Uzatmanın manası yok Eywallah...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Originally Posted by
JunkChorn
Söylemek istemiyordum ama konu tam yeridir.
Bursaspor taraftarını tebrik ediyorum, imrendim maçta. Fenerbahçe ezdiği zamanda Bursaspor koştuğu zamanda destek verdi. İlk yarıda küfürler hariç
Fakat benim anlamadığım neden bu kadar taraftarlar adına Teksas gibi bir yeri koyuyor? Senin gittiğin maç, bildiğin tribün kültür kadar Teksas'ın ne olduğu bilirim. Asıl Teksas benim bahsettiğim.
İkincisi Ankaragücü taraftarı ile sürekli paslaşmalar güzel, iyi hoş. Böyle taraftar yok derken kırılan camlar, atılan taşlar niye sayılmıyor acaba? Bursa'dan Beşiktaş otobüsünün çıkamadığını bilirim.
Taraftar o gün Fenerbahçe maçında yapılan davranışlar ile olur. Gerisi holiganlıktır. Fakat, fakat yapılan olayları tüm klübe mal etmek burada hepimizin yapacağı en büyük yanlış olur.
Teşekkürler.
Kavgada dövüşte doğru bulduğum yer yok ama hiç bir tribün emekçisi kavgayı yok sayamaz.Küfür olayına gelince hangi taraftar küfür etmiyor bunu açıkla bana.Bursada beşiktaş ottobüsü çıkamamış demişssin bu soruya cevap verirdim ama konu çok uzar gerek yok.
Hee son olarak ben Ankarada birünideyim reklama gerek yok istersen bir gün buluşuruz texas hakkında fikir alışverişinde bulunuruz.Bu kadar Texası bildiğine yada en az benim kadar bildiğine emin olma neden mi?
1-)Yaşamadan bilemezsin
2-)en büyük yanlışın bu o çok iyi bildiğin texas ismini Bursaspor taraftarı değil Sakarya da bir karakolda ki komiser koymuştur.Nasıl olduğunuda özel mesajla sana anlatabilirim istersen.
Saygılarımla...
Last edited by gezenti : 07.Şubat.2009 at 23:36
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...