1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Hocam Arrigo Sacchi Rehberim Tt&f 4-4-2 [Atak Taktiği Eklenmiştir]

Hybrid View

Arsenal'da denemeye başladım bu taktiği,daha önce role therory oynatıyordum fakat defansta biraz daha etkili olmak için buna döndüm.Dikkatimi çeken şey büyük takımlara karşı gayet etkili oynuyoruz açık pek vermiyoruz fakat küçük takımlara karşı hücumda çok zorlanıyo taktik,sırf küçük değil büyük takımlra karşıda hücumda etkisiz kalıyo çoğu zaman,bu konuda yapılabilecek bişey var mıdır ben defans çizgisini öne alıp mentaliteyi arttırdım sadece fakat daha etkili bi yolu varsa onu yapmakta yarar var tabiki

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    Arsenal'da denemeye başladım bu taktiği,daha önce role therory oynatıyordum fakat defansta biraz daha etkili olmak için buna döndüm.Dikkatimi çeken şey büyük takımlara karşı gayet etkili oynuyoruz açık pek vermiyoruz fakat küçük takımlara karşı hücumda çok zorlanıyo taktik,sırf küçük değil büyük takımlra karşıda hücumda etkisiz kalıyo çoğu zaman,bu konuda yapılabilecek bişey var mıdır ben defans çizgisini öne alıp mentaliteyi arttırdım sadece fakat daha etkili bi yolu varsa onu yapmakta yarar var tabiki
    emrenin dedigi bir nokta cok dogru fabregas i oyun kurucu olarak secersen buyuk olcude sorunlarini cozersin , oyunun en iyi orta sahasi inanilmaz paslar atip seni sonuca goturur ayrica bu ekledigim taktik standart versiyon bunun birde atak ve defans versiyonlarini yaptim onlarida ekliycem istek oldugu taktirde

Mesaj Yetkileri