TSL'de şampiyon olursun
İlk 3'e girersin
Avrupa Kupalarına zor katılırsın
Orta Sıralarda bitirirsin
Küme düşer kovulursun
İyi Gelişmişler.![]()
kardesim ben geldim ya![]()
la nerden bildin gordunmu yoksageldim ya dün gece hiç uyumadım bugunde takılınca ewe gelip 2saat uyudum ya
![]()
Ben bilirim
Bende C.tesi gezicem yok size C.tesi günü maç![]()
Cagrı yeni Mac ss leri Nerede Kaldı
Gelio ulen sabırsızlanma
Cimbomla yapıcamda biraz taktikle oynuyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0 gerideyim yaw ..![]()
Last edited by webcagri : 05.Şubat.2009 at 00:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
3 oldu . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya yuhh yaa 4 -0 oldu :S
bi gs'ye şansım tutmuyo anasını satiim yaa
Last edited by webcagri : 05.Şubat.2009 at 00:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
,Yaser yine boş geçmedi beni . .Lincoln ise cok istekliydi . .2 gol 1 asist ile macın kahramanı oldu . .Sabrinin kafayla attığı gol ise çok şaşırtıcıydı . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
neresi sorun değil len
3 puan cimbomun olsun da 4 taneye ne gerek var arkadaş ya![]()
Last edited by webcagri : 05.Şubat.2009 at 00:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ovv cagrı ezilmişsin beaa![]()
hemşo naptın sen ya bırak git oynama![]()
öyle oldu vala
ya aslında varya TSL'de bu kadroyu kolay kolay kimse yenemez . . .
Lewandowski , Marquinhos gitmek istiyorlar. . Takımın kilit oyuncuları gitmek isteyince form düşüyor . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
istifa edicem sanırım . . Aklımda . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İtibarı bu kadar düşük takıma böyle yüksek itibarlı oyuncu alınca böyle oluyor . .Şuraya bak Lech gibi bi takımdan alıp süper bir forvet haline getirdik Lewandowskiyi . . O bile gitmek istiyor. .
Last edited by webcagri : 05.Şubat.2009 at 00:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
saka yaptım hemso bi şampiyon olda öle istifa ediyosan et...hangi ligler acık?
ee Cagrı BuNlar Nankörler![]()
Türkiye-İspanya-İngiltere-İtalya-Arjantin-Brezilya ligleri açık . .
valla kardesim acaip nankörler yaa
Bu arada Gs maçını unutturmak için Antep'i kurban ettik
![]()
kurban oLsun 40 Tane aNtepSen BU YıL sampiyon Olamazsan OyunCuLar KAcaacak Söyleyim
![]()
şampiyon Olmazsan Birak Git Kardesim...kardes Tavsiyesi![]()
liderle aramda 1 puan var lem![]()
bu sene ben istifa etmezsem şampiyonuz![]()
off be gs napmış be ooff ama şampiyon olup git yabnde seneye gdcem ...
Küçük takımdan sıkıldım yaw
ilk yarının bitmesine 1 maç kaldı . . 1 puan fark var . .
Şimdiden şampiyonluğun garantisini veriyorum . . Sezon sonuda büyük iht. istifa ederim ya da Ş.L heycanı yaşamak için 1 sene daha kalırım![]()
webcagri kardeş bi benim kariyere gelipde bi baksana transfer için yardımcı olucakmışında bi yazarmısın oyuncuları kariyerime
2-0 öne geçtik . .Newcastle Utd. intikam alırcasına maçı 2-3'e getirdi . .Bırakırmıyız maçı ? 3-3 yaptık . . Puanlarımız eşit ancak onlar lider cıkıyor. .2'li averajda da biz üstünüz . . üzgünüz
![]()
güzel sonuc kardesim..