Sayfa 10 / 480 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

yani kesin olduğu belliydi zaten.Tekrar hayırlı olsun Beşiktaş camiasına

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

İmzayı attı
    Beşiktaş, uzun süredir peşinde koştuğu Fabian Ernst´ü renklerine bağladı. Almanya´da resmi imzayı atan yıldız futbolcu, kulübe toplam 8.5 milyon Euro´ya mal oldu.

4 yıl istiyordu
    Ara transferin en hızlı takımı olan Beşiktaş, dün bombayı patlattı. Siyah-Beyazlılar, uzun süredir ilgilendikleri Alman futbolcu Fabian Ernst’le kesin anlaşmaya sağladı. Almanya’da bulunan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve yönetici Kenan Öner, yapılan pazarlıklar sonunda yıldız futbolcuyu ikna edip resmi sözleşmeyi imzalattı. Daha önce 4 yıllık kontrat isteyen Ernst, sonunda 2.5 yıllık mukavele yapılmasını kabul etti ve transfer mutlu sonla bitti.

Bugün geliyor

Yıllık 2 milyon Euro olmak üzere 2.5 yıl sonunda kulüpten 5 milyon Euro alacak olan Ernst’ün kulübü Schalke 04’e de bonsvervis ücreti olarak 3.5 milyon Euro ödenecek. Toplam 8.5 milyon Euro’ya mal olan Ernst, bugün Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerle beraber İstanbul’a gelecek. Yarından itibaren idmanlara başlayacak olan orta saha oyuncusu, Antalya ile yapılacak olan Türkiye Kupası maçında teknik direktör Mustafa Denizli forma verdiği taktirde oynayabilecek.

Son maçta bile oynadı

Schalke’nin önceki gün Hannover’le oynadığı karşılaşmada ilk onbirde sahaya çıkan Ernst, 49 dakika sahada kaldı. Bu sezon 15. maçına çıkan Ernst’ün en büyük özelliği ise istikrar olarak biliniyor.?Alman yıldız, kolay kolay maç kaçırmıyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bakiye benziyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beşiktaş bu mevkiye devre arasında yapabileceği en iyi transferlerden birini yaptı. Özellikle bonservisi haberlerde geçtiği şekilde 3.5 m € ise bu transferde emeği geçenleri de tebrik etmek gerekir. Ernst Beşiktaş'a hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Ernst iki yönlü oynuyabilen bir oyuncu.Hem atağa katılır hemde iyi savunma yapar Beşiktaş alabileceği mevkiye en iyi oyuncuyu aldı diyebilirim.Hayırlı olsun Beşiktaş camiasına..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa Denizli sistemine uyan en iyi oyuncuyu buldu. 3.5 m € ise bonservisi gerçektende tebrik edilmesi gereken bir transfer. Umarım bundan sonraki transferleride böyle akıllıca ve tam isabet olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Schalke taraftarları çıldırmış durumda.Hala inanamıyorlar gittiğine.Forumlarında sayfa sayısı 130 oldu ve hepsi bu adam nasıl satılır,orta sahada onun görevini yapabilecek adam yok görüşünde hem fikirler.Ayrıca Ernst'in yönetime Beşiktaş'a gelmek için rest çektiği ve bu yüzden teklifin kabul edilmek zorunda kalındığı söyleniyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ernst gibi savaşan adamlar çok azdır , herhalde Schalke yönetimi ile sorunları vardı, Engelaar ve Jones ile idare edebilir bu bölgeyi ama Ernst her takımda olması gereken, işçi diye tabir ettigimiz oyuncu (Bkz; Linderoth , Aurelio ) lardır.Beşiktaş çok iyi bir yere çok iyi birini aldık , tebrik ederiz Beşiktaş yönetimini , vede hayırlı olmasını temenni ederiz , Almanya Milli Takım'ında ben Ernst'i görmüştüm ama Löw pek tercih etmedi Rolfes'ın gölgesinde kaldı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Beşiktaş Resmi Sitesindeki Haber:

Fabian Ernst Beşiktaş’ta
    02.02.2009 15:24

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ve kulübü ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Fabian Ernst’in transferi için, Alman Schalke 04 Kulübüne, sözleşme fesih bedeli olarak 15.10.2009 da 1.500.000 Euro, 15.02.2010 da 1.500.000 Euro ödenecektir.

Futbolcunun kendisi ile 2008-2009 sezonu için 5 x 100.000 Euro, 2009-2010 sezonu için 10 x 200.000 Euro ve 25.09.2009 da 1.000.000 Euro, 2010-2011 sezonu için 10 x 200.000 Euro ücret karşılığında 2,5 yıllık sözleşme imzalanmıştır."

Fabian Ernst Kimdir?

30 Mayıs 1979'de Almanya Hannover'de doğan Ernst, futbola Hannover 96 takımında başladı. 1998'den 2000 senesine kadar Bundesliga ekiplerinden Hamburger SV'de top koşturan orta saha oyuncusu, bu ekibin formasıyla 48 maçta yer aldı.

2001-2002 sezonunda Werder Bremen'e transfer olan 30 yaşındaki futbolcu, Werder Bremen'de 152 maça çıktı ve 11 gol attı. 2002 yılında Alman Milli Takımı'na davet edilen Ernst, Kuveyt maçıyla ilk kez Almanya formasını giydi ve 24 kez milli oldu. 2005 senesinde Schalke 04'e transfer olan tecrübeli futbolcu, bu takımın formasıyla 122 maçta forma giydi. Ernst, 1.83 boyunda ve 80 kilo.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

uyum sağlarsa Bjk orta sahasına ilaç olur ama bu kadar borcun içinde 8 milyon euro verildiğine göre yönetim ondan emin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ücreti nasıl çok buluyorsunuz arkadaşlar bana bir açıklama yaparmısınız?

Bonservisi için Schalke'ye hemde iki taksit olmak üzere toplam 3 milyon € verilecek...

Kendisine ise 2,5 yıl için 5,5 milyon €...

Bu mu çok dediğiniz ücret?

Her şey dahil 8,5 milyon € anlayacağınız...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AnıL; ArkadaşLar sadece bonservis ücretini 8,5 miLyon Euro anLadıkLarı için çok dediLer.

Eğer öyLe oLsaydı zaten çok oLuyordu, ama bu durumda gayet iyi bir fiyata aLındığı görüLüyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yönetimimiz uzun süre sonra hem çok iyi bir transfer yapıyor hemde bunun maliyeti bize büyük bir kazık olmayacak..Bonservisi için ödenen para bence gayet yerinde.Adamların direk oynayan oyuncularını alıyoruz,hemde devre arası..Ayrıca bonservis 2 taksit ile ödenecek.İlk taksit gelecek sezon..Daha ne olsun..Ernst'i buraya getirmek için önerilen parada gayet normal.Başka türlü getiremezsin zaten..Her yönüyle çok iyi bir transfere imza atıyor yönetimimiz.Umarım Ernst herhangi bir aksilik yaşamaz ve kendisinden beklenenleri sahaya yansıtabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Beşiktaş çok takdir toplayacak bir transfer yaptı hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ernst İstanbul'da..İnşallah hayırlı olur..

İşte buda ilk açıklaması..

Çok mutluyum böyle bir taraftar beklemiyordum, yeni bir sayfa açıyorum. Burda büyük umutlarım var, Beşiktaş çok büyük bir kulüp, inşallah şampiyon olacağız. Beşiktaş'a karşı Schalke'deyken hazırlık maçı oynamıştık. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, bana teklif geldiğinde hiç düşünmeden karar verdim.
    So what?
    Saike

İşte transfer budur.Tebrikler Beşiktaş yönetimine.Ernst eminim ki çok faydalı olacak Beşiktaş’a.Şimdiden Beşiktaş camiasına hayırlı olsun.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ernst gibi savaşan adamlar çok azdır , herhalde Schalke yönetimi ile sorunları vardı, Engelaar ve Jones ile idare edebilir bu bölgeyi ama Ernst her takımda olması gereken, işçi diye tabir ettigimiz oyuncu (Bkz; Linderoth , Aurelio ) lardır.Beşiktaş çok iyi bir yere çok iyi birini aldık , tebrik ederiz Beşiktaş yönetimini , vede hayırlı olmasını temenni ederiz , Almanya Milli Takım'ında ben Ernst'i görmüştüm ama Löw pek tercih etmedi Rolfes'ın gölgesinde kaldı.
    Löw çabuk oynamak ister, onun oyun stili bu.O yüzden çabuk oyuncuları arıyor ama fizikten,boydan da vazgeçmiyor.Takımı gençleştirmeye alışıyor sanırım.Başkaları oynar, Almanlar kazanır kural bu..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demirören yönetimi boyunca kulübümüzün yaptığı en iyi transfer heralde. Şartlar bundan iyisi şamda kayısı cinsinden. Para konusunda hersey normal. Ben 8,5 mılyon euroyla aldıgımız adamdan cok buyuk yarar gorecegımıze gonulden ınanıyorum. Allah'tan 30 mılyon euro para vermedık malum verenlerın ve para verılenlerın halı ortada. Tebrikler yönetime. Umarım basarılı olur yenı oyuncumuz Ernst ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar ben fiyat konusunda yanlış anlaşıldım..demeye çalıştığım :

bu zor zamanda borç harç içinde (malum Bjk,Gsden sonra en borçlu takım)
    böyle büyük bi yatırım yapılıyorsa ve tutmazsa kötü olur ..ha demek ki yönetim oyuncudan emin ki böyle büyük bir yatırım yapıyor..
    demek istedigim buydu..

