Bursa taraftarı en iyi mi ?
Bakın buna gülünür işte, böyle.
Taraftarın işi zaten destektir, zor zamanda bağrına basabilmektir. Bursaspor taraftarı bir maçta gazı alıp böyle bir destek örneği göstermiş, tebrikler.
Böyle mi en büyük olunuyor ?
---------------------------------------------------------------------------
Her maç çok seyirciye oynayıp, çekirdekçi tayfası imajını silemeyen ve mikrofonlarla ses çıkarmaya çalışan kulüpleri de biliriz. O yüzden tribüncülük bu değil, tartışmayalım.
-----------------------------------------------------------------------------------
Senin yaşın kadar yokum, ama senden çok maça gittiğime emin olabilirsin.
Bursaspor tribününe çekirdekçi dedim mi ? Mikrofonla ses yükseltir dedim mi ? Öyle birşeyi ima ettim mi ? Neden üstüne alındın ki ? Yarası olan gocunurmuş, çok doğru.
-----------------------------------------------------------------------------------
Sana birşey anlattığım yok, ama yaptığı desteği sanki olağanüstü birşeymiş gibi gösterenleri anlamıyorum. Sen maçtaysan, gönül vermişsen yapman gereken odur zaten. Tebrik ettim ben Teksas'ı, ama böyle şovlarla en büyük olunmuyor. Öyle olsaydı sanırım tibün şovunda ultrAslan'ın yanından geçemezdi hiçbir taraftar grubu, bizde bu alemde kralız der dolanırdık.
Anlatamıyorum ben bunu.
Ayrıca maçlara mutlaka gitmişsindir, kimsenin yalan söyleyecek hali yok ya. Tribüncülüğe, emeğe her zaman saygı ve destek olmalı. Biliriz o cefayı.
------------------------------------------------------------------------------------
Bursaspor taraftarını çekirdekçi veya mikrofoncu diye nitelendirmediğimi belirttim kaç kere, anlamak istemiyorsunuz. Bu şekilde davranıp, en büyük (!) geçinenleri biliyoruz dedim.
Teksas'ın faaliyetlerine saygı duyarım. Ama her grubun kendine has faaliyetleri ve çalışmaları var. Buraya dökmeye gerek yok şimdi, kalabalık olmasın. Sen kalkıp en büyük biziz dersin, ben en büyük biziz derim, tartışırız. Buna kim karar verecek peki ?
Siz yine anlamak istemeyeceksiniz sanırım.
1- Tribüncülük zordur. Orada bulunmak, o atmosferi yaşamak ve sesini son dercesine kadar takımına feda edebilmek, ben taraftarım diyen herkesin görevidir. Bunu ilahlaştırmaya gerek yok.
2- Takımına destek verip, güzel koreografi yaptıktan sonra, kendi kendine en iyi ve en büyük demek komiklik ve küçüklük ifadesidir.
Bu 2 şeyi savunurum. Onun dışında söylenecek birşey bulamıyorum. Bu konuya son mesajımdır.
Tebrikler TEKSAS !