. Sadece Abdülkadir ve Gökhan Emreciksin 2. devre forma şansı bulabilir. Abdülkadir zaman zaman şans bulacaktır ama asıl amaç geleceğe hazırlamak. Gökhan Emreciksin ise aslında sıkıntımızın olmadığı bir bölgeye alındı fakat iyi transfer. Fenerbahçe'nin direk ilk 11'e girebilecek kapasitede bir oyuncuyu alması gerekiyordu ortasaha için. Ayrıca Uğur'a bir alternatif alınabilirdi. Bu oyuncular Fenerbahçe'nin Türkiye'de önemini bildiğinden dolayı teklif gelir gelmez büyük ihtimal kabul ettiler. Dolayısıyla alınan oyuncular Fenerbahçe için yoğunluk sebebi olacak oyuncular değil.

Aragones - yönetim olayında ise; Aragones topu yönetime sallıyor yönetim Aragones'e sallıyor. Bunu ilk devre yaşamıştık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Fenerbahçe antrenörleinde Önder hoca brezilyaya gitmiş oyuncu bakmış ve demişki

bu OSCAR büyük yetenek gelecekte laex olur

keşke zahmet edip oralara kadar gitmeseydi FM oynasaydı yeterdi...Oscarı giresunspora alıp sonra Galatasaraya 20 trilyano sattım..bhen bile ondan önce keşfetmişim !!!...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İzlemeden alınsa bu sefer de izlemeden oyuncu mu alınır yorumu yapılırdı.

Hem oraya Oscar'ı keşmetfeye gitmedi, Taça Cidade Sao Paulo Turnuvası'nı takip etmeye gitmişti. Sanırım turnuva sonuçlandı ve geri döndü Önder Özen. O turnuvada oynayan birileri transfer edilir mi bilmiyorum ama en azından böyle turnuvaları, gençleri izlemeleri, kadroya gelecek vaad eden gençleri katmaları gelecek için sevindrici hamleler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Abi 2009 yılındayız böyle turnuvaları izlemeleri gerektiğini yeni anlıyorlarsa çok vahim bir durum gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anlamışlar işte izliyorlar ya hiç anlamasalardı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligimiz son zamanlarda gerçektende kaliteli olmaya başladı. Bizim yönetimin toparlanması lazım birazda. Artık eskisi gibi 10 m € verip yabancı oyuncu koyup şampiyon olmak çok zor ligimizde. Yoğun çalışmaları lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence bu tarz hareketlerden hiç bir sonuç elde edemiyeceğiz.Sonuçta ligimizde yabancı sınırlaması var ve 3 büyük kulübün oyuncu pişirme gibi bir lüksü yok malesef.Sonuçta taraftarlar sizden şampiyonluk beklerken hiç bir kulüp yöneticisi çıkıp biz birkaç sene gençleri takıma monte edicez bu sırada başarı gelmeyebilir diye açıklama yapamaz.Kimse kabullenmez bunu.

Bunun yerine biz bu gençleri değil pişmişlerini alıcaz ve şimdi 100 bin € malyetle alacağımız 17 yaşındaki adamı 7-8 sene sonra 10 milyon € malyetle almaya çalışacağız.Burda suçlanacak olan ise ne kulüp yönetimi nede taraftar.Suçlanması gerekn yabancı sınrını koyan Federasyondur.

Sonuçta Şampiyonlar Ligi ve UEFA'da mücadele eden kulüplerimiz sahaya tecrübesiz ama yetenekli bir kadroyla çıkıp ağır yenilgiler aldığında suçlanacaklardır.Yabancı hakkıda sınırlı olduğundan mecburiyetten dolayı yetenekli olmayan ama tecrübeli olarak adledilen(maldonado gibi) oyuncularla sahaya çıkmak durumunda takımlarımız.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Söyle olabilir 19-20 yasında 2 yabancı alabiliriz mesela sonra Sivas'a,Karsıyaka'ya yollarız...Edmar'ı böye 2 sezon dolandırdılar ama o kendisinden beklenen performansı sergileyemedi...Oscar gerçekten geleecek vaad eden bi futbolcu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eskiden ülkemizde U-19, U-17 AVrupa şampiyonaları oynanırken zahmet edipte oraya bile gitmiyolardı.. Gerçekten büyük gelişme var.. Keşke şunu Brezilya dışından ülkelere de yaysak..

Tümer yeniden Larissa'da

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Tümer Metin, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bir kez daha Yunanistan'ın Larissa takımına kiralandı.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 17:17 TSİ 1 Şubat 2009 Pazar
    Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Tümer Metin, Yunanistan'ın Larissa takımına transfer oldu.

Tümer'in menajeri Tarık Üstün, tecrübeli oyuncunun Larissa ile sezon sonuna kadar anlaştığını kaydetti.

Menajeriyle birlikte Yunanistan'da olan Tümer, resmi sözleşmeyi imzaladı. Tecrübeli oyuncu İstanbul'a dönüp, eşyalarını toplayacak ve tekrar Yunanistan'a gidip, yeni takımıyla antrenmanlara başlayacak.

Tümer Metin, geçen yıl da yarım sezon Larissa takımında forma giymiş, sezon başında Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.

Biraz toparlayabilir kendini Larissa'da,iyi oldu Tümer için.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aragones nedense hiç düşünmedi takımda Tümer'i. Oysa ki kulübede durup oyunun sıkıştığı anlarda oyuna girebilirdi. Neyse hayırlı olsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence bu saatten sonra Tümer'den Fenerbahçe'ye hayır gelmez.Larissa'da geçen sezonki gibi iyi bir performans sergileyebilir Tümer..
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bence bu saatten sonra Tümer'den Fenerbahçe'ye hayır gelmez.Larissa'da geçen sezonki gibi iyi bir performans sergileyebilir Tümer..
    Tümer oynardı, Aragones oynatmadı.Niye işe yaramasın ki, gayet de güzel işe yarar.Ayrıca 1 şampiyonluk kazandırdı Fenerbahçe'ye..

Başka sitelerde görüyorum, insanlar neler yazmışlar hakikaten şaka gibi, sezon başı sakatlandı, ciddi şanssızlığı var.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Dört tane adam alındı Gökhan Emreciksin , Abdülkadir Kayalı , Furkan Aydın ve Onur Karakabak yanlış hatırlamıyorsam.Zaten Furkan ve Onur 16 - 17 yaşlarındalar ve Sakaryaspor'a kiralık olarak verildiler.Abdülkadir'in antrenmandaki formu çok övülse de Mr.Dedenin onu takıma alacağından hiç umudum yok İlhan Parlak gibi eriyip gidecek.Gökhan Emreciksin'i 10 dk Fb formasıyla gördük en azından.İlk 11'de direk oynayabilecek ya da oynatılacak bir adam almadık transfer çalışmaları tam gaz sürüyordu tam gaz bitirildi Josico Maldonado hala elimizde.Josico'nun bugünkü maçta yaptığından sonra hele..
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Uğur Boral'ın istikrarsız olduğu dönemlerde Tümer oynayabilirdi,Aragones ilginçtir ki pek fazla şans vermedi Tümer'e.

Bonservisi ile birlikte Larissa'ya verilmesi daha iyi olur gözüküyor Tümer için.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tümer çok iyi bir oyuncu fakat Fenerbahçe'de gerek sakatlıklar gerekse Aragones faktörlerinden dolayı fazla şans bulamadı. Umarım Larissa'da estirdiği fırtınaya kaldığı yerden devam eder.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre ve Selçuk. Bu ikili kendine gelmeye başladı çokda iyi performans gösteriyorlar. Aragones'in bundan sonra Josico ve Maldonado'ya şans vereceğini zannetmiyorum. Ki bence bu ikili lig'de ve Kupada yeterli isimler. Avrupada yarışmıyoruz ve Josıco ve Maldonado ikisini gönderip riskli bir transfer yerine transfer yapılmaması daha mantıklı bence. Sezon sonunda eminimki iki isimde gönderilecektir ama yerine gelecek oyuncuları bilemiyeceğim bu konuda yönetime güvenim çok çok azaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Tümer oynardı, Aragones oynatmadı.Niye işe yaramasın ki, gayet de güzel işe yarar.Ayrıca 1 şampiyonluk kazandırdı Fenerbahçe'ye..

Başka sitelerde görüyorum, insanlar neler yazmışlar hakikaten şaka gibi, sezon başı sakatlandı, ciddi şanssızlığı var.
    Aragones'in Fenerbahçe'nin başında mukavelesinin sonuna kadar kalacağını varsayarsak Tümer'in Fenerbahçe'ye dönüp o ilk geldiği zamanki performansı beklemek çok akılcı bir düşünce değil bence.Ayrıca Tümer'inde yavaş yavaş yaşlandığını ve o eski çevikliğini kaybettiğinide göz önünde bulundurmak lazım.Şampiyonluk kazandırdı demişsin ama ben o sezon Tümer'in sezon başında oynadığını hatırlıyorum.Sezonun sonlarına doğru bir şeyler yaptığına dair hatrıma gelen bir şey yok.Tabii bu Fenerbahçe'yi senin kadar yakından takip etmediğimden dolayıda olabilir.Ama dediğim gibi şampiyonluk kazandırdı diyecek kadar sezon boyunca performans sergilediğini hatırlamıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bonservisiyle gitmiş..

Profesyonel futbolcumuz Tümer Metin ile yapılan görüşme neticesinde anlaşmaya varılmış ve bu futbolcumuzun bonservisi kendisine verilmiştir.
    Tümer Metin´e kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür eder bundan sonraki hayatında da başarılar dileriz.

Saygılarımızla

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Aragones'in Fenerbahçe'nin başında mukavelesinin sonuna kadar kalacağını varsayarsak Tümer'in Fenerbahçe'ye dönüp o ilk geldiği zamanki performansı beklemek çok akılcı bir düşünce değil bence.Ayrıca Tümer'inde yavaş yavaş yaşlandığını ve o eski çevikliğini kaybettiğinide göz önünde bulundurmak lazım.Şampiyonluk kazandırdı demişsin ama ben o sezon Tümer'in sezon başında oynadığını hatırlıyorum.Sezonun sonlarına doğru bir şeyler yaptığına dair hatrıma gelen bir şey yok.Tabii bu Fenerbahçe'yi senin kadar yakından takip etmediğimden dolayıda olabilir.Ama dediğim gibi şampiyonluk kazandırdı diyecek kadar sezon boyunca performans sergilediğini hatırlamıyorum..
    Sol tarafta Tümer, sağda Tuncay.
    Şampiyonluğu onlar getirdi.

Oyun kurucudan niye çabukluk bekleniyor ki.
    41 yaşında Maldini'nin intihar etmesi lazım o zaman.

Alex'i kesecek durumda değil, rotasyon oyuncusu olur, eksik halinde ilk 11 çıkar, beklenen buydu aslında..
    Last edited by Cengo : 02.Şubat.2009 at 23:39
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sol tarafta Tümer, sağda Tuncay.
    Şampiyonluğu onlar getirdi.

Oyun kurucudan niye çabukluk bekleniyor ki.
    41 yaşında Maldini'nin intihar etmesi lazım o zaman.

Alex'i kesecek durumda değil, rotasyon oyuncusu olur, eksik halinde ilk 11 çıkar, beklenen buydu aslında..
    Sol tarafta Tuncay sağ tarafta Appiah oynuyor diye hatırlıyorum ben.(Hatta Appiah isyan ediyordu oynatıldığı bölgeye) İlk geldiği dönemlerde evet baya etkiliydi ama sonradan sakatlıklar felan pek etkili olamadı diye hatırlıyorum.Ayrıca Çevikliği söyledim.Çünkü Tümer'in en önemli artısının çevikliği (fiziki zayıflığını bastırır) ve tekniği olduğunu düşünüyorum.Neyse zaten bonservisiyle gitmiş.Fazla konuşmamızın bir manasıda yok.Gittiği yerde başarılar diliyorum kendisine..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri