Şuana kadar ki yaptığımız Transferler!!!
Gelenler:
Lezcano Dario Genç santroforumuz Bize gelicekte para kazandıracagı için ve bize katkı sağlıyacagı için onu kadromuza kattık.
Fedorov 34 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu serbest olarak kadromuza kattık bize savunmada büyük bir tecrübe sağlıyacak Luiz ve Moini gönderdik ve Ukraynalı stoperi 2 yıllıgına kadromuza kattık.
Hadziabdic orta saha oyunmuz ve gelecegin en iyi orta saha oyuncusu şuana kadar çok güzel oynuyor onu özel antreman programıylada geliştiriyorum yanında costa veya borgesi oynatıyorum.Borges ile güzel anlaşıyor.Onunla birlikte çalışmayı çok istiyoruz.Bedelsiz olarak gelmiştir.
Dolic Karadağlı oyuncu bu oyuncuyuda beldelsiz kadromuza kattık.Tekniği yüksek bir oyuncu 17 Sağ kanat problemimiz vardı ama bu oyuncuyu alarak o eksikliği giderdik.Gökhan emreciksinden çok daha iyi bir oyuncu klübün sembol oyuncularından biri olabilir uzun vadede!!
Tenorio sol bek için harika bir oyuncu teknik özellikleri muhteşem!Sadece maç tecrübesine ihtiyacı var ve onuda arttırıyor.2.yarıda daha çok kullanacagım oyuncu.Şu anda tek oynayabildigi mevki Sol arka sol bek'i ona öğretmem lazım bunun için ikimizde gayret gösterecegiz.
Jylha finlandiyalı file bekcimize lig forması veremedim ama avrupa kupasında oynayabiliyor.Gelecegin en iyi kalecilerinden biri o ve bedelsiz kadromuzda ss sini unutmassam koyacagım.
Gidenler:
Chaves 1 € ye fenerbahçede bize hiç katkı sağlamayan oyuncumuzdan çok kolay kurtulduk!!!
Gökhan Emreciksin oda 1 € ye fenerbahçede o sezonu hep yatarak geçirdi!!
Muhammet Hanifi bize çok katkı sağladı ona teşekkür ediyoruz ama son sakatlıgı onu çok üzdü ve sağ bekte hem cem can ve osman sari nin olması onu takımda tutamadı biz kalması taraftarıydık ama kendisi gitmek istedi!
Iglesias 500 K ya Livornoda 25 maçta sadece 3 gol atan bir adamın bizim takımda işi olamaz!!
Metin 1,5 € ye gitti bize azda olsa katkı sağladı orta sahada sağ da oynadı ve ordaki problemi sezon boyunca hafifletti ve avrupada!!
Chaabani Sivas yolcusu bize katkı sağlamayan bir oyuncudan daha kolay şekilde kurtulduk!
Murat erdogan tecrübeli oyuncu sezon içinde çok az forma şansı buldu ve buldugu şanslarıda iyi değerlendiremeyince gaziantep yolcusu oldu!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Erken gol bizi galibiyete taşıdı borgesin 3 dakikada attıgı golle ve Murat duruerin 89 da attıgı golle gaziantepten 3 puanla dönmeği başardık.Arık Kafa Kafaya maçlarda bizde varız.!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İstanbul B.B yi Puansız ugurlamayı başardık 15 şut attılar ama 10 u kalemizi bulmadı.Çok sert oynadılar ve bir kaç önemli oyuncumu bu maçta erken çıkarmak zorunda kaldım iyikide çıkarmışım.Yoksa önemli oyuncularımdan faydalanamayabilirdim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ANKARAGÜCÜ İLERİYE DÖNÜK BAKMALI!!!
Tamamiyle Sivasın kontrolünde geçen bir maçtı.Son dakika golüyle beraberlige razı olduk!Tum'un günüydü diyebilirim ama son vuruslarda Allahtan başarılı olamadı.
Bu maçta sakatlanan oyuncumuz:Murat Duruer :1 veya 2 ay yokbizim için çok kötü Alternatif olarak Ali var ve onu oynatacagım.
![]()