Sezonun 3. lig maçında rakip İstanbul Büyükşehir Belediyespor.
Sezon başında bu takım sırasıyla Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan sonra şampiyonluğun 5. büyük adayı olarak gösterildi. Dikkatli olmamız gerekiyor.
Sakın skora aldanmayın. Bu 3 puanı alabilmek için neler çektik bir bilseniz. Topa doğru dürüst sahip olamadık. Çok pas hatası yaptık. Tello'nun golü de serbest vuruştan geldi.
Skora rağmen takımımın furbolunu pek beğenmedim doğrusu.
Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki rakiplerimiz belli oldu. B Grubu'nda mücadele edecek olan Beşiktaş'ın rakipleri Arsenal, Rangers ve Levski. Arsenal dışında diğer rakipler tam dişimize göre diye düşünüyorum.
Evimizdeki diğer bir maç Şampiyonlar Ligi grubundan bir takımla: Levski!
Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyorum. Grupta içerde ve dışarda 3'er puan alabileceğimiz bir takım var karşımızda. Hataya tahammülüm yok!
Adamlara topun yüzünü bile göstermedik. Çok iyi bir maç çıkardık. Açılışı yeni transferimiz Mehmet Topuz yaptı. Nobre formundaydı. Bobo çok güzel bir gole imzasına attı. Tello'nun golü yine serbest vuruştan geldi. Gerçekten usta bir ayak.
Süperlige dönüyoruz. Bu sefer rakip Çaykur Rize. Ligin yeni ekiplerinden.
Takımda bir sorun var ama henüz çözemedim. Yeni taktiğe uyum sağlamada güçlük çekiyoruz. İlk 12 dakikada işi bitirdik ama yine de çok zorlandık. Tello yine klasını konuşturdu ve serbest vuruştan bir gol daha attı.
Zor bir maç daha bekliyor bizi. Geçen sezonun flaş takımı Gençlerbirliği'ni konuk ediyoruz.
Bu maçta da zorlandık ama skor benim için bu sezon daha önemli.
Şampiyonlar Ligi'nde rakip ARSENAL. Allah'ım sana sığınıyorum!!!
Böyle güçlü bir takıma karşı zaten fazla dayanamazdık. Adamlar Şampiyonlar Ligi için favori takımlar arasında.
Sıradaki rakip Kocaeli:
Takıma yeni taktik adapte ederken yaşadığım problemi halledebilmiş değilim. Halledilmemiş problemle sahaya çıkınca olacağı buydu. Eski Beşiktaşlı2dan golü yedik.
Şimdi kendi evimizde oynayacağımız Manisa maçına dönüyoruz.
Morallerin yerine gelmesi için iyi bir zamanlama oldu.
Maçtaki kırmızı kartlar ile galibiyetimizin pek alakası yok. Çünkü maçın sonlarında oldu olaylar.
Türkiye Kupası'nda grubumuz ve rakiplerimiz belli oldu:
Umarım bi sakatlık olmadan gruptan çıkarız.
Sıradaki Lig maçımız bir derby maçı. Fener-Bjk:
Tello'nun serbest vuruşu olmasaydı maçı zor bitirirdik doğrusu. Tello'yu ayakta alkışlıyorum Adam takımı sırtlıyor valla. Bu maçta Delgado'yu 6-7 aylığına kaybettik. Çok kötü sakatlandı. Şimdi işimiz daha zor.
Şampiyonlar Ligi'nde yeni bir 3 puan için bütün hesapları yapılmış bir maça çıkıyoruz. Rakip Rangers !!!
Bobo'nun müthiş futbolu bize galibiyeti getirdi. Sevinçten tam 4 kez havlara uçtuk. 3 kere goller için, 1 kere de hakemin bitiş düdüğü için
Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçlardan sonra oluşan puan tablosu şu şekilde gelişti:
Tekrar Süper Lig'deyiz ve Konya'yı konuk ediyoruz:
Taraftar desteği ile farklı bir galibiyet aldık. Tello'nun 2 golü serbest vuruştan geldi. Bu adam süper yaa. Şu an ligde en çok gol atan futbolcu olarak ilk sırada.
Bir maç eksiğimiz var ve 10. hafta sonunda ligde puan tablosu şu şekilde oluştu: