1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: "Abdülkadir Gerrard'tan iyi olacak"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'de oynadığı için mi dalga geçiyorsunuz? Olumlu görüşlerinizi belirtseniz hatta Türkiye'den bu seviyede bir yıldız çıksa fena mı olur? Ha olur olmaz arası tartışılır, zaten böyle bir açıklamayı da arkadaşına destek olmak ona güven vermek için yapmıştır. Kimse Abdülkadir'in Gerrard'dan iyi olmasını beklemiyor zaten. Beklentimiz Türk futboluna damga vuran, büyük bir futbolcu olması. İzleyenler ve eski hocaları da bunu yapabileceğini söylüyorlar.

Umarım bir Nihat gibi, bir Tuncay gibi bir Arda gibi büyük futbolcu olur ve büyük liglerde oynayacak seviyeye gelir. Gülünecek ya da komik bir açıklama olduğunu düşünmüyorum ki Gerrard kadar olamayacağını bildiğim halde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe'de oynadığı için mi dalga geçiyorsunuz? Olumlu görüşlerinizi belirtseniz hatta Türkiye'den bu seviyede bir yıldız çıksa fena mı olur? Ha olur olmaz arası tartışılır, zaten böyle bir açıklamayı da arkadaşına destek olmak ona güven vermek için yapmıştır. Kimse Abdülkadir'in Gerrard'dan iyi olmasını beklemiyor zaten. Beklentimiz Türk futboluna damga vuran, büyük bir futbolcu olması. İzleyenler ve eski hocaları da bunu yapabileceğini söylüyorlar.

Umarım bir Nihat gibi, bir Tuncay gibi bir Arda gibi büyük futbolcu olur ve büyük liglerde oynayacak seviyeye gelir. Gülünecek ya da komik bir açıklama olduğunu düşünmüyorum ki Gerrard kadar olamayacağını bildiğim halde.
    Yahu Seko bunun Fenerbahçe ile ne alakası var?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bir de ben demiyorum ki herke müthiştir, süperdir desin. Demokratik bir ülkede yaşıyorsak herkes fikrini belirtebilir zorlama ve baskı kabul edilemez bir durum. Bu konuda herkes iyi yorum yapsın gibi anlaşılıyorsa yazdıklarım buna bende üzülürüm. Yanlış anlaşılma yoktur umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Gülmek için de bir sebep yok, işin doğrusu biraz aşağılamışsın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gerrard'ın da iki gözü, iki ayağı, iki kolu var. Bizim ülkemizde de çok fazla yetenekli oyuncu var fakat elin İngilizi yeteneği parlatmasını biz ise köreltmesini iyi biliyoruz. Tüm fark burda. Abdülkadir geldiği noktaları yeterli görmeden sürekli yükselmek için çalışırsa büyük futbolcu olabilir ama 20-21 yaşlarında ben oldum havasına girerse sıradan futbolcular kervanına katılır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri