1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Guiza'nın Finishing i 16 lara çekilmeli 18 çok abartı...Semih in of the ball özelliği daha iyi olabilir kanaatimce...Ve son olarak Selçuk son zamanlardaki çıkışıyla CA sını yükseltmeyi haketti...
    Bence Guiza'nın bitiriciligi gayet uygun yeri geldiginde öyle vuruşlar yapıyorki bazı çok iyi forvetleri bile geçiyor.Bir arkadaşımız söylemiş sakinligi düşük diye,bencede o yüzden zaten birebir de pek etkili kalamıyor ve bitiriciligi düşük gibi gözüküyor ama dedigim gibi 18 uygun.Onu geçtim de Semih'in zaten off the ball özelligi 19 degil mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Bence Guiza'nın bitiriciligi gayet uygun yeri geldiginde öyle vuruşlar yapıyorki bazı çok iyi forvetleri bile geçiyor.Bir arkadaşımız söylemiş sakinligi düşük diye,bencede o yüzden zaten birebir de pek etkili kalamıyor ve bitiriciligi düşük gibi gözüküyor ama dedigim gibi 18 uygun.Onu geçtim de Semih'in zaten off the ball özelligi 19 degil mi ?
    Ben demiştim.Dünkü maçta gördük güiza pozisyonları iyi bitirebiliyor.Ancak bir türlü sakin olamıyor.Uğur Boral'ın pas özelliği 1 puan düşebilir.Gereksiz paslar atıyor.Carlosa özellikle .Maçta sanırsınız Carlostan hellallik alıyor .Pasları gerektiğinde tam yerini bulmuyor.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri