Quote Originally Posted by baristayfur View Post
Bence boy-kilo değerlerinin oyunda etkinliği olmadığı sürece girilmesi mantıksızlık.

Sizler içinde boşa zaman kaybı(ABOOO)
Zaten db için aşırı bir çaba sarfetmeme gerek yoktu, FM 08'de iyiydi, 9.0.0 ve 9.0.1'den hemen hemen data oturdu, 9.0.3 ile de hemen hemen eksiksiz olacak.İlla ki bir şeyler çıkarsa değiştiririz, her sene inen-çıkan olur.Gerçi bizim ligde inenden bol bir şey yok, inen bol çıkan yok.

Lafı amma uzattım,uzun sürmedi zaten çok işi olmadığı için.
Kısaca (benim için) Fb db ile aslen işim bitmiş durumda şu an, gözünüze ne çarparsa söyleyin değerlendirelim, transfer dönemi bitti sonuçta, zaman kısa.

Quote Originally Posted by YusufT19 View Post
Güiza hakkinda sunlari yazmak istiyorum. La Liga iyi takip ettigimi düsünüyorum ve gecen yil Mallorca'nin cogu macina baktim.

Mallorca tamamen Kontrataga dayali futbol oynuyordu,top Arango'ya yada Ibagazaya sonrada birakin bunlar birseyler yapsinlar.

Güiza'ya topu hep önüne dogru atiyorlardi,oda topu önüne alip ya bitirici vurusu yapiyordu yada birazcik topla oyalanip topu diger takim arkadaslarina aktariyordu. Yani demek istedigim..Güiza'nin arkasinda cok kosan ama ayni zamanda cok akilli ve oyunu iyi okuyabilen 2 tane oyuncu vardi. Güiza cezasaha ici golcüsüdür,pek posizyonlara kendisi yaratmaz ama önsezgileri ve posizyon alma konusunda baya iyidir.

Güiza "penaltisiz" gol krali oldu, ama kac tane penalti kacirdigini bilenler varmi acaba? Mac basina ortalama kac tane gol posizyonuna girdigini bilen varmi?
Güiza'nin en basit posizyonlar'dan atamadigini ama en zor acidan ve posizyondan cocuk oyuncagi gibi gol atabildigini bilen varmi?

Güiza bence iyi oyuncudur,suanki gösterdigi performansin sebebleri vardir.
Güiza suan Galatasaray'da olsaydi 10+ golden fazla atmis olurdu.
Kesinlikle haklısın, sorun sol kanat ve orta sahanın göbeği aslında.
Aragones'in elinde istediği tarz malzeme yok ki istediğini oynatsın, defansif oyun formatı oyuncuları hepsi.