Sayfa 5 / 20 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 586 sonuç

Konu: Amasyaspor Süper Lig'de Uçuyor (7.sezona gidiyoruz..!!)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

helal olsun bea

helal iyi bitirmişsin ligi tslye çıkmışsın bravo !!!

saol kardeşim vala acayip heycanlandım

LİGİN SON MAÇINDA DENİZ KEYFİ

kardesim tebrik ederim.çok güzel gidiyorsun.süper ligde sağlam bir kadro kurarsan gerisi gelir zaten.basarılarının devamını dilerim

çok saol dostum inşallah TSL de böle gideriz takıma baya bi oyuncu alıcam bayada satıcam hayırlısıyla bu senede kupada boy göstermek istiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İLK TRANSFER BOMBASINI HEMEN VEREYİM KOCAELİ SPOR'DAN SERDAR KULBİLGE İLE BELDELSİZ OLARAK 2012 YILINA KADAR SÖZLEŞME YAPILDI
    Last edited by fifacan : 04.Şubat.2009 at 21:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Gayet güzel gidiyorsun kardeş.Geliyoruz TSL.

Amasyaspor oleyyyy lay lay lay lay lay lay oooooooooooooooooooo 1-2-3 Amasyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hangi mevkiilere transfer yapıcaksın ve bütçen ne kadar yardımcı olayım

walla tebrikler arkadasim guzel gecirdin ve sampiyon oldun bu sene.gelecek sene super ligte tutunmak cok onemli ilk senen oldugu iicin.medya tarafindan buyuk ihtimalle potansiyel ligten dusucek olarak gosteriliceksin ama genelde tam tersi oluyor.birkac iyi yabanci transferinin yanina super lig tecrubesi olan turk oyuncularda takviye ettin mi ilk senede orta siralarda bitirebilirsin ligi.transferlerini merakla bekliyoruzz

Quote Originally Posted by sicey59 View Post
    Gayet güzel gidiyorsun kardeş.Geliyoruz TSL.
    eyvallah saol kardeşim yıkıcaz Tsl yi

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    Amasyaspor oleyyyy lay lay lay lay lay lay oooooooooooooooooooo 1-2-3 Amasyaspor
    OOOOOOOOOOO aaamaasssyyaa saol kardeş

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Hangi mevkiilere transfer yapıcaksın ve bütçen ne kadar yardımcı olayım
    kardeş vala şuan TSL bitmediği için yeni sezon için bütçemi fln vermediler ama 200.000 € falan verirler ek bütçeyle 600 700 € kadar çıkarım bi defansa bi 2 tane kanar sağ ve sol olucak bide yırtıcı bir forvet

Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    walla tebrikler arkadasim guzel gecirdin ve sampiyon oldun bu sene.gelecek sene super ligte tutunmak cok onemli ilk senen oldugu iicin.medya tarafindan buyuk ihtimalle potansiyel ligten dusucek olarak gosteriliceksin ama genelde tam tersi oluyor.birkac iyi yabanci transferinin yanina super lig tecrubesi olan turk oyuncularda takviye ettin mi ilk senede orta siralarda bitirebilirsin ligi.transferlerini merakla bekliyoruzz

çok doğru kardeşim zaten benimde ilk sezonda hedefim orta sıralarda kalmak ve kupa'da ilerleye bilmek olucak

Destekleriniz için hepinize teşşekür ederim.. YENİ SEZON'DA ŞEHZADELER FIRTINASI SÜRECEK

şey bide mod arkadaşlardan ricam olucak konunun başlığını AMASYA SPOR SÜPER LİG'DE diye değiştire bilirlermi acaba ??

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

MC olark Taner Taktak'ı alabilirsin . .
    Bek olarak Çağlar Birinci ve Emre Balak'a göz at. .
    O kadar bütçeye yırtıcı forvet zor sen bence regenlere göz at forvet için. .

hım peki şöle tsl kalitesinde bir forvet varmı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kardeş taneri alabilirmde çağlarla emreyi alamam emre 1.2 M çarğlarda 325 K para yetmez
    Last edited by fifacan : 05.Şubat.2009 at 01:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Lewandowski var . . .Ama paran yetmez galiba
    Seleznyov - Makukula bunlar satılıkla al . .
    Mido'da satılık oluo cok ucuza alabilirsin

tamam saol ama onlarda iyi paradır bi bakarım

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

valla oynadığım en kötü takım gençler olunca senin aradığın tipte oyuncuları ister istemez bilmiyorum
    elimden bu kadarı geliyor . .yardımcı olabilidiysem ne mutlu bana

kardeş transfer bütçem açıklandı 800 K

arkadaşlar bana 1 sağ bide sol kanat lazım bilen varsa cüzi bi fiyata yazsın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ben şuan aydın Yılmaz ve A.karabulutla anlaşmak üzereyim sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum
    Last edited by fifacan : 05.Şubat.2009 at 02:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

HAYIRLISIYLA İLK HAZIRLIK MAÇIMIZI KAZANDIK VE LİG'DEKİ İLK HAFTA MAÇIMIZDAKİ RAKİBİMİZE KARŞI

YENİ TRANSFERLER VE GEÇEN SENİKİ YABANCILAR GAYET İYİ BİR OYUN ÇIKARDILAR TRANSFERLERİ SEZON BİTİNCE VERİCEM BU ARADA ABDÜLKADİRİNDE TALİPLİLERİ ÇOĞALDI AMA SATMAYACAĞIM ZATEN KENDİSİDE GİRMET İSTEMİYOR YENİ SEZON HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

başarılar gerçekden sabır isteyen bir bölümden alıp iyi yerlere getirmişsin..

Tebrikler, yeni sezonda transferlerini iyi seçmen iyi olur kurulu bir iskeletin olabilir ama Ligi kaldıra bilir mi o var..

kolay gelsin

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

başarılar makukulayı alabilirsen seni uçurur kesinlikler tavsiye ederim

dc mevkiinde fildisi sahilinden ASEC takiminda oynayan Hamed Diamonde var.fiyati cok ucuz.90 K ya falan aliyorum her takimima ben ve 3 sene icinde world class oluyor.ama aldiktan sonra iyi bir training uygulayacaksin ve surekli oynatacaksin.goruceksin zaten ne kadar faydali oldugunu.2 sene sonra butun buyuk kulupler kapina dizilcek. onun disinda sag bek icin kosta rikali marvin angulo borbon var.kostarikada bi takimda oynuyo ismini unuttum.oda ucuz ve cok iyi gelisiyor.cok faydali ucuz ve kaliteli transferler olur bunlar.ozellikle diamonde yi napip edip al iki sene sonra aldiginin 50 misline satmazsan birakirim bu oyunu ben

he ayrica makukula da iyi bir sol bek olur.alabilirsen onuda al derim.

sana forvet olarak tek bir isim neririm mutlaka almalısın SERCAN YILDIRIM

Makukulayı alabilirsin forvet olarak olmadı regenlere bak çok iyi oluryorlar

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    başarılar gerçekden sabır isteyen bir bölümden alıp iyi yerlere getirmişsin..

Tebrikler, yeni sezonda transferlerini iyi seçmen iyi olur kurulu bir iskeletin olabilir ama Ligi kaldıra bilir mi o var..

kolay gelsin
    eyvalah saol kardeşim yeni transferlerle kadroyu geniş tutmaya çalışacam zaten tek düşüncem o lig'de ilk sezon kalırsam gerisini getitirim

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    başarılar makukulayı alabilirsen seni uçurur kesinlikler tavsiye ederim
    saol kardeş bu makakulaya baktım ama fiyatı fazla takımı aşıyo zatende gelmek istemiyo

dc mevkiinde fildisi sahilinden ASEC takiminda oynayan Hamed Diamonde var.fiyati cok ucuz.90 K ya falan aliyorum her takimima ben ve 3 sene icinde world class oluyor.ama aldiktan sonra iyi bir training uygulayacaksin ve surekli oynatacaksin.goruceksin zaten ne kadar faydali oldugunu.2 sene sonra butun buyuk kulupler kapina dizilcek. onun disinda sag bek icin kosta rikali marvin angulo borbon var.kostarikada bi takimda oynuyo ismini unuttum.oda ucuz ve cok iyi gelisiyor.cok faydali ucuz ve kaliteli transferler olur bunlar.ozellikle diamonde yi napip edip al iki sene sonra aldiginin 50 misline satmazsan birakirim bu oyunu ben

he ayrica makukula da iyi bir sol bek olur.alabilirsen onuda al derim.
    eyvallah saol kardeşim dediğin oyunculara bakıcam ama makakula pahalı ve gelmekte istemiyo

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    sana forvet olarak tek bir isim neririm mutlaka almalısın SERCAN YILDIRIM
    kardeş teşşekür ederim ama dediğin adamı bende biliyorum saolda o adam 4.3 M € olmuş

Quote Originally Posted by chastityguard View Post
    Makukulayı alabilirsin forvet olarak olmadı regenlere bak çok iyi oluryorlar
    saol kardeş makakula çok pahalı zatende gelmiyo

ARKADAŞLAR TAVSİYELERNİZ İÇİN ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM ARTIK BİRAZ İLERLEYELİM
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2.HAZIRLIK MAÇIMIZDANDA GALİBİYETLE AYRILDIK..

BİRAZDAN 3.HAZIRLIK MAÇINDA G.BİRLİĞİ İLE OYNUYACAZ BU SEFER YENİCEZ ONLARI
    Last edited by fifacan : 05.Şubat.2009 at 20:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

su anda elindeki yabancilar ne durumda merak ediyorum?kac yabancin var form durumlari falan?en azindan onlardan birkacini kullanabilirsen super ligte,parani daha tecrubeli yerli oyunculara ayirabilirsin.

su anda elindeki yabancilar ne durumda merak ediyorum?kac yabancin var form durumlari falan?en azindan onlardan birkacini kullanabilirsen super ligte,parani daha tecrubeli yerli oyunculara ayirabilirsin.
    ŞUAN ELİMDE YENİ TRANSFERLERLE BİRLİKTE 8 YABANCI OLDU ŞUAN YAVAŞ YAVAŞ FORM TUTMAYADA BAŞLIYORLAR TAKIM ŞUAN GAYET İYİ DEFANSA BELKİ Bİ YABANCI DAHA ALABİLRİM STOPERE
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MÜTHİŞ ZAFER.!!!!

GEÇEN SEZON BİZİ KUPA'NIN DIŞINA YİTEN BİR SEZONDA 2 KEZ BİZİ KENDİ SAHAMIZDA MAĞLUP EDEN G.BİRLİĞİNDEN ÖCÜMÜZÜ ALDIK

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hamed Diamonde bu adamı bulamadım kardeş takımnada baktım böle biri yok doğru yazdığından eminmisin
    Last edited by fifacan : 05.Şubat.2009 at 21:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

AMASYASPOR ALMANYA'DA

SEZON HAZIRLIKLARI İÇİN ALMANYA'YA KAMPA GİDİYORUZ BURADA 3 TANE HAZIRLIK MAÇLARI YAPIP YURDA DÖNÜCEZ

HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIMIZ TAKIMLAR

ALAMANYA AHEN
    GREUTHER FÜRTH
    F C ENERGİE COTTBUS

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İLK HAZIRLIK MAÇIMIZ ORTA'DA AMA İYİ FUTBOL

Last edited by fifacan : 05.Şubat.2009 at 21:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Gayet güzel gidiyorsun TSLdede başarılar.Bence Denizlisporda Ali Helvaci var sanırım o çok iyi oluyor onu dikkatli izle kesin yine süper olmustur.

tamam saol kardeşim bakarım

Sayfa 5 / 20 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri