çok teşekkürederim arkadaşlar bende sonradan farketttim olayıı![]()
çok teşekkürederim arkadaşlar bende sonradan farketttim olayıı![]()
arkdaşlar daha önce aldığım bir oyuncuyu satmak istiyorum.ancak transfer ederken %30 komisyon vercem oyuncuyu aldığım takıma. bu komisyonu en aza indirecek satış şekli biliyonuzmu?acaba aylık taksitlere bölsemde satsam o paradan alabiliyolar mı yoksa sadece peşin paradan mı komisyon alacak o eski takım benden?
teşekkkürederim arkadaşlarrr
Bence bu seride transfer sisteminin yararlarıda baya var.Mesela önceki serilerde Mata,Van der Vaart,Emerson ve bi takım yıldız topçular Türkiyeye gelmek kariyerim için kötü olur diye transfer teklifini geri çeviriyorlardı.Ama şimdi çoğu yıldız oyuncuya teklif yapabiliyor ve Türkiyeye getirebiliyorsunuz.Tabi bu sadece Türkiye için değil diğer değeri düşük ligler içinde geçerli.(Tabi hepsi için değil)Bu olayın dengesini ayarlayabilmişler bu seride.Tabi her topçu gelmiyor ama takıma yararlı olacak isim yapmış topçuları takıma kazandırabiliyorsunuz.
Diğer popülaritesi düşük liglerde oynadım ama Türkiye'ye yıldızların gelmesini ben Avrupa Şampiyonasına bağlıyorum tabii Belçika, Avusturya gibi liglerde durum nasıl bilmiyorum.
benzer bişi bana da oldu. roma 15 milyon euro'ya aldığı huntelaar'ı 0 bedelle listeye koydu. bende aldım takır takır oynuyor 4 yıldır(stuttgart)
Aynısı bana da oldu ancak arkadaşın dediği doğru bazı teklifler kabul görmüyor örnegin parmayla seria A ligine yükseldim 3 sene sonra seria A şampiyonu oldum ve uefa kupasını aldım en az 5 kaliteli futbolcu önerildi. Örneğin Mathias Fernandes , Giuseppe Rossi ve Riccardo Montolivo(aynı ligde oldğumuzdan satmaması doğal) gibiİnsanın aklına direk şu geliyor acaba ligde ki ve avrupadaki başarıları tahammül edemiyorlar mı =P
bende bojanı fenere hemen alabiliyorum yapmanız gereken onu övmek ve takıma katılıp katılmayacağını sormak açık kapı bırakıyor biraz uğraştırıyor ama senelik 2500.000 usdye anlaşma imazlıyor dahada ilginci temmuz ayında gelince ağustos başı transfer listesine koyun en az 45000.000 usdye satabiliyosunuzda. ama fluminensede oynayan bir thiago silva var adamı türkiyeye getiremiyorum herşeyi yapıyorum olmuyoda olmuyo van dervartı transfer ettim tavsiye etmem paranıza yazık olur.
valla ne derseniz deyin amma abartilar chok. 2ci sezonda Gareth Baleye 72 milyon Euro istiyor Tottenham, Sevilla Jesus navas ichin 65 milyona razi olmuyor.. abarti bu. hem de ikinci sezon haa..
mata oyuna wonderkid başlıyor hangi takım koyar ki bi' oyuncuyu wonderkid olarak t. listesine 4m sterlinden