1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Yok Böyle Bir Taraftar!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Kavgada dövüşte doğru bulduğum yer yok ama hiç bir tribün emekçisi kavgayı yok sayamaz.Küfür olayına gelince hangi taraftar küfür etmiyor bunu açıkla bana.Bursada beşiktaş ottobüsü çıkamamış demişssin bu soruya cevap verirdim ama konu çok uzar gerek yok.
    Hee son olarak ben Ankarada birünideyim reklama gerek yok istersen bir gün buluşuruz texas hakkında fikir alışverişinde bulunuruz.Bu kadar Texası bildiğine yada en az benim kadar bildiğine emin olma neden mi?
    1-)Yaşamadan bilemezsin
    2-)en büyük yanlışın bu o çok iyi bildiğin texas ismini Bursaspor taraftarı değil Sakarya da bir karakolda ki komiser koymuştur.Nasıl olduğunuda özel mesajla sana anlatabilirim istersen.
    Saygılarımla...
    Şimdi olaylara farklı yerlerden bakıyoruz bence.

Hangi takım küfür ederse etsin arkadaşım. Bu yanlış olduğu gerçiğini değiştirmez. Bursaspor tribününde adını hatırlayamadım kusura bakma bayanlar oturuyor izliyor. Bu dediğimi bağışla sen kız arkadaşın, ailen yanında o küfürleri ettirir misin?

Bunu herkes yapıyor diye söylemek ile olmaz.

Ben dedim ki: Teksas (Amerika kıtası) ne halttır onu biliyorum dedim. Bu konuda da iddaalıyım. Devamında da Bursaspor'un neden Teksas ismini kullandığını anlamadığını söyledim -gerçekten bilmiyorum- Orada yanlış yapmadım yani.

Ayrıca eyvallah kim koymuşsa koymuş. Siz benimsemişsiniz, bu da var.

Sağol.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Bunu söylemek çok zordu sanırım.
    Zor tabi...
    Last edited by JunkChorn : 07.Şubat.2009 at 23:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri