@extensor
anlamışsın işte kime dediğimi.
Küfür konusunda katılmıyorum sana. yahu kardesim burada sivaslı kardesimiz vardı kendi söylüyor tribüncülükten anlamayan kişiler maca geliyor da bu tür seyler oluyor bazen diye. O bile kabul ediyor bunu. sen buraya gelmiş sivas seyircisi Galatasarayınkinden iyi diyorsun. ama bak şurada haklısın. Sivasın seyircisi var; Galatasaray'ın Taraftarı "Sivas şak şak şak" ortam gerildigi yerde küfür(heryerde oluyor bu sadece sivasa mal etmiyorum) demekle taraftarlık olunmaz. Seyircilik olur "Rahat olun" dediklerimde yazdığımı anlamadan üstüne alan kişilereydi.
Bu konuya son mesajım. seninle daha fazla konuşmayacagım. İftira konusuna da hiç girme istersen. Ben "ardayı cekemeyen anten taksın" derken argo kullandığım için anında uyarı puanı alıyorsam; etrafındakilerin Galatasaray tribününden, stadından olacagını düşünmeden onlara "şerefsiz, köpek vs" demek benim kanaatimce hiç uyarılmadan atılmayı gerektirir. Bende bunu belirttim. Rahatsız olduğum bir konuyu söyleyemeyecek miyim ? Buna sen mi karar verirsin ?
Hadi selametle.