1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Tatile Gitmek Istiyorum

Default Tatile Gitmek Istiyorum

Ya millet daha halledilmedimi bu konu ya gercekten artik olmuyo bole bi zaman

sora skiyo her maca gir falan bi cozum uretilmiyecekmi uretilcekse ne zaman

yoksa FM 2010 da da mi bole olcak...Bi sey bilen saolesin yaw artik rahat

rahat FM 2009 oynamak istiyorum TATILE GITMEK ISTIYORUM !!!!!...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

9.2.0 yaması tatile gidememe sorununa çözüm getiriyor onu yüklerseniz sorununuz çözülecektir.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69957

Oyunun korsansa gidemezsin dostum. Aynı zamanda 9.2.0 yamasınında sana faydası olmaz. Tek yapabileceğin, 80 Lira verip Orjinal Bandrollü FM 2009 almak. Eğer fiyat çok geliyorsa, bir serial i 5 kişi kullanabiliyor ve 4 arkadaşınla birlikte 16şar liraya oyunu alabilirsiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Steam üzerinden oyunu 30$'a alabilirsiniz. 5 kişi aldığınızı farzedersek kişi başı 6$'a gelir oyun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

bu kadar makul fiyatlara oyunu alabilmek varken neden korsan deniyoruz ki ?

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Deneyen arkadaşlar için güzel bir soru

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by southmaster07 View Post
    Oyunun korsansa gidemezsin dostum. Aynı zamanda 9.2.0 yamasınında sana faydası olmaz. Tek yapabileceğin, 80 Lira verip Orjinal Bandrollü FM 2009 almak. Eğer fiyat çok geliyorsa, bir serial i 5 kişi kullanabiliyor ve 4 arkadaşınla birlikte 16şar liraya oyunu alabilirsiniz.
    oyun 80 lira değil. en azından steam üzerinden alırsanız 1.60 kur ile çarpıldığında 48 liraya denk geliyor. 5 kişi ortak alırsanız 10 adam başı 10 liraya denk geliyor.

bu makul fiyatlara alınabiliyor ama bende eleman bulamıyorum benle oyunu alacakvarsa ortak alabilcek arkadaşlar yazsın 10tl yi vermeye hazırım ben

Quote Originally Posted by realbeck View Post
    bu makul fiyatlara alınabiliyor ama bende eleman bulamıyorum benle oyunu alacakvarsa ortak alabilcek arkadaşlar yazsın 10tl yi vermeye hazırım ben
    aynen birader ama bak sen trabzondasin ben kocaelinde birisi cikicak izmirde weya daha uzak bi kosede o nasil elimize gecicek bunuda dusunelim o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

http://www.etatil.com/?glid=120805

Umarım işini görür. 1 yıl boyunca oynayacağın bir oyuna vermeyi esirgediğin cüz'i miktar para ile kendine uygun bir tatil bulabilirsin yukarıdaki linkte. İyi tatiller...

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    http://www.etatil.com/?glid=120805

Umarım işini görür. 1 yıl boyunca oynayacağın bir oyuna vermeyi esirgediğin cüz'i miktar para ile kendine uygun bir tatil bulabilirsin yukarıdaki linkte. İyi tatiller...
    Abi harika yazmışın ya

Thumbs down

cok komik bu siteyi isini bilen ciddi insanlarin yonettigini we gecmiste yonetildigini saniyordum cok yazik cok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yanlış bildiğin bir şey daha var, Bu site yönetilirken İllegallik'ten de uzak durulmaktadır..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

konunun burada durması hataymış zaten...

Mesaj Yetkileri