1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Moskova'ya Taşınıyoruz...

Hybrid View

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    En çok küfür ettiğin oyuncu Vagner Love olacak
    Başarılar dilerim.
    Yav bi bakımdan küfür ediyorum bi bakımdan da takımın en golcüsü ve ligde gol kralı arada kaldım ama iyi bir fiyata göndereceğim. Benim forvetim bu oyunda tek geçerim Lewandowski. Catania kariyerimde 1.2M£ almıştım. 2 yıl sonra 45M£ verilince sattım tabi oyuncuma değer veririm ama parada önemli

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    şu anda iyi gidiyorsun spartak'ı yenerek ayıp ettin bize ama bende cska'ı yendim taktiğini paylaşırmısın vagner love'ı kulüpte tutmanı öneririm bir de İnternacional'daki Alex'i mutlaka al şu andaki durumu kulüpte zor tutuyorum valla penaltı gibi frikik golü atıyor

milan ve juventus 2-3 kere istedi vermeyince geri çekildiler

bu arada iyi gidiyorsun tebrikler

teşekkür ederim ben zaten senin yendiğini görünce yendim yoksa yenmezdim
    taktiğim şu şekilde

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by emircanatici View Post
    Bu nasıl bir maçtır bu nasıl bir heyecandır. 1. dakikada gol yedik 90 dakikada gol bulamadık 6 dk uzakma verildi son nefeste Vagner Love hatrick yaptı ve 3 puanı 3 golle aldık. Enteresan bir maçtı gerçekten Gol dakikalarına dikkat

Yav bi bakımdan küfür ediyorum bi bakımdan da takımın en golcüsü ve ligde gol kralı arada kaldım ama iyi bir fiyata göndereceğim. Benim forvetim bu oyunda tek geçerim Lewandowski. Catania kariyerimde 1.2M£ almıştım. 2 yıl sonra 45M£ verilince sattım tabi oyuncuma değer veririm ama parada önemli

teşekkür ederim ben zaten senin yendiğini görünce yendim yoksa yenmezdim
    taktiğim şu şekilde

son dakikalarda 3 gol buldugun Moscow maçı güzel olmuş Benim 15 şutta 1 şutun rakip kaleyi tuttugu,onun da 90+2'de gelmesi gibi birşey olmuş Taktiğinin takım komutları hakkında naçizane 1-2 önerim olacak

*sıkı markajı her maçta uygulamak sana zarar getirebilir,hızlı forveti olan takımlara sıkı markaj işe yaramadıgı gibi onlar kendisine yakın markajda bulunan oyuncuyu geçtiklerinde genelde kaleciyle burun buruna gelirler bence rakip takımın forvetinin hızına göre maçta maça değiştir o ayarı...

*Ayarlara bakıldıgında kanatlardan hücum etmeyi tercih etmişsin.Kanatlardan sadece 1 adamla hücum etmek ,ilerde pozisyon zenginliği sağlayamayabilir. Bence beklerine de ileri ok ver. O zaman kanatlarda 2 şer adamla daha üretken olabilirsin.

* "direct" passing ve "quick" oyun tercih etmişsin. Tek paslarla ve hızlı olarak çıkmak için tüm takımın kalitesinin yüksek olması lazım. Bir de şu anki kullandıgın ayarlar daha çok kontratak oynayan takımlar için yapılabilir.Hızlı oyun sana çok top kaybına sebep olabilir... İlla hızlı ve direk pasla oynayacagım diyorsan da en azından oyuncu komutlarından defans 4 lüsüne ince ayar çekmeni tavsiye ederim.Onlar hızlı ve direk pas vericez derken top kaybedebilirler

tavsiyelerim eleştiri değil sadece öneridir Başarılar dilerim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri