1 ile 30 arası toplam 815 sonuç

Konu: "Türkiye milli takımı ve Real Betis Nannar'a emanet (3. sezon) "

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul / K.Çekmece

off şimdi benimde içim gitti. harbiden oyuncu da frikik atma özelliği de yüksek.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by loquitor View Post
    antrenman programından gelsin bir soruda o zaman

şimdi benim amacım hızlı pas yapani çevik, yeri gelince derin ara paslar atan tarzda bir takım kurmak.bunun için strengthi çok iyi olmasada hızlı ve pası iyi
    olan adamlar aldım.taktiğide gerektiği gibi yaptım.

peki yaptığımız antrenman programları bu taktikten alacağımız verimi etkilermi? yani oyuncular taktik için seçilmiş taktik ayarları da gerektiği gibi yapılmış fakat ben oyunculara antrenmanda çok fazla strength çalıştırıyorum gücü de artsın diye.fakat oyun stili için gereken aerobic ve atak antrenmanlarını çok yapmıyorum.bunun bir etkisi olurmu?
    Anladığım kadarıyla dar alanda hızlı kısa paslarla hücuma çıkan ve savunmada da aynı çeviklikte ve güçlü oynayan adamlarla kurulu bir takım istiyorsun... Bizi zamanında 5 çakan Chelsea gibi Bunu yapmak çok kolay değil.Ayrıca sadece güç antremanı bunu sağlamaz ki.Güçlü olan her oyuncu çevik olmayabiliyor.Yada güçlü ve çevik olsa bile mental olarak da iyi olması lazım.Ne bileyim defans oyuncusunun konsantrasyonu ve yer tutması, forvet oyuncusunun composure ve topsuz alan gibi özellikleri iyi olması lazım.Bu yüzden çok yönlü bir antreman programı uygulaman lazım. Şöyle yapabilirsin mesela... Her bölge içni ayrı program hazırlar ve ortak olarak taktiğini yönelik bazı antremanları yüksek tutarsın... (defanslar-ortasahalar-kanatlar-forvetler gibi 4 program)Bu programlarda hepsinde de mesela strenght-aerobic ve pas artırıcı özellikleri biraz yüksek tutarsın.Kalan süreye de o bölge için gereken diğer özellikleri yüklersin. Ben şu anda kullandığım antreman programını tamamen kendim oluşturdum. mantalitenizi aktarın, yetişen oyunculara göre de taktiği belirleyin. Ama şunu da es geçmemek lazım, kadronuzda bulunan her oyuncu sizde yetişmiyor Dıştan alırken de ona göre bazı özelliklerine dikkat edip taktiğe göre adam alırsın....

Quote Originally Posted by ferba View Post
    off şimdi benimde içim gitti. harbiden oyuncu da frikik atma özelliği de yüksek.
    Seneye benim kadroda görürüz inşallah
    .
    .
    .

Last edited by nannar : 06.Şubat.2009 at 13:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri