Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Yarı Final'e Çıkar ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

15 75.00%
  • Galatasaray

5 25.00%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 205 arası toplam 205 sonuç

Konu: Fortis TK 2. Maç | Sivasspor-Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yada Arda'ya p.ç p.ç p.ç arda deyişleri. Çok iyi desteklediler takımlarını.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu Küfürler Her Yerde Var Abi Irkçılık Her Yerde Yok Ama

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

şimdi burada biri çıkar ali samiyende baliliye edilen küfürleri açık açık söyler olmaz değil mi ? senin bahsettiğin küfür her takımın tribününde var. bunun önüne geçmek imkansıza yakın birşey.

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    İşte dizi dönmüş ama tam olarak ciddiyetini bilemiyorum olayın . Uzun vadeli sakatlık onu da takımı da kötü etkiler .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

extensor yazmıştır yahu
    Hıncal Uluç un üslubuna benzettim biraz. Güzel yazmış extensor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç ne güzel geçmiş mücadele gücü yüksek, hakemin bariz hatası yok. Mehmet'in atılması bile ortamı germiyor. İki taraf da 120 dakika üstün mücadele sergilemiş ve Sivasspor tur atlamış. Bir gerginlik yok ama neden burada ortamı germeye çalışıyorsunuz anlamadım.

2 tarafı da gösterdiği mücedeleden dolayı tebrik ederim. Kamanan takıma tam uyum sağladığında çok takımın canını yakacak gibi duruyor. Tebrikler Bülent Hoca'ya da böyle bir oyuuncuyu bulup getirdiği için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim onu yazma sebebim baska, anlayamamışsınız. Sivas taraftarı küfürsüz iyi destekledi dendi de ona istinaden yazdım. Laf gitmesi gereken yere gitti, siz rahat olun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben rahatım da benimki sana özel bir uyarı değildi, genel bir uyarıydı, üzerine alınması gereknler almıştır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yahu ALLAH aşkına şimdi Taraftara laf atılıyor kurban olayım bunu söyleyen acaba golü yedikden sonra küfür etmedimi kalecisinden tut forvetine kadar neden acaba Türk insanı tereyağ gibi üste çıkmak için her zaman bir eksik bulduğunda lap diye yapıştırıyor lafı hemen insana hiç anlamış değilim.

Galatasaray'ı futbol adına izleyen olduysa Sivasspor sahada ezdi üstünden 10 defa geçti adamlar 110. dakikada bile savaştılar Galatasaray orta sahayı geçiyor pozisyona girecek ama herkes yürüyor ne yapacak böyle geliyorsun 15 kişi kadroyla adam sakatlanmasa değişiklik yapacağı yok anlamıyorum..

o Arda'ya edilen küfür acaba Türkiye Liginde edilmiş ilk ve son küfürmüdür?

bu kadar ufak ucuz işleri lütfen büyütmeyin yapmayın burada bir galibiyet söz konusu ki Sivasspor'un Türkiye Kupası geçmişi bile yok değil tur atlamak grubdan bile çıkamamışlar.. burada çok savaşarak çok canını dişine takarak oynayan oyuncuları tebrik etmek yerine, küfürleri yok işte ırkçılıkmış cart curt.

bırakın bu işleri, biraz mütevazi olun yendilerse dünyanın sonu değil kırın bir kere şeytanın bacağını helal olsun ya bir galatasaray'lı olarak gerçekden adamlar bizden daha çok istedi ve oynadılar diyin lütfen.

kendi düşüncelerim bunlar, kimse üzerine alınmasn..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben rahatım da benimki sana özel bir uyarı değildi, genel bir uyarıydı, üzerine alınması gereknler almıştır.
    Benimki de sana degildi abi Ben mesajı yazarken senin mesajın bile yoktu benden önce devranmışsın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    @world hallow
    yahu mesajımı üstüne alan aldı size ne oluyor? Olay küfür degil zaten. niye yazdığımı anlamamışsın; cevap yazıyorsun.
    Last edited by PesimiSTyLa : 03.Şubat.2009 at 19:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Pesi; bak işte bende bu olayları hiç sevmiyorum.

ben bak siyah bir şekilde en son yazımı aldım sana bir kelime söylemedim.!
    hemen ontane muamele yapma.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam devam et.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok sert bir futbol , turu geçen Sivasspor;

Penaltı kaçırdıkları için kimseye yüklenmeye gerek yok Yıldızlarda penaltı kaçırabilir , Skibbe'ye bir kaç çift lafım var ; Ey Galatasaray'ın teknik direktörü sahada hiçbir şey yapmayan 2 forvet vardı sahada çıkan Ümit olmalıydı , takımın penaltıcısını hangi zihniyet çıkarır , ölüsü bile Nonda'dan penaltılarda lazımdı , Penaltılar zaten şans iişidir , Petko'da tecrübeli bi kaleci işi götürdü, Ümit'in artık bu takımda işi bitmiştir kırk yılda çok müsait bir pozisyon yakalamıssın üflesen gol kaçırdın , penaltıya birşey demiyorum , Hakan Balta defans olmasına ragmen teknik yok denilmesine ,ragmen nasıl attıysa , Ümit atamadı , sağlık olsun ;

Maçın yıldızı , Mehmet Güven'di bir iki basit pas hatası yapsada harika oynadı helal olsun aslanıma , 11 kişi elinden gelen mücadeleyi gösterdi , 1-2 kişi hariç , bir sürü eksigimiz olmasına ragmen,Sivasspor'da ise Abdurahman harika ötesi oynadı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu bülent uyguna sempatim varken nefretim doğdu artık. Adam sanki maçı başka yerden izliyor. Yada maç esnasında mp3 dinliyor. 2 maçtır sivas taraftarı küfürleri yağdırıyor. Ama o diyorki "Onlar bizi samiyende küfürle karşıladılar biz karanfiller verdik" Maçın başını hatırlıyor sanırım sadece. Tamam karanfil olayı ortamı yumşatmak için yapılan güzel bir hareket ama keşke onla kalsaydı.

Maçı daha izleyemedim. Çünkü niyeyse kupa maçları TV lerde çok konuşulmuyor.İnternetten özeti bulabilirsem izlerim artık.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bülent uygun m.yıldızın samimiyetten küfür ettiğini söyledi vayy bee..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İşte kişilerin samimiyet anlayış farkı . Samimiyetten küfürmü olur ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada petkovic bütün penaltılarda öndeydi..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende tam onu eklemeye geldim.

İşte izleyin Petkovic in penaltılardaki halini :

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=52160

Mehmet Yıldızında gerçek yüzünü gördük. Ben onu beyfendi birisi diye tanıyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşı olduğu için faul yapmadığını söylerken samimiyete bağlı olarak etti dedi, doğru ama sonrasında da hakemin yaptığı doğrudur, Mehmet o şekilde konuşmayacaktı da dedi. Yani Mehmet'i koruma ya da küfürü savunma gibi bir durum yok. Eksik bilgiledirme olmasın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bize böyle golleri özletmiştin Aykut tebrikler ..
    Tebrikler ; penaltılarda Petkovic 1 metre açılırken uyuyan güzel Yan hakemler..
    Tebrikler neredeyse hiç topla buluşamayan Ümit Karan.
    Buluştuğunda da 1 metreden topa öyle güzel vurdun ki yani daha estetik vuramazdın gerçekten..

Tebrikler Barış'ı sakatlayan Centilmen(!) Sivasspor .Güzel buzlu sevimli cici çim ..
    Bu sebepten dolayı daha ne kadar oyuncu kaybedeceğiz.

Uğur
    Barış.
    .
    .

bülent uygun' un maç sonu hakemlere gidip; ''hocam siz olmasaydınız biz bu maçta kırmızı kart manyağı olurduk, sadece bir oyuncumuzu attığınız için teşekkür ederim.'' demesini bekliyorum şahsen.

Bizi eleyen güzelim Sivasspor.Artan sempatimi bu maçta antipatiye dönüştürmeyi başardınız.Tebrikler tebrikler...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aykuttan ne köy olur nede kasaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benimki de sana degildi abi @world hallow
    yahu mesajımı üstüne alan aldı size ne oluyor? .
    Kime söylediysen gel erkek gibi belirt burda insanları zan altında bırakma.

"Sen rahat ol mesajı alması gereken aldı zaten" Ne demektir.
    "Laf gitmesi gereken yere gitti, siz rahat olun." Ne demek?
    Laf mı sokmuş oluyorsun.
    Söyleyecek kaç cümlelik lafın varda laf sokacaksın?

Böyle küçük lise kızları gibi mıymıy ben lafımı söyledim anlayan anladı nedir.

Sonra kız gibi geçen günde onu araştırmacı diye kayırıyorsunuz ağlaşmaları?
    Kimi kim kayırmış bu güne kadar bu forumda da bilip bilmeden iftira atıyorsun insanlara

O günde aynı şekil çocukluklar yaptın birşey yazmadım. Yazdım da vazgeçtim diyelim.

Sen biliyorumusun benim bu forumdan kaç kez atıldığı mı?
    Kaç kez ceza aldığımı?
    Tek bir cezamda da karşı çıkıp çıkmadığım hakkında birşey biliyormusun?
    Nasıl saygıyla karşıladığımı biliyormusun? Bilmiyorsun.

Ama iftira atmayı biliyorsun.
    Burda da kız gibi ben lafımı söyledim anlayan anladı yazmayı biliyorsun.
    Kulaktan kulağa mı oynuyoruz. Kime ne söylediysen yaz arkadaşım delikanlı gibi...
    Evet bence Sivasspor taraftarı Galatasaray taraftarından kat kat daha iyi bir seyircilik örneği göstermiştir. O. çocuğu demeden ırkçılık yapmadan.

Söyleyemezmiyim bunu? Söylersem bu havalara mı girmen gerekir. Ben lafı söyledim alması gereken aldı falan nedir arkadaşım?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bizde Karanfil veririz olur biter

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bizde Karanfil veririz olur biter
    Alican sende hala işin esprisindesin yahu !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@extensor
    anlamışsın işte kime dediğimi.
    Küfür konusunda katılmıyorum sana. yahu kardesim burada sivaslı kardesimiz vardı kendi söylüyor tribüncülükten anlamayan kişiler maca geliyor da bu tür seyler oluyor bazen diye. O bile kabul ediyor bunu. sen buraya gelmiş sivas seyircisi Galatasarayınkinden iyi diyorsun. ama bak şurada haklısın. Sivasın seyircisi var; Galatasaray'ın Taraftarı "Sivas şak şak şak" ortam gerildigi yerde küfür(heryerde oluyor bu sadece sivasa mal etmiyorum) demekle taraftarlık olunmaz. Seyircilik olur "Rahat olun" dediklerimde yazdığımı anlamadan üstüne alan kişilereydi.
    Bu konuya son mesajım. seninle daha fazla konuşmayacagım. İftira konusuna da hiç girme istersen. Ben "ardayı cekemeyen anten taksın" derken argo kullandığım için anında uyarı puanı alıyorsam; etrafındakilerin Galatasaray tribününden, stadından olacagını düşünmeden onlara "şerefsiz, köpek vs" demek benim kanaatimce hiç uyarılmadan atılmayı gerektirir. Bende bunu belirttim. Rahatsız olduğum bir konuyu söyleyemeyecek miyim ? Buna sen mi karar verirsin ?
    Hadi selametle.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KişiseL tartışmaLarınızı gidin MSN üzerinde yapın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri