1 ile 30 arası toplam 491 sonuç

Konu: Kayseri Kadir Has Stadyumu İle İlgili Bütün Başlıklar

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi oralar loca demir tellerle öremzlerdi yani heryerde öyle zaten ona göre önlemi alınacakytır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    08.02.09

NOT:Alıntıdır(kayserispor.com)

Resmi çeken üyemizin söyledikleri

bugün saat 16.00 da stadı gezme imkanım oldu ayrıca görevlilere burdan çok teşekkür ederim çünkü her gelen kişiyi saygı ile karşılayıp uygun bir yerden azda olsa stadı görme imkanı tanıyorlar.stadın içine gelince gübreli toprak serme işi bitmiş düzleme işi yapıyorlar muhtemelen yarın çimler serilmeye başlanır.iç çatı işi kale arkaları tamamen bitmiş vıp tirübün üstüde bitmek üzere sadece açık tirübün üstünün ön tarafları kalmış aynı zamanda bu tirübünlerin ısıtma ve ışık sistemleride bitmiş.benim düşünceme göre çok ufak tefek iş dışında 10 gün içinde stadın içinde hiç bir iş kalmaz..çevre düzenlemeleride son hızla devam ediyor oda 10-15 güne biter..tabiri caizse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bayram çok yakın 8 martı iple çekiyorum

başka bir üyemizin izlenimi

Bugun stada ilk defa gittim ve mukemmel bir goruntu var bakmaktan kendimi alamadım..Resimden bakmakla o stadın içinde bulunmak acayip farklı şeyler..İnanılmaz bir atmosfer var,birde seyirciyle birlikteki durumunu düşünemiyorum..Korner kullanan oyuncuyla dipdibesiniz..Oyunculara büyük bir baskı olusturacak atmosfer var..Şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun..İnşallah seneye şampiyonluğa oynayan bir kadromuz ve oyunumuz olur,oyunumuz diyorum çünkü zaten 1-2 eksik dışında şampiyonluğa oynayacak kadromuz var..Emeği geçen herkese teşekkürler...
    Last edited by deniz.91 : 08.Şubat.2009 at 19:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri