heyt gençleri yenememişsin
söylemiştim gençler maçına kadar garantilemen lazım diye
bak şimdi ankarayı yenemezsen şampiyon gs olcak![]()
inş alırsın kardeşim .. o kadar gelmişsin son hafta şampiyonluğu bırakmak olmaz
bu arada benim oyundada fener - kayseri ile yaptı . .
senin beğenmediğin fenere bak
![]()
Last edited by tarikko : 03.Şubat.2009 at 23:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ben gitmem ya . . isterse chelsea teklif etsin![]()
oooo 2 oldu dk 15 borges
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-1 oldu dk 65 !!!
Last edited by tarikko : 04.Şubat.2009 at 00:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ııh ıhh kayseriiii
şampiyonuz hadi az kaldı![]()
adamlar baya zorluyor ya az kaldı bee !!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ooff ankaragücü 80. dakikada 1-0 önde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dk 90 lewaaaaaaa süper golll
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYON KAYSERİSPOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!
33. HAFTA
Ve son hafta şampiiyonuz gsde samiyende ankaragücüne 1-0 yenildi![]()
Puan Durumu
![]()
Last edited by tarikko : 04.Şubat.2009 at 00:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Helallll kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim beniiiiiim süpersin süper maşallahh
Darısı başıma kardeşimmm
Last edited by tarikko : 04.Şubat.2009 at 00:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Galatasarayın ve Milli Takımımızın iki önemli oyuncuları olan Servet ve Hakan Balta Kayserispor'da..Hakan'ı Toledo'yu göndereceğim için aldım.Serveti ise defansa tecrübesinden faydalanmak için aldım.İkiside sözleşmeleri bittiği için bedavaya geldiler.Servet'i Fiorentina,Ajax gibi klüpler istiyordu erken davrandım ve aldım Hakanı ise İngiltere ve İspanyadan klüpler istiyord
Açıklama
Kayserispor oyuncularından Aydın Toscalı 1.000.000 dolar karşılığında Gençlerbirliğine,Delio Toledo 450.000 dolar karşılığında Eskişehirspor'a,Abdullah Durak ise 600.000 dolar karşılığında Karadenizspor'a verilmiştir.Kendilerine başarılar diliyoruz....![]()
napacaksak Aydın Toscalı'yı![]()
tebrikler kardeş süpersin menejer sıralamasın ben gs ile 2016 da 5.sıradaydım
tebrik ediyorum
Le Havre'den genç kaleci Zakarie Boucher sözleşmesi sona erdiği için bedelsiz geldi.Boucher aynı zamanda Fransa U-21'in kalecisi !!!
Milli Takımımız 2010 Dünya Kupasın'da galibiyet dahi alamadan grubundan çıkamadı !!!
Dünya Kupası'nı Almanya'yı 2-0 yenen İtalya aldı..
Dünya Kupası'nın en değerli oyuncusu Modric oldu !!! Kutluyoruz...
transfer bütçesi ne kadar verdiler kardeşim?
kalecin çok iyi iyi yakalamışın
Last edited by tarikko : 04.Şubat.2009 at 21:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar bir save hatası yaşadım ancak önceden kayıt ettiğim için hazırlık maçlarından kısa süre önceye geri dönücem yani gençlerbirliğinden iki genci almamış olucam ve hazırlık maçları oynanmamış olacak.Bilginize..![]()
Kötü başlangıç !!! Ligin ilk maçında deplasmanda Gençerbirliği'ne eşit oynadığımız maçta yenildik.
ŞL'deki grubumuz !!! Çok zor grup çıkmaya çalışacağız ama çok zor !!!
Transferin son gününde Gremio'dan Rafael Carioca'yı aldık..5.750 mn dolara !!!
Sahamızda İ.B.B'ye patladık !!! Baştan sona üüstün oynadığımız maçta yeni transferimiz Carioca 2 gole imza attı..
Maçın yıldızı Rafael Carioca![]()
yürü be Gençler![]()
kayseriden çıkamaz onlar merak etme....
hadi bakalım![]()