1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Kezman Çıldırttı, Formayı Fırlattı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Default Kezman Çıldırttı, Formayı Fırlattı

Fransa Lig Kupası yarı finalinde Bordeaux ile oynanan maça ilk 11'de sahaya çıkan Sırp futbolcu Mateja Kezman, 2 mutlak gol pozisyonunu harcadıktan sonra kenara alınırken, formasını yere fırlatarak Paris'te büyük tepki topladı.
    Mücadelenin ilk yarısında kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda takımına gol sevinci yaşatamayan eski Fenerbahçe'li futbolcu, 57. dakikada ise altı pas içinde yine mutlak gollük pozisyonda kaleyi bulamayarak maçın kader adamı oldu.
    64. dakikada ise Paris St Germain teknik direktörü Paul Le Guen, Sırp futbolcuyu kenara alıp yerine Pancrate'yi oyuna sokarken, oyundan çıkarken formasını yere fırlatan Kezman, Parc des Princes Stadı'nın dolduran taraftarların yoğun protestosuna maruz kaldı.
    30 yaşındaki futbolcu, mücadele sonrası kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şunları söyledi:
    "Taraftarlardan, teknik direktörden ve takım arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Hata yaptım. Güçlü karaktere sahip bir kişi olarak, futbol kariyerimin en zor zamanlarını geçiriyorum.
    Herkes şunu bilmeli ki; bu hareketim kulübe, taraftarlara veya formaya değildi. Bu tamamen kendime olanm kızgınlığımdan dolayı verdiğim bir tepkiydi. Bu tip gol fırsatlarını kaçırmak ve taraftarların bu şekilde tepkisini toplamak alışık olduğum birşey değil. Biliyorum şu an bazı kişiler için beni anlamak zor ancak tamamen kalbimden konuşuyorum.
    Kendimi kulübe ispatlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Buraya hedeflerle, büyük bir kariyere sahip büyük bir oyuncu olarak geldim ve taraftarların gerçek Kezman'ın sadece yüzde 10'unu görebilmiş olması da beni üzüyor.
    Ancak bu sadece benim hatam değil. Hayatta başka şeyler de var ve bunların hepsi önünüze çıktığında bu tip tepkiler verebiliyorsunuz. Bu kulüpte hala başarılı olacağıma inanıyorum çünkü güçlü karaktere sahip bir kişiyim."

Kaynak : MaçkoLik
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Kezman karakter yapısı olarak çok güçlü bir oyuncu.Ancak şu muamma ki son 3-4 yıldır kötü bir dönemden geçiyor.Biz futbolseverler olarak PSV'de ki Kezman'ı çok özledik,umarım tekrardan toparlanır futbol olarak.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Adam Fransa'ya gitti daha ne haberLeri iLe uğraşıyoruz anLayamadım..

bnce P.S.G tekrar almaz Kezman'ı inş. bizden gönderirler yoksa maldonado josico gibi elde kalmasın !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    bnce P.S.G tekrar almaz Kezman'ı inş. bizden gönderirler yoksa maldonado josico gibi elde kalmasın !!!

Sene sonu için 4 milyon Euroya anlaşıldı zaten. Kezman PSG'nin oyuncusu. Bizle bir alakası kalmadı.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Sene sonu için 4 milyon Euroya anlaşıldı zaten. Kezman PSG'nin oyuncusu. Bizle bir alakası kalmadı.
    o zaman iii olmuş !!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Benim Bildiğim FM'de ki gibi Agreed Price olarak anlaşıldı yani performansından memnun kalırlarsa 4 milyon €'ya alabilecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benim bildiğim Fransa'da sıkı olan mali denetim yüzünden PSG'yi sıkıntıya sokmaması için 1 sene kiralandı. Harcaması gereken parayı harcadığından PSG, bu transfere para verirse hesapta açık çıkabilirdi. Bu nedenle önümüzdeki sene verillmek üzere anlaşıldı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok Eralp fenerbahce.org açıklamıştı transfer gerçekleştiğinde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şuan Kezman'ı bile arıyoruz halimiz fena harbiden Kezman bundan sonra kariyerini düzeltemez yakında Sırbistan'a döner diye tahmin ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kezman kadro dışı!

Oyundan alındığı için formasını yere atan PSG'nin futbolcusu Mateja Kezman, 15 günlüğüne kadro dışı bırakıldı.

Paris St-Germain'de ortalığı karıştıran Mateja Kezman, kulüp tarafından cezalandırıldı. PSG'nin Fransa Kupası'nda oynadığı Bordeaux karşılaşmasında oyundan alınmasına tepki göstererek, formasını yere fırlatan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Kezman, kulüp yönetiminin aldığı kararla 15 günlüğüne kadro dışı bırakıldı.

Bordeaux maçının hemen ardından camiadan özür dileyen Sırp golcü, medya önünde birkaç kez daha bu özrünü tekrarlamış ve verilecek her türlü cezaya razı olacağını söylemişti. Kezman'la da bir toplantı yapan PSG yönetimi, kararını bugün yayınladığı bir basın açıklamasıyla duyurdu. Açıklamada, kadro dışı kalacağı 15 gün boyunca Kezman'ın, kulüp yönetimine PSG formasını tekrar giyebileceğini kanıtlaması gerektiği vurgulandı.

sakary Ali Misafir

Bence az bile yaptılar..

Bir zamanlar Beşiktaş basket takımında Ratko Varda diye bir basketbolcu vardı.O da oyundan çıkınca sinirlenip formayı fırlatmıştı.Ve o maçtan sonra Beşiktaş'tan kovulmuştu.Kezman'da PSG'den kovulmalı bence

Mesaj Yetkileri