La Liga 1. Hafta

İlk maçımıza Palacio hariç tam kadro çıktık. Zorlu Atletico Madrid maçını 2-1 kazanarak sezona galibiyetle başladık. Feng’in performansı beni mutlu etti. Attığı gol ona moral olmuştur.

La Liga 2. Hafta

2. hafta maçını da evimizde oynadık ve bu maçtan da galibiyetle ayrıldık. Yeni sisteme alışma sürecinde bazı sıkıntılar yaşıyoruz.

Şampiyonlar Ligi H Grubu 1. Maç

Bu farklı galibiyete ihtiyacımız vardı. Capel maça damga vuran isimdi. Feng’in yine gol atması doğru bir transfer olduğu konusunda memnuniyetimiz arttırdı.

La Liga 3. Hafta

Bu maçtan sonra istifayı bile düşündüm. Deplasmanda 2-0 öne geçiyorsun ve buradan maçı kaybediyorsun. İlk devreyi 2-0 önde kapattıktan sonra 55. dakikada durum 2-1 oldu, 81 ve 86. dakikada gelen gollerle de maçı 3-2 kaybettik. Bir de yaşadığımız sakatlıklar da tuz biber ekti.

La Liga 4. Hafta

Yaşadığımız 4 sakatlığın ardından 3 gün sonra eksiklerle çıktığımız Barcelona deplasmanında kazanmak imkansızdı. 1-0 bitmesi de bizim açımızdan sevindirici bir durum oldu.

La Liga 5. Hafta

2 haftadır kaybediyorduk ve bu maçı kazanmak çok önemliydi. Maçı kazandık ama yine sakat verdik, üstelik 3 tane.

Şampiyonlar Ligi H Grubu 2. Maç

Evimizde bu maçı kaybedeceğimiz hiç planlarımız arasında yoktu. Evimizde kaybedersek gruptan çıkmak zor olacak.

La Liga 6. Hafta

Kolay bir deplasmanda rahat kazanıyoruz. Palacio sakatlığı atlattı, takıma almalı yavaş yavaş.

La Liga 7. Hafta

Maçı 1-0 kazandık, maçın tek golü Feng’ten geldi. Onu çıkarıp Palacio’yu alamadım, iyi oynayan oyuncuya hakkını vermek gerekir.