Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 80 arası toplam 80 sonuç

Konu: Galatasaray Türkiye'dir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Yüzde yüz tekrar"

MHK eski Başkanı Yavuz, "Lincoln'ün ikinci sarısı yanlış. FIFA buna benzer pozisyonlarda maç tekrarı kararı veriyor. Sarvan kuralı yanlış yorumluyor" dedi.

MHK eski Başkanı Bülent Yavuz, Galatasaray-Kayserispor maçının tekrar edilmesi gerektiğini söyledi. Radyospor'da "Aydın Cingöz ile Gündem" programına katılan Yavuz, "Oğuz Sarvan, FIFA kokartlı bir hakem olmasına rağmen Lincoln ile ilgili kuralı kesinlikle yanlış yorumluyor" dedi.

Karar vermiş

Lincoln'e gösterilen ikinci sarı kartın doğru olmadığını ifade eden Yavuz, "Şimdi haksız bir karttan dolayı mağdur olan Galatasaray haklı olarak federasyona başvurdu. Ama Sarvan bu fikirdeyken maçın tekrar oynanması zor görünüyor. Maçın yüzde yüz tekrarlanması lazım" şeklinde konuştu.

Sonucu etkiledi

Yavuz sözlerine şöyle devam etti: "İkinci sarı kart kesin olarak yanlış. Lincoln'ün atılması maçın sonucuna tesir etti ve kesinlikle maçın tekrarı gerekiyor ama Sarvan bu fikirdeyken tekrarı zor. Bu arada FIFA'nın buna benzer birçok pozisyonda tekrar kararı verdiğini hatırlatmakta fayda var."

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kuralların uygunlanması lazım...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Bu açıklamalardan sonra Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören'den de benzer açıklamalar bekliyorum..Eğer onlar da çıkıp aynı şeyleri vurgularlarsa belki TFF'nin ve MHK'nın aklı başına gelir..
    Aklı başına gelirse ne olur sence arkadaşım En iyi ihtimalle bırakırlar görevi. Yerine bir başkası gelir. Şöyle düşününce geriye doğru ne ilk eleştirilen MHK ne son. Sistem değişmelidir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Aklı başına gelirse ne olur sence arkadaşım En iyi ihtimalle bırakırlar görevi. Yerine bir başkası gelir. Şöyle düşününce geriye doğru ne ilk eleştirilen MHK ne son. Sistem değişmelidir.
    Evet haklısın ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

G.SARAY'A HEM RET HEM DE CEZA!

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübü'ne 119 bin TL para cezası verirken, futbolcu Lincoln'ün kırmızı kartının kaldırılması yönündeki talebini de reddetti. Kurul, yaptığı toplantıda, sarı-kırmızılıların, 7 Şubat'ta oynanan Kayserispor maçında Lincoln'ün gördüğü ikinci sarı kart ve buna bağlı olarak kırmızı kartın iptal edilmesi ve cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talebini görüştü ve reddini kararlaştırdı.
    Bu arada, aynı maçta Galatasaray'a, stat çimlerinin statüye aykırı şekilde sulanmasından dolayı 5 bin TL, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 5 bin TL ve takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 9 bin TL para cezası veren PFDK, kulübün resmi internet sitesinde ''Futbol Federasyonu'nun saygınlığını zedeleyen ve futbolun değerini düşüren sportmenliğe aykırı beyanlarda bulunmaktan'', sarı-kırmızılı kulübe 100 bin TL daha ceza uyguladı. Böylece Galatasaray toplam 119 bin TL para cezası aldı.
    PFDK, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Tjikuzu'ya da 8 Şubat'ta Fenerbahçe ile yapılan maçta rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle 1 maç ceza verdi.

Kaynak : AA

----------------------------------

Kaldıkları yerden devam ediyorlar....Gol attık diye bir cezada verebilirlerdi yani , çimleri usülüne göre sulamadıgımız için ceza vermişler , kurallar hergün değişiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Alican çim mevzusunu bilmeden yorum yapmamalısın. İşin aslını araştırmak gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Alican çim mevzusunu bilmeden yorum yapmamalısın. İşin aslını araştırmak gerekir.
    Yukarıdan helikopter ile sulamadık ya , daha nasıl ihlal yapmısız merak ettim.

Umudu kestim ben bu seneden,şampiyonluk hayal bu hakemlerle.El birliği ile sivası şampiyon yapacaklar.Trabzon oynadığı futbolla belki, ama sürekli 3 büyüklerin alehine hatalar yapılıyor.Sene başından beri Sivas alehinde yapılan hatalar bir elin on parmağını geçmez.18 kişi full defans yapan bi takımın şampiyon olmasını açıkçası hazmedemem şampiyonlar ligide cabası..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Artık Mhk'nın 3 büyük korkusu bitti sanırım.Birde güzel kararlar alsalar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ceza geleceği belliydi. Bunun Galatasarayla alakası yok demiştik. Bize karşılar, bu nedenle ceza verdiler yorumlarını yazmazsanız sevinirim, çünkü ceza gelme ihtimali var dediğimizde korkumuz yok tarzı açıklamalar gelmişti.

Federasyon ilk devrenin sonlarında Beşiktaş ve Trabzon kulüplerinin açıklamalarından dolayı böyle bir karar almıştı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivasta rezalet sahada maç oynatırlar bizi yanlış çim diye cezalandırırlar..Sivastaki çimler harika sulandı heralde?

Onu geçtim MHK başkanı Lincoln için nazimi atıldı diyo e yuh yani bukadar utanmazlık olmaz kendin sınav sorusu bile hazırlıyorsun sonrada yanlış diyorsun..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ümit etmedigi halde , 2 maç ceza almıstı enteresan...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tjikuzu cezasıda ayrı bir mevzu. Gerçi ceza verilmesi normalde hakemin Gökhan'ı cezadan kurtarışı ve diğer oyuncuların durumunu düşününce bilmiyorum ya.

Eskiden hevesle hafta sonunu bekler maçları izlemek isterdim. Şimdi tabiri caizse cenneti vaadetseler izleyesim yok.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by P0RT View Post
    Umudu kestim ben bu seneden,şampiyonluk hayal bu hakemlerle.El birliği ile sivası şampiyon yapacaklar.Trabzon oynadığı futbolla belki, ama sürekli 3 büyüklerin alehine hatalar yapılıyor.Sene başından beri Sivas alehinde yapılan hatalar bir elin on parmağını geçmez.18 kişi full defans yapan bi takımın şampiyon olmasını açıkçası hazmedemem şampiyonlar ligide cabası..
    Sivası Kimsenin Şampiyon Yapacağı Yok Bileğimizin Hakkıyla Oluruz Zaten Futbolumuzuda Eleştirmişsin Sorarım Euro 2004ü Full Savunma Yapan Yunanistan Kazanmadı Futbol Atak Oynamakla Değil Bilinçli Tedbirli Oynamakla Kazanılır Ayrıca Galatasarayında 4 Puanda Kaldığı Sezonlarıda Gördük Merak Etme Sen 0 Puanda Çeksek Türkiyeyi En İyi Şekilde Temsil Ederiz
    Not:Birde Bu Kadar Anti-Sivascı Olma Senin Yüzünden Ceza Almak İstemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Sivası Kimsenin Şampiyon Yapacağı Yok Bileğimizin Hakkıyla Oluruz Zaten Futbolumuzuda Eleştirmişsin Sorarım Euro 2004ü Full Savunma Yapan Yunanistan Kazanmadı Futbol Atak Oynamakla Değil Bilinçli Tedbirli Oynamakla Kazanılır Ayrıca Galatasarayında 4 Puanda Kaldığı Sezonlarıda Gördük Merak Etme Sen 0 Puanda Çeksek Türkiyeyi En İyi Şekilde Temsil Ederiz
    Euro 2004 finali şampiyonu ;Yunanistan herkez tarafından eleştirilmşiti şimdiki halleri maglum.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Euro 2004 finali şampiyonu ;Yunanistan herkez tarafından eleştirilmşiti şimdiki halleri maglum.
    Yahu Tabi Eleştirildi Adamlar Ama Kupayı Aldılarmı Aldılar Yani Futbol Oyun Şekline Takma Diyorum Sen Maç Kazandınmı Her Türlü Başarılısındır

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Oynadığı futbolla asla 5. büyük olamayacak, önümüzde ki 5-10 yıllık süreçte geldiği yere geri dönecektir.Zira yazın takımdan 2-3 oyuncu ayrılırsa seneye Sivas felan kalmayacak.Teknik direktörleri Bülent Uygun devrim yapıp kupayı Anadoluya getireceklerini iddia etmektedir.Biri çıkıp demez mi Bülentcim Trabzonspor bunu 6 kez yaptı hala ne devrimi. Ayrıca Anadoludan daima zirveye oynayan takımlar çıkmıştı,hiçbiri Sivasspor kadar çağ dışı ve oyunu çirkinleştiren bir futbol sergilememişlerdir.Eskişehirspor Gaziantepspor keza bugünlerde Ankaraspor yine Manisaspor Ersun Yanal ile zirvedeyken ve Denizlispor ile Gençlerbirliği Uefada üst turları görürken 18 kişi defansa yatmıyorlardı.Gerek oynadığı futbolla,gerek oynadığı adil maçlarla şampiyonluğu hakeden takım Trabzonspordur.Sivas değil..
    Ayrıca istediğim takıma antipati duyabilirim seni ilgilendirmez.Nickinde 1905 olmasına rağmen sürekli Galatasarayla ilgili konularda muhaliflik yapan sensin.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tamam Birşey Demiyorum Ama Sizde Sevdiğim Galatasarayı Bana Tiksindirttiniz
    Not:Nickime Çok Taktınız Ben Galatasaraylı Değilim Anladınmı Siteye Yazılırken Bir Manyaklık Ettim Bir Daha Bu Nick Meselesinin Konuşulmamasını İstiyorum
    Not2:Trabzon Anadolu Takımımı Coğrafyanı Az Geliştir

Tamam uzatmayalım bu konuyu yoksa birbirimizi kırcaz.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri