valla yaa uzun zamandır fm oynuyorum kaç seneden beri bi bu takım kadar berbat bide bu love kadar kötü oyuncu almamışımdır nasıl isabet ettirdim bende şaşıyorum![]()
![]()
valla yaa uzun zamandır fm oynuyorum kaç seneden beri bi bu takım kadar berbat bide bu love kadar kötü oyuncu almamışımdır nasıl isabet ettirdim bende şaşıyorum![]()
![]()
İlk yarı kötü oynadık 0 şut cekebildik kaleye ve 1-0 yenik kapadık fakat 2.yarı 64'te 2.golü attılar ve haim'in yerine murat sözgelmezi oyuna aldıktan sonra takımın gerisi toparlanıyor ve atak üstüne atak yapılıyor takımı sırtlayan riquelme elinden gelen herşeyi yaptı ancak bu sonucu alabildik
Cristian Zapata:
![]()
Micah richards'ı Arsenal'e 46trilyona sattıktan sonra yerine zapatayı udineseden 26 trilyona 18 ay taksitle aldık defansımız dahada güçlendi
m.city ile oynayan arkadaşlar eğer 4-4-2 ile oynuyorlarsa Elanoyu sol kanatta denerseniz show u izlersiniz belkide benim şansıma böyle oldu![]()
takımın potansiyelinin farkında değilsin gibi geldi bana![]()
arkadasım su anda 4-4-2 taktiğiyle 2 maç yaptım ve başarılı buldum takımın potansiyeline gelince takım oynamıyorsa burada potansiyelden bahsedilmez ama takım oynasa sektirmeden ligde açık ara şampiyon olunacak bir kadro var ama ne yazıkki takım oynamıyor
Yedek kadroylan çıktığımız FA cup 4.tur karşılaşmasından rahat bir galibiyet aldık.
Ligde de takımımız birazcık olsun toparlanmaya başladı sonunda ve maçın skorunu ilk yarıda teyit ettik![]()