1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Oyundan Eskisi Kadar Zevk Alıyor Musunuz ?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Karşıyaka

Ben daha çok Alex Ferguson gibi sürekli aynı takimda kalıp, yeni oyuncular yetiştirerek oynamayı seviyorum. O takımla bütün başarıları kazandığım zaman artık milli takım çalıştırmaya başlıyorum. Milli takımda da bütün kupaları kazandığım zaman oyun benim için bitmiş oluyor. Daha da oynayamıyorum. Sonradan yeni bir kariyer de açmak sıkıcı oluyor çünkü her şeyi biliyor oluyorsunuz.

Quote Originally Posted by ibrahim musaoglu View Post
    Ben daha çok Alex Ferguson gibi sürekli aynı takimda kalıp, yeni oyuncular yetiştirerek oynamayı seviyorum. O takımla bütün başarıları kazandığım zaman artık milli takım çalıştırmaya başlıyorum. Milli takımda da bütün kupaları kazandığım zaman oyun benim için bitmiş oluyor. Daha da oynayamıyorum. Sonradan yeni bir kariyer de açmak sıkıcı oluyor çünkü her şeyi biliyor oluyorsunuz.
    aynı bende bole ve benim genellikle tercihim de besiktas oluyo bastan 10 milyon yaptım paramı ve buna paso genc yetenek aldım sampıyonlar liginde basarı yaptıkca benim zevkim yerine geliyo ama avrupadan elenince bencde zevk diye bise kalmıyo bide bunun üstüne 6 sene üstüste sampiyonlugumu galatasaray alınca(oyuncuların hepsinin ozellikleri ortalaması abartmıym toplasan 13 olur ama her nasıl oluyosa15 yasında adamlar sampiyon oluyo hemde sadece 3 yenilgi 2 beraberlikle gercekten ilginc)

Mesaj Yetkileri