1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: 2-4-2-2 hücum futbolu taktik

Hybrid View

fenerbahçede uyguluyorum bu taktiği ve ligde açık ara liderim şu anda ama avrupa maçlarında kontratak oynayan takımlarda bayağı bir zorlandım şahsen
    defanslar biraz yavaş ondan olabilir

dc:takımın mc ile birlikte en önemli bölgesi.burada kesinlikle hızı ve hızlanması iyi olan oyuncular olmalıdır.kesinlikle servet,lugano gibi oyuncular kullanmamak gerekir çünkü bu tür defanslar oyun felsefemize ters ve çok gol yememize sebep olur.ayrıca agression özelliği düşük olursa iyi olur çünkü ne olursa olsun takımı eksik bırakmamaları lazım. cristian zapata,luis perea,micah richards,türk olarak da ibrahim toraman,emre güngör'ü öneririm. eğer uygun oyuncular seçilmezse maç sizin açınızdan faciaya dönüşebilir.
    yukarıda da belirttiğim gibi taktiğin en önemli kısmı dc ler ve kesinlikle hızlı olmalılar. eğer elinde sadece yavaş defans varsa ve transfer dönemi de kapandıysa defensive line'ı normale getirmeni öneririm.

Quote Originally Posted by plazmoliz View Post
    fenerbahçede uyguluyorum bu taktiği ve ligde açık ara liderim şu anda ama avrupa maçlarında kontratak oynayan takımlarda bayağı bir zorlandım şahsen
    defanslar biraz yavaş ondan olabilir

Mesaj Yetkileri