Last edited by fifacan : 07.Şubat.2009 at 21:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
walla arkadasim yine ilk sezon icin cok iyi bir sonuc.ben bu sezon begendim takimini.gelecek sezon icin yapicagin transferlerle daha yuksek seviyelere gelebilirsin.merakla bekliyoruz transferlerinii..
başarılı bir sezon geçirmişsin yeni transferleri bekliyoruz
walla bekliyoruz merakla transferlerini.insallah kaliteli ve takima faydasi olan oyuncular almissinidir paraya kiydim dedin cunku yazik olmasin paralara![]()
Sessiz takip edenlerdendim ve FM 09 kariyerleri arasında şu ana kadarki en sevdiklerimden biri bu kariyer. Tebrikler.
İŞTE BU SEZON KADROMUZA KATTIĞIMIZ OYUNCULAR
MATEUS
23 YAŞINDAKİ GENÇ BREZİYALI OYUNCUYU FENERBAHÇE'DEN BEDELSİZ OLARAK KADROMUZA DAHİL ETTİK.
2.TRANSFERİMİZ
BU SEZON SAVUNMAMIZI GÜÇLENDİRMEK İÇİN LANUS TAKIMINDAN GENÇ OYUNCU EMİR FACCİOLİ İLE ANLAŞTIK
TRANSFER TOPLAM 2.000.000 € YA MAL OLDU 600.000 € SU PEŞİN KALAN 1.4 M € İSE 24 AYLIK TAKSİTLE ÖDENECEK
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TAKIMIMIZA BİR GENÇ DAHA KAZANDIRDIK..!!
ARJANTİNİN NEWELL OLD BOYS TAKIMINDAN TOPLMA 4.400.000 € KADROMUZA ALDIĞIMIZ GENÇ YILDIZ GASTON PEREZ.
PARA'NIN 1.400.000 € SU PEŞİN KALAN 3.000.000 € İSE 24 AYLIK TAKSİTLE ÖDENECEK..!
BİR GENÇ DAHA!!!!
ESKİSEHİR SPOR'UN 23 YAŞINDAKİ GENÇ KALECİSİ SİNAN ÖREN 2015 YILANA KADAR SÖZLEŞME İMZALADIK..!!
TRANSFER 500.000 € MAL OLDU BUNUN 65.000 € PEŞİN KALAN PARA 18 AY TAKSİTLE ÖDENECEK.!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BİR GENÇ KALECİ DAHA..
KADROMUZA BEDELSİZ OLARAK KATTIĞIMIZ ENGİN USTA BU SEZON KİRA'DA YADA PAF TAKIMIMIZDA FORMA GİYECEK
Last edited by fifacan : 08.Şubat.2009 at 17:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
BU SEZON YOLLARIMIZI AYIRDIĞIMIZ OYUNCULAR
GEÇEN SEZON BAŞINDA ANKARAGÜCÜNDEN BEDELSİZ OLARAK KADROMUZA KATTIĞIMIZ DUSAN ANDJELKOVİC START TAKIMINA PEŞİN OLARAK TOPLAM 1.600.000 € SATILMIŞDIR..!!!
BİR KAÇ TANE DAHA YOLLARIMIZI AYIRDIĞIMIZ GENÇ VAR ONLARI YAZMAYA GEREK YOK..
BU SEZONLUK TRANSFER DÖNEMİ KAPATTIK. LİG BAŞLIYOR İLK HAFTA GS İLE OYNUYACAĞIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Gençler fena dağıtmış ):.Artık önündeki maçlara bakarsın (:.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
evet sorma kardeş hazırlık dönemi çok kötü geçti bende anlamadım birden bire sezon başladıama nese artık sezon arasında bolbol maç yapıcam kadroyu oturtcam sezon arasın transfer belki bi tane forvet alabilirim başkada yapmıyacam sezon sonuda yapmıcayam bu kadroyla gidicez
guzel gidiyorsun ama bir sey soylemeden gecemeyecegim yanlis algilama bunu ama yabanci transferlerde ben birazcik daha ozellikleri iyi olan oyuncular bekliyordum amasyaspora.cunku baya para harcamissin transferler icin.ne bileyim yani en azindan bir tane tecrubeli bir yabanci alsaydin keske.umarim bu aldigin yabancilar takima katki yaparda yaniltirsin beni.merakla bekliyorum nolucak bakalim![]()
İyi gidiyorsun.Bu sene orta sıralarda iyi bir yer alırsan harika bir iş başarmış olursun ama ilk hedef kümede kalmak olmalı
başarılar.transferleri beğenmedim.o paraya çok daha iyilerini alabilirdin diye düşünüyorum.tahminim bu sene orta sıralarda olursun
kardesim ankara fobisi var heralde sende.....
şaka bi yana ilk sene iyi iş cıkarmısın ikinci sene avrupa bekliyoruz senden
Süpersin Elazığı yendin ya ölsemde gam yemem :P
malatyAdana!
saol kardeşim küme'de kalmak geçen sezondu bu sene daha yukarıları hedefliyorum ama bu sene çok daha zor olucak rakipler acayip güçlendi
saol kardeş. Transferleri beğenmemen doğaldır ama bi yandan düşün amasyaspor adı sanı duyulmamış zaten alıcam oyuncular çok fazla paraya mal olucakta ben transfer tercihimi bu yanda kullandım oyuncuların hepsigüçde gelicek için yatırım yaptım önümüzdeki sezon transfer yapmıcayacam büyük ihtimal
vala kardeş geçen sezon ankarayı değıttıkda bu sezon nolduğu bende anlamadım ama kesinlikle takımın sezon başı iyi hazırlanmadığı için oluyor inşallah düzelticez onlarıda avrupa'yıda bende bekliyorum desteğin için saol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada yeni ss ler geliyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol kardeş vala napalımpardon elazığ için
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AMASYA'DAN BİR YİĞİT GEÇTİ...!!!
FTK ÖN ELEME MAÇI
ANTALYA'DA AKSU FIRTANASI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞŞŞ...!!!!
AMASYASPOR TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞEN BİR TRANSFER YAPTI..!!!
TRANSFER BOMBASI RUSYA'DAN GELDİ TRABZONSPOR'UN ESKİ VE MİLLİ TAKIM'IN SÜPER YILDIZI GÖKDENİZ KARADENİZ RUBİN KAZAN İLE SÖZLEŞME UZATMAYARAK BEDELSİZ OLARAK AMASYASPOR'A TRANSFER OLMUŞTUR.RUBİN KAZAN İSE BU TRANSFER İÇİN TAM 10.000.000 € PARA ÖDEMİŞTİ AMA TEK KURUŞ KAZANAMADAN ELİNDEN KAÇIRDI..!!!!!
Last edited by fifacan : 09.Şubat.2009 at 17:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gökdeniz transferi iyi olmuş diğer trnsferler yerine daha iyilerini yapabilirdin gençlerle başarı daha zor gelir olgunlaşmaları lazım
Last edited by fifacan : 09.Şubat.2009 at 18:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)