Ernst e gelince Bjk nın son zamanlardaki en kaliteli transferi olarak yorumluyorum..tebrikler geç kalınmış bir karar olsa da

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Demirören yönetimi boyunca kulübümüzün yaptığı en iyi transfer heralde. Şartlar bundan iyisi şamda kayısı cinsinden. Para konusunda hersey normal. Ben 8,5 mılyon euroyla aldıgımız adamdan cok buyuk yarar gorecegımıze gonulden ınanıyorum. Allah'tan 30 mılyon euro para vermedık malum verenlerın ve para verılenlerın halı ortada. Tebrikler yönetime. Umarım basarılı olur yenı oyuncumuz Ernst ..
    Son dönemde en büyük transfer yanlışlarını yapan kulübün taraftarı olarak laf sokma yarışı kimseye bir şey kazandırmaz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yorumumun başında senin dediğine bende katılmışım değil mi abicim? yani 3,5 senelik yönetimde daha ilk yararlı transfer neredeyse. Ama sen direk laf sokma olarak almışsın. Ben, parayı çokmuş gibi göstermeye çalışan arkadaşlarımıza cevap olarak böyle birşey söyledim tamamıyle kendi görüşüm kendi fikrim ve fikrimin arkasındayım herşeyiyle 60 trilyona yakın bir maliyeti olan bir Güiza gerçeği var ortada demekki biz de o kadar para versek neler neler söyleyecek arkadaşlar daha izlemedikleri bir oyuncu hakkında

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

"Ernst, Baki Mercimek'in Alman olanı"

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminin son günüde kadrosuna kattığı Fabian Ernst'in Siyah-Beyazlı takıma transfer olmasının yankıları sürüyor. Ernst ile ilgili son açıklama Beşiktaş eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot'tan geldi.

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminin son günüde kadrosuna kattığı Fabian Ernst'in Siyah-Beyazlı takıma transfer olmasının yankıları sürüyor. Kamuoyunda Alman futbolcunun Beşiktaş'a yapacağı katkı ve maliyeti konuşulurken, Ernst ile ilgili son açıklama Beşiktaş eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot'tan geldi.

"TRANSFER MASASINDA PAZARLIK YAPMAK BEŞİKTAŞ BAŞKANININ İŞİ DEĞİLDİR"
    Aktif yöneticilik döneminde de yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Kolot, Fabian Ernst'in transferi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Celal Kolot öncelikle Alman oyuncunun maliyetine dikkat çekerken, Beşiktaş Kulübünün bu futbolcuyu değerinden fazla bir ücrete aldığını belirtti. Kolot, transferde başkan Yıldırım Demirören'in de Almanya'ya giderek pazarlık masasına oturmasının Beşiktaş başkanına yakışmadığını söyledi.

Celal Kolot, şöyle konuştu:

"Öncelikle Fabian Ernst'in Beşiktaş'a hayırlı olmasını ve takımımıza katkı yapmasını dilerim. Ancak bu futbolcunun hem maliyeti, hem de transfer ediliş şekli beni rahatsız etti. Yıldırım Demirören yine gerçek değerinden fazla ücret ödeyerek bir futbolcuyu kadroya kattı. Açıklanan 3 milyon Euro'luk bonservis bedelinin bu yaştaki bir oyuncu için fazla olduğunu düşünüyorum. Öte yandan bu futbolcunun menajerlerine de 1 milyon Euro'ya yakın bir para ödenmiş. Bu tam bir yönetim hatasıdır. Ben bir Beşiktaş taraftarı ve eski futbol şube sorumlusu olarak takımın şu anda bu özelliklere sahip bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Bu maliyetlere takıma daha çok katkı sağlayacak bir futbolcu alınabilirdi. Ayrıca bu oyuncunun transferin son gününde kadroya katılması da Schalke 04 kulübünün istediği şartların yerine getirilmesine sebep olmuştur. Demirören'in Almanya'da pazarlık masasında bulunmasını ve futbolcu ile beraber Türkiye'ye gelmesini ben Beşiktaş başkanına yakıştıramadım. Beşiktaş başkanı transfer pazarlığı içinde bulunmaz."

"BEŞİKTAŞ, BAKİ MERCİMEK'İN ALMAN OLANINI TRANSFER ETTİ"
    Celal Kolot, Fabian Ernst'in Beşiktaş'ta göstereceği performans ve oyuncunun futbol yapısı ile ilgili yine gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Kolot, Ernst'i Beşiktaş'ın eski bir futbolcusuna benzetti.

Kolot, "Fabian Ernst'in Beşiktaş'a ne kadar katkı sağlayacağını ilerleyen haftalarda göreceğiz. Benim bu futbolcu ile ilgili ilk düşüncem ise Beşiktaş'ın Baki Mercimek'in Alman olanını transfer ettiğidir. Fazla kart gören ve yersiz sertlikler uygulayan bir futbolcu. Umarım Beşiktaş'taki kariyeri Baki Mercimek gibi olmaz" diye konuştu.

"ALMANYA'DA LOTO SCHALKE 04'E ÇIKTI"
    Kolot son olarak, yine Ernst'e ödenecek olan miktara gönderme yaparak, Almanya'da Loto'nun Schalke 04 kulübüne çıktığını belirterek, "Ben Ernst ödenecek parayı duyunca Almanya'da son günlerde gündemde olan Loto'nun Schalke 04 kulübüne çıktığını sandım. Almanya'da Maliye Bakanı Peer Steinbruec bile Loto oynamış ama bence Loto Schalke 04'e çıktı" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Doğru bir tespit yapmış Kolot

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İzlemeden bilemeyiz.. Ama baki kıyaslaması komik olmuş yaf..
    Tipini dese benim gibi neyse..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ernst son zamanlarda Türkiye'ye gelen en iyi önliberolardandır arkadaşlar. Beşiktaş yönetimi ender doğru transferlerinden birini yapmıştır. Lütfen fanatikliğimizi yorumlara karıştırmayalım...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Celal Kolot bu açıklamayıda yaptı ya.Benim gözümde Beşiktaş düşmanı olduğu tescillenmiştir.Hiç konuşmasın ben Beşiktaşlıyım diye..Tamam Diatta transferini eleştir,Higuain transferini,Gordon transferini,Seric transferini eleştir.Ama Ernst gibi bir oyuncuyu eleştiriyorsan orada durup düşünürüm bu adam gerçekten Beşiktaşlımıdır diye..Senin getirdiğin Cisse'nin(yıllık 1.75 milyon avro alıyor) vurdumduymazlığından alındı Ernst.Çıkıp Ernst'ten kazık yenildi,Baki gibi bir futbolcu diyorsun..Kaale alıp bu yazıyı yazmam bile aslında gereksiz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yorumumun başında senin dediğine bende katılmışım değil mi abicim? yani 3,5 senelik yönetimde daha ilk yararlı transfer neredeyse. Ama sen direk laf sokma olarak almışsın. Ben, parayı çokmuş gibi göstermeye çalışan arkadaşlarımıza cevap olarak böyle birşey söyledim tamamıyle kendi görüşüm kendi fikrim ve fikrimin arkasındayım herşeyiyle 60 trilyona yakın bir maliyeti olan bir Güiza gerçeği var ortada demekki biz de o kadar para versek neler neler söyleyecek arkadaşlar daha izlemedikleri bir oyuncu hakkında
    Defansif olarak kaliteli, ofansif olarak vasat üstü bir oyuncu olarak çıkabilecek gibi gözüküyor, kumaş varsa bugünden yararsız olur demek yanlış olur zaten.Para mevzusu çok gereksiz, parası olan harcar, kimse de karışamaz, varsa harcarız, paranızın hesabını tüm halka vermek mi gerekli midir? Önemli olan bu, BJK Yönetim Kurulu, Denetimleme Kurumları, oy ve/veya söz hakkına sahip üyeleri eleştirir, değerlendirir.Diğerlerinin bunlar ile yargılamaya hakkı yok bence, taraftar son haftaya kadar beklemeli ve o zaman eleştirmeli.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CeLaL KoLot u da gördük neLeri aLdı. Konuşma fazLa KoLot bey.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Ayıp yahu,gülerler adama.Alman Baki Mercimek demek de neymiş.Ayrıca şu para konusunda yapılan olumsuz yorumları da anlamıyorum.(Celal Kolot un ki de dahil ) Kulübün parası varsa yapar transferi,verilen para neden bu kadar tartışma konusu oluyor anlamak güç.Tabi verilen paraya değecek bir oyuncu mu,zaman içinde göreceğiz(Benim bir futbolsever olarak düşüncem olumlu,Beşiktaş gerçekten nokta transfer diyebileceğimiz bir futbolcu aldı.)

Sayfa 10 / 480 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon

Mesaj Yetkileri