Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Yarı Final'e Çıkar ?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 90.91%
  • Antalyaspor

1 9.09%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Fortis TK 2. Maç | Beşiktaş-Antalyaspor

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Müthiş bir maçtı harika oynadık , keşke her maç böyle olsak.. Ernst ve Erkan Zengin gerçekten çok kaliteli çıktılar,Holosko dışında tüm takım gerçekten çok iyiydi Ernst hep üçlü mücadelelerden çıkmayı başardı tou hiç bırakmadı ve kilit paslar attı Erkan da müthişdi derin toplar ve bitmeyen enerjisi herkesi ateşledi..Taraftara söylenecek söz yok zaten her zamanki gibi müthişti İbo'ya yaptıkları tezahurat süperdi :d Nobre'nin gönlü alındı mı acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maça Bobo'nun çektiği şutta Uğur'un topa elle müdahale etmesi sonucu kazandığımız penaltıyla başladık.Bence mesafe azdı ve Uğur kendisini korumak için ellerini kullandı.Yani bence penaltı yoktu.Bu sene Antalyaspor ile oynanan maçlarda boşu olmayan Bobo geçti yine penaltının başına.Ve yine aynı yere gönderdi topu.Fevzi'de muhtemelen nereye göndereceğini bilerek atladı ama Bobo köşeye sert ve düzgün vurunca yapabileceği hiç bir şey yoktu..Maça tempolu başladık.Bobo Holosko'ya çok iyi bir ara pası attı fakat Holosko bomboş pozisyonu ayağı kayınca değerlendiremedi.Sonrasında bu sefer Uğur'un pasında Holosko yine net pozisyonu değerlendiremedi.Dakika 15'i gösterirken sahneye deli İbo çıktı.Serdar Özkan'ın pasında Antalyasporlu oyuncuyu ekarte ederek Fevzi ile karşı karşıya kaldı ve bacak arasından güzel bir gol ile farkı 2'ye çıkardı.Bu golün üstünden çok geçmeden Antalyaspor kornerden bir gol buldu.Defansın Antalyasporlu oyuncu ilk kafayı vururken seyretmesi ve Holosko'nun adamını takip etmemesi sonucunda gol kaçınılmaz oldu.Bu golden sonra tempo düşmeye başladı.Artık iyice baydığı anlarda bir gol atsakta neşemiz yerine gelse diye içimden geçirirken Serdar Özkan Bobo'nun pasıyla girdiği pozisyonda kaleci Fevzi'nin önde olduğu görüp güzel bir vuruşla farkı tekrardan 2'ye çıkardı.Gerçekten güzel goldü..İlk yarı böyle bitti.2.yarıyı fazla seyredemedim.Ondan pek bir fikrim yok..

Seyredebildiğim kadarıyla yeni transferlerimiz Erkan ve Ernst iyiydiler.Özellikle Erkan'ın pasları hoşuma gitti.Ernst'te ilk maç itibariyle kumaşının iyi olduğunu gösterdi.Bobo harikaydı.Bu takımda ilk 11 de mutlaka oynaması gerektiğini bir kez daha gösterdi.Hareketliliğiyle,hırsıyla,isteğiyle,verdi ği paslarla çok iyiydi gerçekten..Ve tabii deli İbo.Bugün çok iyiydi gerçekten oda..Diğer oyuncularımızda fena değillerdi.Bugün bir tek Holosko'yu beğenmedim.Çok net pozisyonları harcadı.Yediğimiz golde adamını kaçırdı.Umarım bir daha böyle kötü görmem onu..

Bu sefer iyi bir oyunla kazandık ve 2009'daki galibiyet serimize devam ettik.Antalyaspor'u bu sezon 5.kez yendik.Şu an her şey güzel gidiyor.Umarım bu güzel hava bozulmaz.Eğer bozulmazsa bu yolun sonu şampiyonluk..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Müthiş bir maçtı harika oynadık , keşke her maç böyle olsak.. Ernst ve Erkan Zengin gerçekten çok kaliteli çıktılar,Holosko dışında tüm takım gerçekten çok iyiydi Ernst hep üçlü mücadelelerden çıkmayı başardı tou hiç bırakmadı ve kilit paslar attı Erkan da müthişdi derin toplar ve bitmeyen enerjisi herkesi ateşledi..Taraftara söylenecek söz yok zaten her zamanki gibi müthişti İbo'ya yaptıkları tezahurat süperdi :d Nobre'nin gönlü alındı mı acaba ?
    Ne olmuştuki Deniz ? Ben bilmiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok şükür kurtuLduk şu AntaLya dan.

AntaLya yerine biraz daha zorLayacak bir takıma karşı görebiLseydik şu kadroyu. Mühim oLan bu tip takımLarı ezmek değiL. Antep, Ankara gibi takımLar karşısında da kükremek ve DerbiLerde esmek. NeyLiyim AntaLya ya show yapıp Ankara da sus pus kaLacak takımı.

Bu oyunu hep bekLiyoruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kaçıncı Antalya maçı yahu..
    Boboda bütün gollerini Antalyaya atıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Ne olmuştuki Deniz ? Ben bilmiyorum.
    Önceki maçta Boboooo bobooooo diye tezahuratlar yüzünden biraz alındı maç boyunca ona pek destek verilmedi , alkışlamadı bile taraftarları klübede de bir iki yere vurmuş galiba , Erdem Ulus'un yazısı var orda detaylı bilgi vardır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya bişey sorcam bu son 2-3 maçtır bir şarkı söyleniyor. Anladıgım kadarıyla böyle bilen biri tam yazabilirmi

Napıyım milyondoları sen şampiyon olmayınca vs vs ..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Ya bişey sorcam bu son 2-3 maçtır bir şarkı söyleniyor. Anladıgım kadarıyla böyle bilen biri tam yazabilirmi

Napıyım milyondoları sen şampiyon olmayınca vs vs ..
    Neyleyeyim cebimdeki milyon doları sen şampiyon olmayınca,
    Neyleyeyim cebimdeki milyon doları sen şampiyon olmayınca
    Bazen sevinç bazen keder
    Senin sevgin ömre bedel...
    Bazen sevinç bazen keder

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Beşiktaş , zayıf rakibine ciddi bir pozisyon vermeden elemiş sanırsam , tebrikler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bazen sevinç bazen keder
    Bazen sevinç bazen keder

Saol Denizcim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bazen sevinç bazen keder
    Bazen sevinç bazen keder

Senin sevgn ömre bedel değil==>Beşiktaşlı olmak yeter...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben en çok Serdar özkan ı beğendim. Çok iyi mücadeLe etti. Hep koLunda bant varken böyLe oynayacaksa işimiz var. NormaL maçLarda da bu performansı bekLiyoruz kendisinden.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Senin sevgn ömre bedel değil==>Beşiktaşlı olmak yeter...
    Valla internete bildiğim kelimeleri buldum son kelimeleri ben de bilmiyordum

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hohohohoho Fabian Ernst !
    Gerçekten bıçak gibi müdahaLeLeri var.HeLe bir pozisyonda iki kişiyLegüreşti ya o süperdi.10 numara transfer gerçekten.
    Ayrıca yeni marşımızın meLodisi nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel bir maçtı gerçekten. Zaten formalite maçı gibi birşeydi maçın basında gol gelınce ıyıce oyun rahatlastı. sezon basında ılk defa rahat bır mac ızledım koltuguma gerılerek. Umarm bundan sonrakı tum maclarımız boyle rahat geçer. Bu arada bir marş da ben soracagım; 15 yıl bekledik daha önce falan öyle birşey söylüyordu Çarşı o tam olarak nasıldır bılen kardeslerım bı yazarsanız sevınırım =)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ben buldum arkadaslar =) 15 yıl bekledik daha önce hiç fark etmez bekleriz yine federasyona hakemlere pes etme gollerı atalım* cımboma fenereee
    *farklı bır kelıme var orda ama yazamayacagım forumda =)
    Last edited by anil luque : 05.Şubat.2009 at 18:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

Beşiktaş iyi oynadı ancak karşıda rakip mi vardı? Antalyasporun yedeklerimi bizim rakibimiz.

Zevkli bir maç oldu taraftarımız gene harikaydı hele İbrahim ile olan diyaloglar İbo doğru söyle bugün ne içtin fln hepsi süperdi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri