Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Taşı Toprağı Altın City

valla yaa uzun zamandır fm oynuyorum kaç seneden beri bi bu takım kadar berbat bide bu love kadar kötü oyuncu almamışımdır nasıl isabet ettirdim bende şaşıyorum

Default Utanç gecesi

İlk yarı kötü oynadık 0 şut cekebildik kaleye ve 1-0 yenik kapadık fakat 2.yarı 64'te 2.golü attılar ve haim'in yerine murat sözgelmezi oyuna aldıktan sonra takımın gerisi toparlanıyor ve atak üstüne atak yapılıyor takımı sırtlayan riquelme elinden gelen herşeyi yaptı ancak bu sonucu alabildik

Default Flas transfer

Cristian Zapata:

Micah richards'ı Arsenal'e 46trilyona sattıktan sonra yerine zapatayı udineseden 26 trilyona 18 ay taksitle aldık defansımız dahada güçlendi

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by farfarforfor View Post
    Cristian Zapata:

Micah richards'ı Arsenal'e 46trilyona sattıktan sonra yerine zapatayı udineseden 26 trilyona 18 ay taksitle aldık defansımız dahada güçlendi
    richards i satmakla buyuk hata etmissin oyunun en iyi defanslarindan biri beni city de sampiyonlugu tasiyan oyuncularin basinda geliyordu

Nesil
    2003
    Yer
    elazığ

m.city ile oynayan arkadaşlar eğer 4-4-2 ile oynuyorlarsa Elanoyu sol kanatta denerseniz show u izlersiniz belkide benim şansıma böyle oldu

takımın potansiyelinin farkında değilsin gibi geldi bana

arkadasım su anda 4-4-2 taktiğiyle 2 maç yaptım ve başarılı buldum takımın potansiyeline gelince takım oynamıyorsa burada potansiyelden bahsedilmez ama takım oynasa sektirmeden ligde açık ara şampiyon olunacak bir kadro var ama ne yazıkki takım oynamıyor

Yedek kadroylan çıktığımız FA cup 4.tur karşılaşmasından rahat bir galibiyet aldık.

Ligde de takımımız birazcık olsun toparlanmaya başladı sonunda ve maçın skorunu ilk yarıda teyit ettik

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri