Togiii
Alicanfmfan
tamam senin dediklerinlede alakası yokki ben çıkarım sahayı aldığım her topu şut çekerim 100 tane şut çekince maçta göze hoşmu gelir..Yada topu alırım giderim köşe bayrağında sıkıştıtırım topla oynama yüzdem artar bu göze hoş mu gelmesi demek ...Ayrıca skorla göze hoş gelen futbolun hiç alakası yok güzel oynayıp kaybedebilirsinde. ..kusura bakma ama sen ya bu göze hoş gelme işinde hiç anlamıyorsun yada futboldan
İstersen kariyeri berbat etmeylim burası bizim tartışma yerimiz değil bu son msjım hala futbolda anlayamadığın şeyler varsa özel msj atarsın
Senin bahsettiğin olay hayali, ayağımda fazla tutarım 100 tane şut çekerim vs vs.Burak'ın ve kariyerinin burdaki amacı baskılı futbol oynayıp taraftara okuma zevki yaşatmak, anlatmak istediğim bu.O atamadığı topların yarısının telafisini diğer maçlarda çıkartıyor zaten, dediklerine alakalı değil..
TSL 31.Hafta
Uefa Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
TSL 32.Hafta
Uefa Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
Uefa Kupası Finali Eşleşmesi
TSL 33.HAFTA
Uefa Kupası Finali
TSL 34.HAFTA
Burak Durgunlu Fenerbahçe Spor Kulübündeki görevinden İSTİFA ETTİ!!!
İki yıl boyunca gururla sürdürdüğüm,canımdan cok sevdiğim takımımdan bugün itibariyle istifa ediyorum...Uefa kupasında final oynayıp kaybetmek,96 puanla sampiyonluğun ardından 3.olmam,Türkiye kupasında yarı finalde elenmem ve kariyere devam edecek vaktimin olmamasından dolayı istifa ediyorum ama oyuncularımın gösterdiği inanılmaz performans halen daha aklımda...Sakatbahceydik resmen bi zamanlar....fakat o zamanlar bile son haftalardan daha yürekli,daha iyi oynuyorduk...Benim canımı sıkan son haftalardaki kötü oyun,sahsiyetsiz oyundur.Ben basarısızlığı yapım gereği kaldıramayan bi insanımdır...İstifa etmeden 1 gün önce baskanımız kontratımı 2013e kadar uzatmayı teklif etti...Üzülerek reddettim o finali alsaydım belki her sey farklı olurdu fakat o zamanda yoğun olacağım için kariyere vakit ayıramayacaktım bence en iyisi bu oldu...Basta Alican kardesım olmak üzere herkese tesekkur ederim.Kariyeri sevdiniz,beğendiniz...Alicanla cok güzel bir rekabete girdik,ara sıra tartısmalarımız oldu...Bu ikimizinde mağlubiyeti kaldıramayan yapısından ötürüdür...Kariyere devam edilecek ama ben yokum artık...Benim yerime eğer birisi geçerse her zaman desteklerimi verebilirim...Lugano,Deivid,Semih,Vederson gibi oyuncuların sözlesmesi bitiyordu..benden sonra gelen arkadası düsünüp bu oyuncuları takımda tuttum...Güiza,Vicente,Lugano,Leo,Saviola,Diarra,F abio Aureilo gibi yabancılarmız var...Man UTD en kiraladığım Darron Gibson takımdan ayrılacak...2-3 iyi oyuncuyla seneye Fenerbahçe'yi yine sampiyon olarak görmek istiyorum hadi eyvallah!!!
Tsl 31.Hafta
Harika oyun gelen galibiyet
Tsl 32.Hafta
Kilidi biraz zor açıyoruz sonrada 3 puanı alıyoruz.
Tsl 33.Hafta
Güzel oynayıp 3 puanı alıyoruz
Tsl 34.Hafta
Evimizde şampiyonlugumuzu garantiledigimiz maçta İbb'yi güzel futbolla yenip Şampiyon oluyoruz.
Tsl Puan Durumu
-Şampiyon Galatasaray-
Tsl İstatistikler
Bafetimbi Gomis
Marquinhos
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
tebrikler scar ...finalde güzel bir başarı
istifa etmen iyi olmamış bence galatasarayı tebrik ediyorum fenrbahçe'yi de uefa daki başarısından dolayı kutluyorum
efsane kariyer devam edebilir arkadaşlar , burak olmasa bile![]()
Holiganlar Portekiz'de
Tsi'nin Holiganları olarak nitelendirilen , Alican ve Burak yolam devam etmiyor ancak Burak'ın yerine kariyerime ortak olarak bir başka Holigan ile anlaştık, Portekiz'te Liga Sagres'de boy göstereceğiz , Tolga (Togiii) Lizbon'u , bende (Alicanfmfan) Benfica'yı alıp zorlu maratona başlıyoruz,hazırlık kampı , transferler , maçlar en kısa zamanda size sunulucaktır.
İkinizede Başarılar Gençler Yanlız Porto Şampiyon Olur
ikinize de başarılar diliyorum favorim benfica
Ooo holiganlarbasarılar sizlere
Alican küm düşer![]()
Portekiz ligi gerçekten çok sıkıcı bir lig Porto,Benfica,Sporting dışında kimse yok ve rakipleriniz çok zor puan kayebdiyo.Genede başarılar![]()
Gidenler
Dahaca hiç transfer yapmadık.Bi kaç isimle görüşme halindeyiz..
Anyukov Benfica'da
Zenit'in Rus futbolcusu Anyukov'u 8.750.000 € bonservis bedeli ilen kadromuza katmıs bulunuyoruz , Pereira'yı yeterli görmedigimiz için Rus futbolcuyu kulübe kattık , hayırlısı olsun.Futbolcunun elinden gelenin en iyisini yapacagına şüphemiz yok.
Tranquillo Barnetta Benfica'da
Bayern Leverkusen'in İsviçreli oyuncusu Barnetta için kulübüne 12.500.000 € bonservis bedeli ödenmiştir , Balboa'nın genç oldugu ve yeterli olmadıgı kanaatine vardık ve transfer ettik , hayırlı olsun , Bu arada Hasan Yebda 65.000 € bedel ile Nice'a kiralanmıstır , ayrıca Coelho serbest bırakılmıstır.
Hazırlık Kampı
Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik , Reyes kampın yıldızı oldu.
Last edited by Alicanfmfan : 03.Şubat.2009 at 22:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Billy Sharp Sporting'te.3.9 M YTL'ye Billy Sharp'ı renklerimize bağladık.Sharp 9 numaralı formayı giyecek..
Liga Sagres 1.Hafta
İyi oynadık , eksiklerimiz çoktu onun yüzünden baya pozisyon verdik
Benfica'nın transferler süper lige de iyi başlamış
Teşekkürler![]()
billy sharp kesinlikle çok güzel transfer olmş.. saldır sporting..![]()
Valla Sporting bal mal gidiyor![]()
Portekiz Süper Kupası
Kötü bir oyunla Porto'ya mağlup olduk.
Liga Sagres 1.hafta
Güzel bir oyunla Rio Ave'yi mağlup ettik ve 3 puanı 3 golle aldık.
Tolga tek transfer yetmezdi.Sol kanatın yok galiba
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Liga Sagres 2.Hafta
Liga Sagres 3.Hafta
Uefa Kupası Ön Eleme Maçları
Liga Sagres 2.Hafta
Liga Sagres 3.Hafta
Şampiyonlar Ligi C Grubu İlk Maç
2 kez tehlikeli geldiler.Ve ikiside gol oldu.Önümüzdeki maçlara bakıcaz..Genel olarak fena gitmiyoruz..
Liga Sagres 4.Hafta
Gerçekten çok güzel bir maç oldu.Erken gol bulduk ama skoru koruyamadık.2-1 Yenik duruma düştük.Son dakikalardaki baskımızla 1 puanı aldık mutluyuz..