Maçın Hakkı Bu Değildi : Wolfsburg : 3-0 : Karlsruhe
Ard arda gelen puan kayıpları sonrası çıkışa geçmeyi amaçladığımız maçta Wolfsburg'a deplasmanda 3-0 mağlup olduk. Oyunun genelinde dengede götürdüğümüz maçta bir bölümlük konsantrasyon bozukluğu farklı mağlubiyeti getirdi.
Elimizden Kaçırdık : Karlsruhe : 3-3 : Stuttgart
Stuttgart karşısında taraftarlarımızla barışmayı umuyorduk fakat olmadı. Yıldıray'a aldığımız özel önlem başarıyla uygulandı fakat kademe anlayışında sorunlar yaşayınca bir anda maç 3-1 oldu . Ljunberg ile skoru 3-2 ye taşıdık. 84. dk da Şaban'ın müthiş frikik golüyle puanı kaptık. Kalan sürede Freis'la kaçırdığımız goller saç baş yoldurttu.
Puanı Kaptık : Karlsruhe : 0-0 : E.Frankfurt
Ligin flaş ekibi E.Frankfut karşısında mutlak puan parolasıyla çıktığımız maçta çalıştıklarımızı mükemmel uyguladık. Rakibin teknik ayaklarını oynatmamaya yönelik çıktığımız maçta ortasahamız mükemmel çalıştı. Gol yollarında sıkıntı çektiğimiz maçta 1 puan aldık.
Şok Yenilgi : Hannover 96 : 4-1 : Karlsruhe
Ligin son sırasındaki Hannover karşısında mutlak 3 puan parolasıyla çıktığımız maçta Freis ile sevindik. Ardından gelen rehavet ile Hannover'e bol gol fırsatı sunduk. Hannover karşısındaki bu yenilgi sonrası Teknik Direktör Koray Uzunhasan soyunma odasında adeta çıldırdı. Oyuncularına ağzına geleni söyleyen Uzunhasan'la Freis arasında yaşanan gerginliği antrenörler yatıştırdı. Bu olay limitini dolduran Freis ile Uzunhasan arasındaki ipleri kopma noktasına getirdi. Maç sonu kaleci Miller'ın yaptığı açıklamada , Uzunhasan'ın bu yönde çıkışını haketmiyorduk demesi camiada geniş yankı uyandırdı. Yönetimden tam destek beklerken yönetimi karşısında bulan Uzunhasan'ın acil çıkış olarak kadroda rotasyona gidebileceği öğrenildi.
** Orta saha oyuncumuz Fredrik Ljunberg iki hafta üstüste haftanın oyuncusu ödülüne layık görülmüştür. Kendisini bu başarısından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumun için sağol. Taktikten ziyade gol yollarında sıkıntı çekiyorum. Freis kaçırdığı gollerle çıldırtıyor. 08'de böyle değildi , nasıl olmuş hayret ediyorum. Devre arasında para bulursak tabi bir forvet takviyesi düşnüüyorum. Freis'ı takasta kullanabilirim. Görüşmede olduğum birkaç yıldız adayı var fakat nakit yok.![]()