Alınan kötü sonuçların ardından son lig maçında evimizde Juventus’a da yenilmemiz artık bu yolda takımın düzelemeyeceğine bir işaretti. Daha kötü sonuçlar almaması için takımda bir h ava değişikliği şarttı ve bu nedenle görevi bıraktım.

Muhabir: Bu kararı almanızda takımda oluşan gruplaşma etkili oldu mu? Takım içerisinde sizi istemeyenler olduğu söyleniyor.

İşler iyi gittiğinde kimse sesini çıkarmaz ama işler kötü gittiğinde arkanızdan konuşan, kuyunuzu kazan çok olur. Biz bir takım olamadık. Ben geldiğim ilk günden beri takımdaşlık duygusunu arttırmayı hedefledim ama bunu başaramadık. Takımda sürekli bir huzursuzluk vardı.

Muhabir: Semih’in vatandaşınız olduğu için forma şansı bulduğu, hak edenlere forma verdiğiniz için takım içerisinde de Semih’e olumsuz tavır alındığı duyumları var. Şimdi siz ayrıldınız, Semih için zor olacak mı orada oynamak?

Semih çok kaliteli bir forvet, o hak ettiği için o formayı giyiyordu. Asıl Semih’in değil ona pas atmayanların takımdan gönderilmesi gerekir.

Muhabir: Yani Semih’in dışlandığını kabul ediyorsunuz.

Hayır, dışlanma yok ama uyuşmama olduğu kesin.

Muhabir: Son maçınızda Juventus’a karşı ilk devre 3-0 geriye düştünüz. Devre arasında ne konuştunuz, neler söylediniz takıma?

Hiçbir şey konuşmadık. Masama oturdum ve istifamı yazdım, sonra da sahaya çıktım.

Muhabir: 2. devre takım baskısını arttırdığı dakikalarda kazandığınız penaltıyı A_ntunes’in bilerek kaçırdığı iddiaları var, ne diyorsunuz bu konuda?

Anunes’in neden oynatılmadığına dair bana sitemi vardı, aramızda başka bir problem olmadı ama en ihtiyaç duyduğumuz dakikalarda penaltı kaçırması bizi yaktı.

Muhabir: Fenerbahçe’de geçen parlak sezonun ardından dibe vurmuş durumdasınız. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ben dibe vurmadım, burada uyum sorunu yaşadık. Üstelik İtalyan futbolu benim anlayışıma ters gelen bir şekilde oynanıyor. Belki kendimi geliştirdikten sonra, burada oynayabilmeye hazır olduğumda tekrar gelirim. Şu anda herhangi bir takımla görüşme içerisinde değilim ama istedikten sonra takım bulmak kolay. Bana hedefleri olan bir takım gerekli.

Son maçlarda aldığımız skorlar. 6 maçtır kazanamıyorduk ve önümüzde yenilgisiz lider olan Inter deplasmanı vardı. Orada bir hezimet daha yaşamamak için görevi bıraktım.