1 ile 30 arası toplam 586 sonuç

Konu: Amasyaspor Süper Lig'de Uçuyor (7.sezona gidiyoruz..!!)

Threaded View

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    başarılar gerçekden sabır isteyen bir bölümden alıp iyi yerlere getirmişsin..

Tebrikler, yeni sezonda transferlerini iyi seçmen iyi olur kurulu bir iskeletin olabilir ama Ligi kaldıra bilir mi o var..

kolay gelsin
    eyvalah saol kardeşim yeni transferlerle kadroyu geniş tutmaya çalışacam zaten tek düşüncem o lig'de ilk sezon kalırsam gerisini getitirim

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    başarılar makukulayı alabilirsen seni uçurur kesinlikler tavsiye ederim
    saol kardeş bu makakulaya baktım ama fiyatı fazla takımı aşıyo zatende gelmek istemiyo

Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    dc mevkiinde fildisi sahilinden ASEC takiminda oynayan Hamed Diamonde var.fiyati cok ucuz.90 K ya falan aliyorum her takimima ben ve 3 sene icinde world class oluyor.ama aldiktan sonra iyi bir training uygulayacaksin ve surekli oynatacaksin.goruceksin zaten ne kadar faydali oldugunu.2 sene sonra butun buyuk kulupler kapina dizilcek. onun disinda sag bek icin kosta rikali marvin angulo borbon var.kostarikada bi takimda oynuyo ismini unuttum.oda ucuz ve cok iyi gelisiyor.cok faydali ucuz ve kaliteli transferler olur bunlar.ozellikle diamonde yi napip edip al iki sene sonra aldiginin 50 misline satmazsan birakirim bu oyunu ben

he ayrica makukula da iyi bir sol bek olur.alabilirsen onuda al derim.
    eyvallah saol kardeşim dediğin oyunculara bakıcam ama makakula pahalı ve gelmekte istemiyo

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    sana forvet olarak tek bir isim neririm mutlaka almalısın SERCAN YILDIRIM
    kardeş teşşekür ederim ama dediğin adamı bende biliyorum saolda o adam 4.3 M € olmuş

Quote Originally Posted by chastityguard View Post
    Makukulayı alabilirsin forvet olarak olmadı regenlere bak çok iyi oluryorlar
    saol kardeş makakula çok pahalı zatende gelmiyo

ARKADAŞLAR TAVSİYELERNİZ İÇİN ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM ARTIK BİRAZ İLERLEYELİM
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2.HAZIRLIK MAÇIMIZDANDA GALİBİYETLE AYRILDIK..

BİRAZDAN 3.HAZIRLIK MAÇINDA G.BİRLİĞİ İLE OYNUYACAZ BU SEFER YENİCEZ ONLARI
    Last edited by fifacan : 05.Şubat.2009 at 20:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri