1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Google Translate artık Türkçe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Google Translate artık Türkçe

Arama motoru Google'da süper bir hizmet sunuyor. Yabancı dil bilmiyorsanız bile artık rahat rahat internette gezeceksiniz. Çünkü 40 dildeki tüm yabancı siteler anında Türkçe oluyor... İnternet üzerinden yaptığınız aramalarda karşınıza çıkan web siteleri farklı dillerdeyse, sorun etmeye gerek yok. Çünkü uzun süredir var olan ama Türkçe'yi seçenekler arasına eklemeyen Google Translate, Türkçe olarak da hizmet veriyor.

http://translate.google.com

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tam randımanlı çevirmiyor ama hiç anlamamaktan iyidir..Bu kolaylığı sağlayanlara teşekkürler..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Evet haberi dün okumuştum. İyi oldu Türkçe'nin eklenmesi. Denedim bir kaç cümle diğre cümle çeviren programlardan daha iyi . Bayağı işe yarayacak.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Tam randımanlı çevirmiyor ama hiç anlamamaktan iyidir..Bu kolaylığı sağlayanlara teşekkürler..
    Dilimizin ingilizceyle uyumu sayesinde malesef düzgün bir çevirici olacağını sanmıyorum..Ama Türkçe'nin diğer dillerde çevirilerinde daha iyi sonuçlar verebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Dilimizin ingilizceyle uyumu sayesinde malesef düzgün bir çevirici olacağını sanmıyorum..Ama Türkçe'nin diğer dillerde çevirilerinde daha iyi sonuçlar verebilir.
    Dediğinde haklı olabilirsin.Almanca'da denemiştim çünkü.Aynı dil ailesinden geliyorlar nede olsa..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Atamayana atarlar" cümlesini herhangi bir dile anlamını bozmadan 4'ten az kelimeyle çevrildiğini görmedim. (hatta 4 kelimeyle de görmedim)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    "Atamayana atarlar" cümlesini herhangi bir dile anlamını bozmadan 4'ten az kelimeyle çevrildiğini görmedim. (hatta 4 kelimeyle de görmedim)
    Eh abi oldu olucak 'şemsi paşa pasajında sesi büzüşesesicileri'i' çevirseydin

Mesaj Yetkileri