Üstüste galibiyetler alırsan seni kimse tutamaz kardeşim
Üstüste galibiyetler alırsan seni kimse tutamaz kardeşim
Türkiye Kupasın'da ikinci maçımızda Kırıkkalespor'u 16'lık Halit'in de gol attığı maçta çok rahat yendik...
Maçın yıldızı Bilal Aziz !!!
Evimizde Denizlisporla 0-0 berabere kaldık...Top bir türlü kaleye girmedi...
Maçın yıldızı Bekir !!!
Sahamızda Kartalspor'u zorlanmadan geçtik...
Maçın Yıldızı Çağlar !!!
15.hafta sonunda lig tablosu !!!![]()
Kayseri şovv !!! Deplasmanda Rapid'i 4-1'le ezdik.Ve gruptan çıkmayı garantiledik !!!
Maçın yıldızı A_quino ....
Yine aynı senaryo !!!Deplasmanda yine son dakikalarda yediğimiz gol ile 1 puan alıyoruz..
Maçın yıldızı Ufuk Ceylan...
Sahamızda Ağırladığımız Ankaraspor'u eziyoruz ama yenemiyoruz maç verileri herşeyi anlatıyor.
Süper Kayseri !!! Ağırladığımız Frankfurt'u A_quino'nun coştuğu maçta 2-0 yendik.
Maçın yıldızı 2 gol atan A_quino !!!
Bu sonuç sonunda grubu 2. tamamlıyoruz ve çıkıyoruz !!!![]()
UEFA'da zorlu rakip ROMA !!!Hep bizim şansımıza çıkar ztn böyle takımlar ....
Bu turun galibi AZ-Sunderland eşleşmesinin galibi ile yapacak....
Genç yeteneğimiz A_quino kenidisini 2014'e kadar Kayserispor'lu yapan sözleşmeye imza attı !!! Çok mutlu olduğu gözlenen Dani:Burası bnm yuvam beni A_quino yapan Kayseri halkıdır ve burada kalacağım...![]()
![]()
![]()
Kupada 3. maçta deplasmanda Gaziantepspor'u yedek ağırlıklı olarak çıktığımız Cangele'nin şov yaptığı maçta 3-1 geçtik....
Maçın yıldızı !!!
Kupa'nın son maçında evimizde İ.B.B'Yİ son dakikada bulduğumuz golle yenerek Çeyrek finale çıktık ....
Galatasaray'ın genç yeteneği Emre Çolak bedavaya KAYSERİ'DE...GS'nin sözleşme uzatma teklifini reddetti.Sezon sonu geliyor !!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sorma yaa kötü olduama a_quino'nun yanı sıra diğer forvetlerde çok formda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yine iyi bir kuraTürkiye Kupası Çeyrek Finalin'de rakip Galatasaray.Eleyebileceğimze inanıyorum !!!!
Basın Açıklaması
Bu arada devre arasında sözleşmesi bitecek oyunculardan Wilshere,Plessis ve Mehmet Ekici'ye klubümüz tarafından teklif götürülmüştür.Ancak oyuncuların Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle bu transferler gerçekleşmemiştir.Kamuoyuna duyurulur.![]()
Last edited by tarikko : 02.Şubat.2009 at 23:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Türkiye Kupasın'da yarı finalde rakip Trabzonspor !!!
İnönüyü susturduk !!! Ligde deplasmanda Beşiktaş'ı Cangele'nin yıldızlaştığı maçta 3-2 mağlup etmeyi başardık !!!
Maçın yıldızı....
Sahamızda Eskişehirspor'u rahat bir oyunla 3-0 geçtik...
Maçın yıldızı Lewa !!!
Helal Olsun !!! UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Sahamızda 10. dk'da haksız bir kırmızı kartla 10 kişi kaldık.Sonra Roma 3-0 öne geçti 78.dakikaya kadar bastırdık bastırdık gol gelmedi ama 78.dakikada Lewandowski 85.dk'da yine o sahneye çıktı ve skoru azalttık.Sonraki 5 dk iki net pozisyon kaçırdık ama olsun mücadelemizi kutluyorum !!!
Maçın yıldızı Lewa !!!
Antep'te şov !!! Deplasmanda Lewa'nın 3 gol attığı maçta Antep'i 5-1 yendik..
Maçın yıldızı !!
Bu maçtan sonra büyük kayıplar verdik.Roma maçında olmayacak oyuncular:Lewa,Aydın,Bekir,Eduardo Costa,Çağlar,Abdullah....
Şok !!!
Olmadı.... UEFA Kupası Çeyrek final ikinci maçında Manchester'a 3-2 yenildik..Yinede oyuncuları kutluyorum buraya kadar geldiğimiz için !!!
Samiyende,İnönüde,Kadıköyde Kral Kayseri !!! Deplasmanda büyükleri yenme geleneğimizi sürdürdük.
Maçın yıdızı müthiş bir maç çıkaran Ufuk !!!
Buraya kadar !!! Kupada yarı finalde sahamızda 4-0 yenildiğimiz Trabzon'a karşı deplasmanda akıl almaz pozisyonlar kaçırdığımız maçta 70'de Eren'in atıldığı maçta 1-0 yendik ama turu geçemedk
Evimizde Sakaryaspor'u dağıttık.Lewa şov yaptı...
Maçın yıldızı...
Deplasmanda Denizli'yi Mehmet Topuz'un golüyle 1-0 geçtik..
Maçın yıldızı Topuz...
Deplasmanda Kartal'ı 2-1'le zorlanmadan geçtik..
Maçın yıldızı Koray oldu..
Puan durumu son iki hafta çok çekişmeli gidiyor lig..
Fenerbahçe Aragones'i kovdu.Ligde şu an 7.ler.Ve en büyük favori bn olduğum için medya bana sordu Gidermisiniz diye bnde hayır dedim.Fenerbahçe'ye gitmek isterim ama bu sene ŞL'ye gidemediler ondan gitmeyeceğim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sıradaki maç gençlerbirliği ile gs ise kartalsporu ağırlıyor...
Last edited by tarikko : 03.Şubat.2009 at 23:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)