Küme düşersin
Kümede kalırsın
Orta sıralarda kendine yer bulursun
İlk 5 e girersin
TSL de şampiyon olursun
Uefada gruptan çıkarsın
Last edited by sicey59 : 06.Şubat.2009 at 00:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar turu geçersin dilerim...
başarılar paraguaylı oyuncunun profilini koymamışsın sanırım.bu arada transferler güzel
Teşekkürler inş geçeriz.Sağol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet koymadım çünkü profilinde en önemli özelligi takım oyunu 16 diğerleri 14 13 15.Evet transferler güzel bu sezonda hedeflerimiz güzel tecrübeli oyuncuda almayı düşünüyorum piyasaya bakıp.Yorumun için Sağol
Last edited by sicey59 : 06.Şubat.2009 at 11:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu sezon hedeflerin neler Aykut?
Last edited by sicey59 : 06.Şubat.2009 at 17:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardeş başarılar gerçekten iyi gidiyosun uefada yolun açık olsun
Şuana kadar ki yaptığımız Transferler!!!
Gelenler:
Lezcano Dario Genç santroforumuz Bize gelicekte para kazandıracagı için ve bize katkı sağlıyacagı için onu kadromuza kattık.
Fedorov 34 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu serbest olarak kadromuza kattık bize savunmada büyük bir tecrübe sağlıyacak Luiz ve Moini gönderdik ve Ukraynalı stoperi 2 yıllıgına kadromuza kattık.
Hadziabdic orta saha oyunmuz ve gelecegin en iyi orta saha oyuncusu şuana kadar çok güzel oynuyor onu özel antreman programıylada geliştiriyorum yanında costa veya borgesi oynatıyorum.Borges ile güzel anlaşıyor.Onunla birlikte çalışmayı çok istiyoruz.Bedelsiz olarak gelmiştir.
Dolic Karadağlı oyuncu bu oyuncuyuda beldelsiz kadromuza kattık.Tekniği yüksek bir oyuncu 17 Sağ kanat problemimiz vardı ama bu oyuncuyu alarak o eksikliği giderdik.Gökhan emreciksinden çok daha iyi bir oyuncu klübün sembol oyuncularından biri olabilir uzun vadede!!
Tenorio sol bek için harika bir oyuncu teknik özellikleri muhteşem!Sadece maç tecrübesine ihtiyacı var ve onuda arttırıyor.2.yarıda daha çok kullanacagım oyuncu.Şu anda tek oynayabildigi mevki Sol arka sol bek'i ona öğretmem lazım bunun için ikimizde gayret gösterecegiz.
Jylha finlandiyalı file bekcimize lig forması veremedim ama avrupa kupasında oynayabiliyor.Gelecegin en iyi kalecilerinden biri o ve bedelsiz kadromuzda ss sini unutmassam koyacagım.
Gidenler:
Chaves 1 € ye fenerbahçede bize hiç katkı sağlamayan oyuncumuzdan çok kolay kurtulduk!!!
Gökhan Emreciksin oda 1 € ye fenerbahçede o sezonu hep yatarak geçirdi!!
Muhammet Hanifi bize çok katkı sağladı ona teşekkür ediyoruz ama son sakatlıgı onu çok üzdü ve sağ bekte hem cem can ve osman sari nin olması onu takımda tutamadı biz kalması taraftarıydık ama kendisi gitmek istedi!
Iglesias 500 K ya Livornoda 25 maçta sadece 3 gol atan bir adamın bizim takımda işi olamaz!!
Metin 1,5 € ye gitti bize azda olsa katkı sağladı orta sahada sağ da oynadı ve ordaki problemi sezon boyunca hafifletti ve avrupada!!
Chaabani Sivas yolcusu bize katkı sağlamayan bir oyuncudan daha kolay şekilde kurtulduk!
Murat erdogan tecrübeli oyuncu sezon içinde çok az forma şansı buldu ve buldugu şanslarıda iyi değerlendiremeyince gaziantep yolcusu oldu!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Erken gol bizi galibiyete taşıdı borgesin 3 dakikada attıgı golle ve Murat duruerin 89 da attıgı golle gaziantepten 3 puanla dönmeği başardık.Arık Kafa Kafaya maçlarda bizde varız.!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İstanbul B.B yi Puansız ugurlamayı başardık 15 şut attılar ama 10 u kalemizi bulmadı.Çok sert oynadılar ve bir kaç önemli oyuncumu bu maçta erken çıkarmak zorunda kaldım iyikide çıkarmışım.Yoksa önemli oyuncularımdan faydalanamayabilirdim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ANKARAGÜCÜ İLERİYE DÖNÜK BAKMALI!!!
Tamamiyle Sivasın kontrolünde geçen bir maçtı.Son dakika golüyle beraberlige razı olduk!Tum'un günüydü diyebilirim ama son vuruslarda Allahtan başarılı olamadı.
Bu maçta sakatlanan oyuncumuz:Murat Duruer :1 veya 2 ay yokbizim için çok kötü Alternatif olarak Ali var ve onu oynatacagım.
![]()
Last edited by sicey59 : 07.Şubat.2009 at 00:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Full fb almis oyunculari...
Birazdan yeni ss'ler geliyor arkadaşlar.
kardesim bu sezon daha iyilerini bekliyorum senden![]()
Sağol Teşekkür ederim.Elimden geleni yapacağım.
Arkadaşlar okullar başlıyor hafta içi yokum ama hafta sonu cumartesi pazar 24 açık olucam kariyer haftasonları devam edicek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SALDIR ANKARAGÜCÜ!!!!
Hava buldugumuz maçlardan biri arkadaslar.Sahayı onlara dar ettik Anadolunun gücünü gösterdik.Fakat Eduardo Costa 83.dkda topla alakası olmayan punala ceza sahasında onu yere düşürdüğü için hakem penaltı verdi ve punal golü attı bizim için 3 puan daha önemliydi fakat 1 puanla ispanyadan ayrıldık ne yazikki bu kadar ucuz bir puan kaybettik.
Last edited by sicey59 : 08.Şubat.2009 at 15:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Malesef olmadı arkadaşlar çok şanslılar penaltı kaçırdık bol pozisyon harcadık ve kaybettik 90+1 de semih nöbetçi golcü sonradan girdi ve yine golünü attıOsasuna maçının yorgunlugu olmasına rağmen çok zorladık!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şaka gibi bir maçs Hacettepenin 4-1-4-1 oynadıgı maçta az daha 90 da yine gol yiyorduk ama fedorov son anda arkadan rakibini çekti ve sarı kart gördü şanslıydık sadece 1 şut attık kaleye onuda Lezcano attı.Lezcano uzatmaları oynuyor diyebilirim daha golü yok onu devre arasında gönderebilirim.Eger performansını arttırırsa takımda kalabilir.Neyse bu maçtada 2 puan kaybettik.
![]()
Last edited by sicey59 : 08.Şubat.2009 at 15:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ANKARAGÜCÜ AVRUPADA RAHAT DURMUYOR!!!
Partizanı konuk ettik.Tam anlamıyla şok geçiriyorlar Liverpool ve bize yenildiler.Grubta işler bizim için şuanda güzel 4 puanımız var devam ettirirsek tabi ingiltere deplasmanında inş 5 yemeyizgruptan çıkma şansımız var.Osasuna ile yarışıyoruz.Bu maçı Ben anlatmıyorum Lewandowski anlatıyor.
UEFA L GRUP PUAN TABLOSU
![]()
Arkadaşlar yorum yazalım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..
Güzel Başkentimiz Ankaranın güzide takımı ankaragücümüzü layık olduğu yere getirmişsin. Başarılarının devamını dilerim.
FARKLI SKOR TAKIMA HAVA GETİRDİ
Tamamiyle bizim kontrolümüzde geçen maçta 3 puanı almaya zorlanmadık deplasmanda en kolay galibiyetimizi aldık.Denizlisporun ağır defans adamlarıyla bizim hızlı hücümcülarımız için çok kolay bir gündü bütün pozisyonlarda en önde bizdik 5 gol Lewandowski şov!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kocaelispor açık açık 3 puan için geliyoruz dediler.Fakat her şey istedikleri gibi gitmedi ve 3 puanı evimizde aldık.Maçı 90+3 te kopardık.Sol dipten taç atışı kullandık ve defanstan burak ceza sahasında bekliyordu taç atışı borgese atıldı ve borges bom boş buragı gördü ve burağa sadadece topar vurmak kaldı.
![]()
Last edited by sicey59 : 09.Şubat.2009 at 16:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Deplasmandaki bu maçta Borges'in attıgı golle 1-0 kazandık.Borges'e bir şeyler oldu.Avrupadan yabancı Menejerlerin onu izledigini biliyor ve çok yüksek bir performans ortaya koyuyor.Bu bizim için çok iyi oyuna hakim oluyoruz genelde.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Normal bir yenilgi diye düşünüyoruz.Öne geçtik ama 3-1 yenildik normal rakip çok güçlü grubun ve Uefanın favorisi Puan kaybetmeden yollarına devam ediyorlar.Bizim Uefadaki ilk yenilgimiz Evimizde mücadele edeceğiz gruptan çıkmak istiyoruz.
![]()
Last edited by sicey59 : 12.Şubat.2009 at 15:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by sicey59 : 12.Şubat.2009 at 18:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ZOR MAÇ ANKARAGÜCÜNÜN !
ilk yarıda hemen hemen hiç önemli bir pozisyon yoktu ikinci yarıdaki yaptıgım değişikliler maçı değiştirdi lezcano maçın yıldızı oldu 2 gol attı.2-1 kazandık mutluyuz ligide iyi götürmeyi planlıyoruz Murat duruer sakatlıktan çıktı ikinci devre soktum iyi oynadı kondisyonu ve maç eksigi çok fazla ama kapatacak.
![]()
Yeni ss'ler geliyor arkadaşlar bakalım neler yapmışız!
Last edited by sicey59 : 15.Şubat.2009 at 00:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)