1 ile 30 arası toplam 586 sonuç

Konu: Amasyaspor Süper Lig'de Uçuyor (7.sezona gidiyoruz..!!)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

2 tane atman yeter gs ye,ßEN Şuan kendi kariyerimde,Malatyaspor ile Valencia UEFA Final maçı yapıcam Korkuyorum maça çıkmaya
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    2 tane atman yeter gs ye,ßEN Şuan kendi kariyerimde,Malatyaspor ile Valencia UEFA Final maçı yapıcam Korkuyorum maça çıkmaya

başarılar dilerim kardeşim bende gs ile Şampiyonlar liginde final maçına zar zor girdim heycandan tam maçı kazandım derken o an geldi fabregas ortasahandan bi koydu dk. 85 di sonra dk. 88 van pirso skoru belirledi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şey arkadaşlar bu arada sölemeyi unuttum geçen sezon başında aragones gönderildi thomas schaaf getirildi ve bu sezon kafaya oynuyolar 5 puan farkla 1.ler
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 21:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by fifacan View Post
    başarılar dilerim kardeşim bende gs ile Şampiyonlar liginde final maçına zar zor girdim heycandan tam maçı kazandım derken o an geldi fabregas ortasahandan bi koydu dk. 85 di sonra dk. 88 van pirso skoru belirledi
    Yazık olmuş ama benimki fm 08,09 u kaldırmıyo benim mal biraz önce son lig maçımı oynadım,gaziantep bld. ye 6 attım ve sırada valencia
    malatyAdana!

Mesaj Yetkileri