1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Bundesliga'da Yeni Işık - Karlsruhe SC [ 9.0.1 ]

Hybrid View

Offff inanılmaz heyecanlı olur ya bu sonuna kadar takipcinim (: Bende Karlsruhe de denemistim arnavut golcü nasıl süper dimi çoşar o iyi genç oyuncular var Karlsruhe de biliyorum.Biraz kötü olmus son maçlar ama toparlanırsın taktiginin ss sini atarmısın?
    Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul / Maltepe

Quote Originally Posted by sicey59 View Post
    Offff inanılmaz heyecanlı olur ya bu sonuna kadar takipcinim (: Bende Karlsruhe de denemistim arnavut golcü nasıl süper dimi çoşar o iyi genç oyuncular var Karlsruhe de biliyorum.Biraz kötü olmus son maçlar ama toparlanırsın taktiginin ss sini atarmısın?
    Başarılar.

Teşekkürler. Genç oyuncular ağırlıklı kadroda fakat uyum süreci henüz tamamlanamadı gibi. Büyük maçlarda daha etkili oynuyoruz , kazanmamız gereken maçları kazanamama gibi sıkıntımız var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    fowler nasil arkadasim?ben ingiltere coca cola ligue 2 ye aldim onu keske almasaydim dedim.6 yi goremiyo walla.o yusden soruyorum memnunmusun fowlerdan?

Tecrübesi ile bana yardımcı olacağını düşünmüştüm ama hayal kırıklığı olarak kaldı. Sonradan oyuna alıyorum hiçbir varlık gösteremiyor. Elimde patladı anlayacağın. Forvette Freis ve Timm 'i oynatıyorum bilenler bilir etkili forvetler fakat nedense gol atamıyoruz. Fırsat yakaladığımızda atmamız lazım. Forvet takviyesi yapacağız zaten ama para bulursak.
    Last edited by XanqaaL : 06.Şubat.2009 at 22:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri