Sayfa 9 / 20 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 586 sonuç

Konu: Amasyaspor Süper Lig'de Uçuyor (7.sezona gidiyoruz..!!)

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUK TURU SON HAFTAYA KALDI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    AMASYASPOR OGÜN CAN DEMİR İLE NİKAH TAZELEDİ..

AMASYASPOR GENÇ TEKNİK ADAMI OGÜN İLE SÖZLEŞMELERİNİ 2014'E KADAR UZATTILAR.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by fifacan : 07.Şubat.2009 at 21:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

SON MAÇ'DA YENİLDİK...

VE TÜRKCELL SÜPER LİGİ 10/11 SEZON'U BİTMİŞTİR SEZON'U 7.OLARAK TAMAMLIYORUZ BÜTÜN TAKIMIMI TEBRİK EDİYORUM..!

SEZON HAZIRLIKLARI TRANSFERLER VE DAHA FAZLASI DAHA SONRA BUGÜNLÜK BU KADAR

walla arkadasim yine ilk sezon icin cok iyi bir sonuc.ben bu sezon begendim takimini.gelecek sezon icin yapicagin transferlerle daha yuksek seviyelere gelebilirsin.merakla bekliyoruz transferlerinii..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılı bir sezon geçirmişsin yeni transferleri bekliyoruz

Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    walla arkadasim yine ilk sezon icin cok iyi bir sonuc.ben bu sezon begendim takimini.gelecek sezon icin yapicagin transferlerle daha yuksek seviyelere gelebilirsin.merakla bekliyoruz transferlerinii..
    saol bakalım transfer çalışmalarına başladık hayırlısıyla gelicek sezon uefa kapak atıcaz

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılı bir sezon geçirmişsin yeni transferleri bekliyoruz
    saol kardeş hazırlıklara başladık transfer için

ARKADAŞLAR BU SEZON PARA'YA KIYDIK VE FLAŞ SÜPER TRANSFERLERİMİZ VAR YARIN AÇIKLAYACAĞIM
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İLK HAZIRLIK MAÇIMIZ YEDEK AĞIRLIKLI

Last edited by fifacan : 08.Şubat.2009 at 02:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

walla bekliyoruz merakla transferlerini.insallah kaliteli ve takima faydasi olan oyuncular almissinidir paraya kiydim dedin cunku yazik olmasin paralara

walla bekliyoruz merakla transferlerini.insallah kaliteli ve takima faydasi olan oyuncular almissinidir paraya kiydim dedin cunku yazik olmasin paralara
    yok yok olmaz kardeş merak etme adamları görünce görürsün

Sessiz takip edenlerdendim ve FM 09 kariyerleri arasında şu ana kadarki en sevdiklerimden biri bu kariyer. Tebrikler.

Quote Originally Posted by southmaster07 View Post
    Sessiz takip edenlerdendim ve FM 09 kariyerleri arasında şu ana kadarki en sevdiklerimden biri bu kariyer. Tebrikler.
    Çok teşşekür ederim kardeşim..

birazdan kariyere devam edicem.

2.HAZIRLIK MAÇIMIZDA TAMAMEN YEDEKLER VE GÜZEL BİR MAÇ

3.HAZIRLIK MAÇIMIZ

SON HAZIRLIK MAÇIMIZ

İŞTE BU SEZON KADROMUZA KATTIĞIMIZ OYUNCULAR

MATEUS

23 YAŞINDAKİ GENÇ BREZİYALI OYUNCUYU FENERBAHÇE'DEN BEDELSİZ OLARAK KADROMUZA DAHİL ETTİK.

2.TRANSFERİMİZ
    BU SEZON SAVUNMAMIZI GÜÇLENDİRMEK İÇİN LANUS TAKIMINDAN GENÇ OYUNCU EMİR FACCİOLİ İLE ANLAŞTIK
    TRANSFER TOPLAM 2.000.000 € YA MAL OLDU 600.000 € SU PEŞİN KALAN 1.4 M € İSE 24 AYLIK TAKSİTLE ÖDENECEK

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TAKIMIMIZA BİR GENÇ DAHA KAZANDIRDIK..!!

ARJANTİNİN NEWELL OLD BOYS TAKIMINDAN TOPLMA 4.400.000 € KADROMUZA ALDIĞIMIZ GENÇ YILDIZ GASTON PEREZ.

PARA'NIN 1.400.000 € SU PEŞİN KALAN 3.000.000 € İSE 24 AYLIK TAKSİTLE ÖDENECEK..!

BİR GENÇ DAHA!!!!

ESKİSEHİR SPOR'UN 23 YAŞINDAKİ GENÇ KALECİSİ SİNAN ÖREN 2015 YILANA KADAR SÖZLEŞME İMZALADIK..!!

TRANSFER 500.000 € MAL OLDU BUNUN 65.000 € PEŞİN KALAN PARA 18 AY TAKSİTLE ÖDENECEK.!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BİR GENÇ KALECİ DAHA..

KADROMUZA BEDELSİZ OLARAK KATTIĞIMIZ ENGİN USTA BU SEZON KİRA'DA YADA PAF TAKIMIMIZDA FORMA GİYECEK

Last edited by fifacan : 08.Şubat.2009 at 17:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

BU SEZON YOLLARIMIZI AYIRDIĞIMIZ OYUNCULAR

GEÇEN SEZON BAŞINDA ANKARAGÜCÜNDEN BEDELSİZ OLARAK KADROMUZA KATTIĞIMIZ DUSAN ANDJELKOVİC START TAKIMINA PEŞİN OLARAK TOPLAM 1.600.000 € SATILMIŞDIR..!!!

BİR KAÇ TANE DAHA YOLLARIMIZI AYIRDIĞIMIZ GENÇ VAR ONLARI YAZMAYA GEREK YOK..

BU SEZONLUK TRANSFER DÖNEMİ KAPATTIK. LİG BAŞLIYOR İLK HAFTA GS İLE OYNUYACAĞIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

LİG'E SON ŞAMPİYONUN MAÇIYLA BAŞLADIK VE SÜPER BİR BAŞLANGIÇ..!!

ANKARASPOR GÜCÜNE GÜÇ KATMIŞ BELLİ

GEÇEN SEZON 2 MAÇ'DADA MAĞLUP ETTİĞİMİZ ANKARASPOR BU SEZON GÜÇLÜ BİR KADROYLA HAZIRLANMIŞ YADA BİZ İYİ HAZIRLANAMADIK

LİG GALİBİYET 3.HAFTA'DA GELDİ

ARKADAŞLAR YORUM YAPMIYACAKSANIZ BUNDAN SONRA SİTE'YE KARİYERİMİ YAZMIYACAMAĞIM SEZON'UN İLK YARISINA KADAR BELKİ YAZICAM EĞER O ZAMANA KADAR YORUMLAR ÇOĞALMASSA KAPABİLİRİM

ANKARADA YIKILDIK

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Gençler fena dağıtmış ):.Artık önündeki maçlara bakarsın (:.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Gençler fena dağıtmış ):.Artık önündeki maçlara bakarsın (:.
    evet sorma kardeş hazırlık dönemi çok kötü geçti bende anlamadım birden bire sezon başladı ama nese artık sezon arasında bolbol maç yapıcam kadroyu oturtcam sezon arasın transfer belki bi tane forvet alabilirim başkada yapmıyacam sezon sonuda yapmıcayam bu kadroyla gidicez

guzel gidiyorsun ama bir sey soylemeden gecemeyecegim yanlis algilama bunu ama yabanci transferlerde ben birazcik daha ozellikleri iyi olan oyuncular bekliyordum amasyaspora.cunku baya para harcamissin transferler icin.ne bileyim yani en azindan bir tane tecrubeli bir yabanci alsaydin keske.umarim bu aldigin yabancilar takima katki yaparda yaniltirsin beni.merakla bekliyorum nolucak bakalim

guzel gidiyorsun ama bir sey soylemeden gecemeyecegim yanlis algilama bunu ama yabanci transferlerde ben birazcik daha ozellikleri iyi olan oyuncular bekliyordum amasyaspora.cunku baya para harcamissin transferler icin.ne bileyim yani en azindan bir tane tecrubeli bir yabanci alsaydin keske.umarim bu aldigin yabancilar takima katki yaparda yaniltirsin beni.merakla bekliyorum nolucak bakalim
    saol kardeş yok yanlış falan anlamadım doğru söylüyorsun zaten bir sezon oynatıp satıcam bir kaçını biraz para kazanmamız lazım alt yapıyı güçlendirmek istiyorum az daha para olursa tesisler yenilencek bakalım inş. takıma yararlı olurlar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İyi gidiyorsun.Bu sene orta sıralarda iyi bir yer alırsan harika bir iş başarmış olursun ama ilk hedef kümede kalmak olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar.transferleri beğenmedim.o paraya çok daha iyilerini alabilirdin diye düşünüyorum.tahminim bu sene orta sıralarda olursun

kardesim ankara fobisi var heralde sende.....
    şaka bi yana ilk sene iyi iş cıkarmısın ikinci sene avrupa bekliyoruz senden

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Süpersin Elazığı yendin ya ölsemde gam yemem :P
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by omersal View Post
    İyi gidiyorsun.Bu sene orta sıralarda iyi bir yer alırsan harika bir iş başarmış olursun ama ilk hedef kümede kalmak olmalı
    saol kardeşim küme'de kalmak geçen sezondu bu sene daha yukarıları hedefliyorum ama bu sene çok daha zor olucak rakipler acayip güçlendi

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar.transferleri beğenmedim.o paraya çok daha iyilerini alabilirdin diye düşünüyorum.tahminim bu sene orta sıralarda olursun
    saol kardeş. Transferleri beğenmemen doğaldır ama bi yandan düşün amasyaspor adı sanı duyulmamış zaten alıcam oyuncular çok fazla paraya mal olucakta ben transfer tercihimi bu yanda kullandım oyuncuların hepsi güçde gelicek için yatırım yaptım önümüzdeki sezon transfer yapmıcayacam büyük ihtimal

Quote Originally Posted by mimar35 View Post
    kardesim ankara fobisi var heralde sende.....
    şaka bi yana ilk sene iyi iş cıkarmısın ikinci sene avrupa bekliyoruz senden
    vala kardeş geçen sezon ankarayı değıttıkda bu sezon nolduğu bende anlamadım ama kesinlikle takımın sezon başı iyi hazırlanmadığı için oluyor inşallah düzelticez onlarıda avrupa'yıda bende bekliyorum desteğin için saol
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada yeni ss ler geliyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Süpersin Elazığı yendin ya ölsemde gam yemem :P

saol kardeş vala napalım pardon elazığ için
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    AMASYA'DAN BİR YİĞİT GEÇTİ...!!!

FTK ÖN ELEME MAÇI

ANTALYA'DA AKSU FIRTANASI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞŞŞ...!!!!

AMASYASPOR TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞEN BİR TRANSFER YAPTI..!!!

TRANSFER BOMBASI RUSYA'DAN GELDİ TRABZONSPOR'UN ESKİ VE MİLLİ TAKIM'IN SÜPER YILDIZI GÖKDENİZ KARADENİZ RUBİN KAZAN İLE SÖZLEŞME UZATMAYARAK BEDELSİZ OLARAK AMASYASPOR'A TRANSFER OLMUŞTUR.RUBİN KAZAN İSE BU TRANSFER İÇİN TAM 10.000.000 € PARA ÖDEMİŞTİ AMA TEK KURUŞ KAZANAMADAN ELİNDEN KAÇIRDI..!!!!!
    Last edited by fifacan : 09.Şubat.2009 at 17:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

gökdeniz transferi iyi olmuş diğer trnsferler yerine daha iyilerini yapabilirdin gençlerle başarı daha zor gelir olgunlaşmaları lazım

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    gökdeniz transferi iyi olmuş diğer trnsferler yerine daha iyilerini yapabilirdin gençlerle başarı daha zor gelir olgunlaşmaları lazım
    evet kardeş sorma şuan o durumdayım napalım bu sezon lig'de kalalımda artık

AMASYA DENİZLİDE...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ARKADAŞLAR BUGÜNLÜK BU KADAR OYUN İNDİRİYOM ARA VERMEK ZORUNDAYIM AKŞAM YADA YARIN DEVAM EDİCEZ
    Last edited by fifacan : 09.Şubat.2009 at 18:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 9 / 20 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri