1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Yaratılış vs. Evrim

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İstesen de kanıtlayamazsın ki
    Bu konuda yazılanları(konuyla ilgili)ezberleyip ve birazda araştırma yaparak anlatırsam senin bile kararların değişir.Konuşmam etkileyicidir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Bu konuda yazılanları(konuyla ilgili)ezberleyip ve birazda araştırma yaparak anlatırsam senin bile kararların değişir.Konuşmam etkileyicidir
    Hiç bir kuvvet bana maymundan geldiğimi kabul ettiremez (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hiç bir kuvvet bana maymundan geldiğimi kabul ettiremez (:
    Bak Atıl ne demiş?
    Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Bilimde şöyle ayrılır :
    └─ Primatlar
    ├─ Önmaymunlar
    ├─ Maymunlar
    └─ İnsansılar
    ├─ Gibon
    ├─ Şempanze
    ├─ Goril
    ├─ Orangutan
    └─ İnsan
    dır. Bunu vurgula. Yani maymundan geldiğimizi değil nasıl diğer türlerden ayrıldıysakta, maymunlarla "yakın" bir yerde ayrıldığımızı söyle. Sana itiraz edenlerede, "Karşıt düşünceyi öğreninde gelin" dersin.
    Bu arada sağol Atıl.Yardım eden herkese çok teşekkürler.Biraz daha bilgi alabilirsem fena olmaz.Sadece evrimi değil Yaratılışıda araştırsam en azından karşı konu hakkımda bilgi olur.Biri bana sen Adem ve Havvadan geldiğine, En önemlisi Allah'a inanmıyormusun? derse onlara cevabım ne olabilir mesela?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Bak Atıl ne demiş?

Bu arada sağol Atıl.Yardım eden herkese çok teşekkürler.Biraz daha bilgi alabilirsem fena olmaz.Sadece evrimi değil Yaratılışıda araştırsam en azından karşı konu hakkımda bilgi olur.Biri bana sen Adem ve Havvadan geldiğine, En önemlisi Allah'a inanmıyormusun? derse onlara cevabım ne olabilir mesela?
    Benim kişisel inançlarımı tartışmıyoruz dersin olur biter. Ama burada sanırım istemeden de olsa Allah'ı inkar etmek zorunda kalacaksın. Kötü bir durum senin açından. Allah affetsin Bu arada JunkChorn'un dedikleri çok doğru Onları uygula yeter. Karşı tarafı çürütmek için de; yaratılışın falan ispatlanamayacağından, soyut şeyler olduğundan falan girersin ama işin çok zor

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Benim kişisel inançlarımı tartışmıyoruz dersin olur biter. Ama burada sanırım istemeden de olsa Allah'ı inkar etmek zorunda kalacaksın. Kötü bir durum senin açından. Allah affetsin Bu arada JunkChorn'un dedikleri çok doğru Onları uygula yeter. Karşı tarafı çürütmek için de; yaratılışın falan ispatlanamayacağından, soyut şeyler olduğundan falan girersin ama işin çok zor
    Yahu diyorum ya insanları inandırmayı değil ikna etmeyi seçersen eğer inkar olmaz bu.

Diyeceği şudur tüm canlıların, geçmişten günümüze gelen süreç içerisinde kalıtsal benzerlikler vardır! Bunu yalanlayacak adam yok dünya üzerinde. İnsan-maymun benzerliği ayrı mesele.

İş zor değil bence bilmeyen, hazırlanmayan insanı ikna etmek kolay. Eğer bir de süre sınırlaması varsa çok şanslısın Berkay. Sen hazırlanacaksın sınıftan cevap verecek kişi doğaçlama konuşacak. Bu yüzden zamanı iyi kullan. Karşı taraf 3 dakikada sınıfı etkileyemezken sen bu işi hazırlandığın için 30 saniyede yapabilirsin.

Her yoruma teşekkür et. Cevaplandırmama izin verin lütfen de En zıt yorum karşısında vereceğin sakin cevaplar sırf saygıdan dolayı sana puan kazandıracaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Yahu diyorum ya insanları inandırmayı değil ikna etmeyi seçersen eğer inkar olmaz bu.
    Diyeceği şudur tüm canlıların, geçmişten günümüze gelen süreç içerisinde kalıtsal benzerlikler vardır! Bunu yalanlayacak adam yok dünya üzerinde. İnsan-maymun benzerliği ayrı mesele.
    Abi kastım şuydu, karşı taraf ortaya yaratılışla ilgili şeyler koyacak, ve senin de onları çürütmen gerekecek- ki zaten çürütmezsen kazanamazsın-. Bu noktada mecburen o görüşleri reddedecek, aksine birşey söylemek zorunda kalacak. Bundan dolayı dedim ben

Mesaj Yetkileri