Gruptan çıktıktan sonra Türkiye Kupsaı çeyrek finalinde Bursa ile eşleştik. İlk maç bizim sahamızda.

Yine zorlandık ama en azından ikinci maç için avantaj sağladık. 1-0 oldu bizim oldu

Rövanş için Bursa'nın yolunu tuttuk. Mutlu dönebilmek için dua ediyorum.

Yine zor bir maç oldu ama neyseki turu atlayan taraf biz olduk.

Tekrar lige döndük ve Gençlerbirliği maçına odaklandık. Takımda form düşüklüğü beni endişelendiriyor.

Orta sahada zayıf bir görüntü vermesine rağmen 3 puan almayı başaran takımı kutluyorum.

Zirveyi şekillendirecek maçların ilki Galatasaray maçı. Hem de deplasmanda:

Maç öyle bir maç oldu ki.. İnanamazsınız. Sahadan kemik sesleri geldi. Zor bir galibiyet aldık. Nobre maçın yıldızıydı.

Kendi sahamızda Kayseri maçına çıkıyoruz.

Bu maçta Kayserili oyuncular resmen kontrollerini kaybettiler ve gerginlikleri onlara pahalıya mal oldu.

Anadolu'nun en zor deplasmanına gidiyoruz. Sivas'tayız. Allah yardımcımız olsun.

Eksiklerle çıktığımız maçta maalesef istemediğimiz bir sonuç aldık ve Sivas'tan elimiz boş döndük. Uçakta kimsenin ağzını bıçak açmıyordu.

Zirvede müthiş bir mücadele yaşanıyor.

Avrupa'da yola devam etmek için önümüzdeki engel Ajax. Gerçek bir engel!

Sivas yenilgisinden sonra evimizde de aradığımız morali bulamadık. Galiba bu sezon için Avrupa'ya veda etmenin zamanı geldi.

Süperligde sahamızda Kocaelisporla maçımız var. Bakalım yüzümüzde tebessüm oluşturabilecek bir galibiyet sevinci yaşayabilecek miyiz?

Moral artık bizim şehrimize uğramıyor.

Sırada Avrupa'ya veda maçımız var

Deplasman olmasına rağmen iyi bir maç çıkardık ama maalesef Avrupa maceramız sona erdi.

Gaziantep deplasmanına 3 puan için gidiyoruz.

Taraftarların homurtuları yükselmeye başladı. Kötü gidişe dur diyecek bir heyecan gerekiyor.

Türkiye Kupası'nda yarıfinal maçı oynuyoruz. İlk maç deplasmanda Galatasaray'la. Bu kötü zmaanımızda hiç iyi denk gelmedi bence. Zaten düşüşte olan formumuz dururken üstüne bir de ezeli rakibten alacağımız ağır bir yenilgi işleri baya zora sokar.

Kıran kırana geçen maçı destansı bir galibiyetle süsledik. Genç Batuhan bu maçta kendini aştı. Servet Çetin ataklarımızı durdurabilmek için ikinci sarı kartı görmeyi göze aldı.

Artık belalımız olan Büyükşehir Belediye ile bu kez İnönü'de kapışacağız:

Topa çok fazla sahip olamadık ama yine de pozisyonları değerlendirip sonuca gittik. 3 puan Beşiktaş'ın oldu.

Uzun bir ara var ve bu arada Dinamo'dan gelen hazırlık maçı teklifine hayır demiyoruz.

Şans verdiğim gençler göz doldurdu.

Ligde Denizli deplasmanındayız.

Tello yine takımı sırtladı ve hak ettiğimiz bir 3 puan aldık.

İki zor maç var üst üste oynayacağımız. İlki Trabzon ikincisi Fenerbahçe maçı. İkisi de ölüm kalım savaşı vereceğimiz maçlar. Şimdi Trabzon İnönü'de.

Son dakikada Bobo'nun müthiş golüyle resmen hayat buluyoruz. Artık önümüzde Fenerbahçe maçı var.

Fenerbahçe ile yapacağımız maç zirveyi baya karıştıracak gibi duruyor. Deplasman maçı zor geçeceğe benziyor.

İlk yarı Fener'in 2-1 üstünlüğü ile sonra erdi. Futbolcularıma devre arasında zor bir deplasman maçı oynadılarının farkında olduğumu söyledim. Ama eğer üstünüzdeki bu formanın kutsallığının kendiniz farkında mısın bundan şüpheliyim diye bağırdım. Sonra da eğer bu sahadan başımızı öne eğdirecek bir sonuçla ayrılırlarsa kendilerini taraftarlara teslim edeceğimi söyledim Sonuçta yüreklerini ortaya koyan oyuncularım 2. yarı müthiş bir mücadele ortaya koydular. Sahada ayak basmadık yer bırakmadılar. Fener'e göz açtırmadılar. Aldıkları hemen hemen her topu Fener kalesine kadar götürdüler. Süperdiler!

Puan durumuna bir göz atalım. Zirvede depremler oluyor: