aslında taktiğin turksportalda yayınlanan hali bu. Üzerinde uzun çalışmalar yaptım oldukça fazla değişim yaşadı taktik aslında.Örnek olarak pas kısa, pas odağı karışık ve ileri uçtaki adamımı görev adamı olarak tercih ettim. Beklerin ileriye oklarını ekledim ve defansın geri okunu kaldırdım.Takımın taktik ayarlarında ki sıkı markaj aslında görüntü de var oyuncu ayarlarını özel olarak yaptığım için takım ayarlarından biraz farklı mesela rakip forvetler hızlı ise defansı derin yapmayı tercih ediyorum ve 1 dm kullanarak orta saha ve defans arasındaki boşluğuda kaldırıyorum. Ağır forvetler varsa senin de dediğin gibi sıkı markaj uygulaması yaparak oyunu kontrol altında tutuyorum.Zaten maçına göre taktikle çıkılmazsa fm2009 da kısa sürede başarı imkansızz gibi birşey diğer serilerinden çok farklı. Diğer serilerde 20 maçta çözülen taktikler fm2009 da 3 maçta çözülebiliyor. Onun için oldukça fazla ok kullandım ve maçına göre taktik kullanmak en iyisi benim fikrime göre ve tahmin ediyorum ki fikirlerimiz bu konuda aynı
Eleştiri ve yorumun için teşekkür ederim.
Zhirkov ve Love ikisine çok dikkat etÖzellikle Zhirkov tek başına takımı sırtlayabiliyor. Oynadığında sağ kanadını sağlam tutmalısın.
Bu arada arkadaşlar yeni kalktım yeni ssleri maçlarımı yapınca koyacağım![]()