Quote Originally Posted by nannar View Post

son dakikalarda 3 gol buldugun Moscow maçı güzel olmuş Benim 15 şutta 1 şutun rakip kaleyi tuttugu,onun da 90+2'de gelmesi gibi birşey olmuş Taktiğinin takım komutları hakkında naçizane 1-2 önerim olacak

*sıkı markajı her maçta uygulamak sana zarar getirebilir,hızlı forveti olan takımlara sıkı markaj işe yaramadıgı gibi onlar kendisine yakın markajda bulunan oyuncuyu geçtiklerinde genelde kaleciyle burun buruna gelirler bence rakip takımın forvetinin hızına göre maçta maça değiştir o ayarı...

*Ayarlara bakıldıgında kanatlardan hücum etmeyi tercih etmişsin.Kanatlardan sadece 1 adamla hücum etmek ,ilerde pozisyon zenginliği sağlayamayabilir. Bence beklerine de ileri ok ver. O zaman kanatlarda 2 şer adamla daha üretken olabilirsin.

* "direct" passing ve "quick" oyun tercih etmişsin. Tek paslarla ve hızlı olarak çıkmak için tüm takımın kalitesinin yüksek olması lazım. Bir de şu anki kullandıgın ayarlar daha çok kontratak oynayan takımlar için yapılabilir.Hızlı oyun sana çok top kaybına sebep olabilir... İlla hızlı ve direk pasla oynayacagım diyorsan da en azından oyuncu komutlarından defans 4 lüsüne ince ayar çekmeni tavsiye ederim.Onlar hızlı ve direk pas vericez derken top kaybedebilirler

tavsiyelerim eleştiri değil sadece öneridir Başarılar dilerim...
aslında taktiğin turksportalda yayınlanan hali bu. Üzerinde uzun çalışmalar yaptım oldukça fazla değişim yaşadı taktik aslında.Örnek olarak pas kısa, pas odağı karışık ve ileri uçtaki adamımı görev adamı olarak tercih ettim. Beklerin ileriye oklarını ekledim ve defansın geri okunu kaldırdım.Takımın taktik ayarlarında ki sıkı markaj aslında görüntü de var oyuncu ayarlarını özel olarak yaptığım için takım ayarlarından biraz farklı mesela rakip forvetler hızlı ise defansı derin yapmayı tercih ediyorum ve 1 dm kullanarak orta saha ve defans arasındaki boşluğuda kaldırıyorum. Ağır forvetler varsa senin de dediğin gibi sıkı markaj uygulaması yaparak oyunu kontrol altında tutuyorum.Zaten maçına göre taktikle çıkılmazsa fm2009 da kısa sürede başarı imkansızz gibi birşey diğer serilerinden çok farklı. Diğer serilerde 20 maçta çözülen taktikler fm2009 da 3 maçta çözülebiliyor. Onun için oldukça fazla ok kullandım ve maçına göre taktik kullanmak en iyisi benim fikrime göre ve tahmin ediyorum ki fikirlerimiz bu konuda aynı
Eleştiri ve yorumun için teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by Emirhan Cihad View Post
Yahu ben senin takımla eşleştim şuan yayınladığım Kayserispor kariyerinde. Oyuncuların kafa yapılarıyla ilgili bana biraz bilgi sızdırsan fena olmaz Lütfen zaten çok zor bir gruptayım
Zhirkov ve Love ikisine çok dikkat et Özellikle Zhirkov tek başına takımı sırtlayabiliyor. Oynadığında sağ kanadını sağlam tutmalısın.

Bu arada arkadaşlar yeni kalktım yeni ssleri maçlarımı yapınca koyacağım