1 ile 30 arası toplam 111 sonuç

Konu: Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    Fakat bukadar iyi şekilde saklıyorsa ve topu iterek saklıyorsa bu adam biraz tekniğe ihtiyacı var demektir.

Düşürülse bile 1puan düşer..fakat düşüceğini zannetmiyorum,Oyuna gerçekteki gibi yansıması için mantıklı verilmiş bi değer
    Ben de 10 a düşürülsün demedim zaten. 12 uygundur dedim. Takımın araştırmacısı 13 daha iyi olur derse 13 yapılır. Teknik özelliği topla ne kadar rahat edebildiğini gösterir oyuncunun. Bence M. Yıldız topla çok rahat edebilen bir isim değil. Kaldı ki kendisi de yanılmıyorsam Beyaz Şov' da ben teknik bir oyuncu değilim demişti.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Ben de 10 a düşürülsün demedim zaten. 12 uygundur dedim. Takımın araştırmacısı 13 daha iyi olur derse 13 yapılır. Teknik özelliği topla ne kadar rahat edebildiğini gösterir oyuncunun. Bence M. Yıldız topla çok rahat edebilen bir isim değil. Kaldı ki kendisi de yanılmıyorsam Beyaz Şov' da ben teknik bir oyuncu değilim demişti.

evet öyle demişti. Fakat kime göre teknik değil burasıda önemli.

Ardaya göre,Alexe göre Lincolne göre teknik değil evet ama türkiye standartlarında bi tekniğe sahip.ki buda zaten 14 değilmidir??

mantıklı verildiğini düşünüorm..

tabi sizinde düşüncenize saygı duyarım,sonuçta siz bir araştırmacınısız benden daha iyi bilirsiniz

Tabi ki sizin de kendinize göre bir düşünceniz var ve bizimle paylaşmanız güzel. Teşekkür ediyorum.
    Last edited by EL-Hadji : 09.Şubat.2009 at 19:58

Mesaj Yetkileri