Abi çok iyi bir sezon geçirmişin yeni transferlerde çok iyi görünüyo özellikle çinli forvet 22 milli maçta 20 gol atmış helal olsun adama![]()
Abi çok iyi bir sezon geçirmişin yeni transferlerde çok iyi görünüyo özellikle çinli forvet 22 milli maçta 20 gol atmış helal olsun adama![]()
Bizim Çinliye laf yok, sevdim keratayı.![]()
Betis maçları da güzel geçiyor, birazdan geliyor sunucu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. Maç
Evimizde bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyordu. 2. dakikada yediğimiz golle şoke olsak da Feng iyi formunu sürdürdü ve 90+3’de attığı golle bize galibiyeti getirdi. Feng geceye damgasını vuran oyuncu oldu.
La Liga 8. Hafta
Sociedad maçından sonra en sinirlendiğim maç oldu. Yine zorlu bir deplasmanda 2-0 öne geçiyoruz ve 2 dakikada yediğimiz 2 golle yine galibiyete ulaşamıyoruz.
İspanya Kupası 4. Tur
Zayıf rakibimizi 2 maçta da farklı yenerek tur atlıyoruz. Palacio’nun, Semih’in bu maçlarda gol atması, diğer oyuncularımın formu beni sevindirdi. 5. Tur’da rakibimiz Barcelona.
La Liga 9. Hafta
Bu maçı da kazanıyoruz ama Feng’in yerine tecrübeli Palacio’nun geçme vakti gelmiş gibi duruyor. Feng iyi oynasa da Palacio yedek kalacak bir oyuncu değil.
Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. Hafta
Evimizde Juventus’a kaybettikten sonra bu maçın önemi çok büyüktü. Kaybetmeden dönmek de çok önemliydi. Sezonun en anlamlı golü bu maçta oldu belki de. 90+4’de kazandığımız penaltıyı Romaric gole çevirdi ve maç 2-2 sona erdi. Liverpool ile aramızda olan 3 puanlık farkı koruduk ve ikili averajda da üstün duruma geçmiş olduk. Şimdi kalan 2 maçtan içeride oynayacağımız Viking maçını kazanırsak tur atlamış olacağız.
La Liga 10. Hafta
Yine zorlu bir deplasman, yine 30 dakikada 2 farkla öne geçtik. Bu sefer korktum ve katı savunma yaptık. 2. devre 1 gol yedik sadece ve maçı 2-1 kazandık. Sakatların fazla olması sebebiyle sağ bekte AMR oyuncusu Tom de Mul’u oynatmak zorunda kaldım.
La Liga 11. Hafta
Sakatlanan Navas yerine 2. devre oyuna giren Sisi, attığı golle bize 3 puanı getiren oyuncu oluyor. Yukarıdan kopmuyoruz.
La Liga 12. Hafta
Real Madrid deplasmanında iyi oynayamadık ve kaybettik. Bu tür büyük maçlardan beraberlik alabilsek çok iyi olacak aslında.
Ligde 4. sırada yer alıyoruz, liderin 4 puan gerisindeyiz. 2-0 önde olduğumuz maçlarda puan kayıpları yaşamasak şu anda lider olabilirdik.
Şimdi Viking ile evimizde oynayacağız, kazandığımız taktirde son maça bakmaksızın 2. sırada gruptan çıkmayı garantiliyoruz.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sezon iyi geçmiş tebrikler abi. . .
malatyAdana!
Umarım Rahat Kazanırsın Abi
İyi gidiyordun abi Vikingide yenersin
İyi GiDiyorsun..Takipcinim..
![]()
İyi performans gösteriyon abi şlde bir üst tura çıkarsın kanımca
Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. Hafta
Fazla zorlanmadık, grubun en zayıf takımını yenerek gruptan çıkmayı başardık. Daha farklı kazanıp taraftarımızı mutlu etmek isterdik.
La Liga 13. Hafta
Pozisyon açısından fakir geçen maçı 2-0 kazanıyoruz. Nuri Şahin geceye damgasını vuran isim.
La Liga 14. Hafta
Deplasmanda golsüz berabere kalarak yukarıyla aramızdaki farkın açılmasını sağlamış oluyoruz. 5. sıraya düştük.
Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. Hafta
Delle Alpi’den zaferle dönüyoruz. Evimizde kaybettikten sonra bu maçın çok zorlu geçeceğini düşünürken Palacio ve ardından Drenthe’nin mükemmel golüyle İtalya’da Juventus’a kaleyi bulan şut dahi çektirmeden galibiyete ulaşıyoruz.
Juventus’un son 2 maçını kaybetmesiyle grubu lider olarak tamamladık.
Bu arada basında Inter ve Manchester kulüpleriyle ilgilenip ilgilenmediğime dair haberler çıkmaya başladı. Şu anda iki takımın da teknik direktörü yok. Ben ise sessiz kalıyorum.
La Liga 15. Hafta
Osasuna savunmasını aşamadık. Evimizde 2 puan kaybettik.
Ligde 6. sıraya geriledik. Ligin en az gol atan takımlarından biriyiz, anlayışımızı değiştirmeliyiz sanırım. Bu arada Şampiyonlar Ligi’nde de Fiorentina ile eşleştik.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
valla ispanya liginde barca ve madridi gecmek zor ama umarım başarırsın.
bu arada jesus navas sevillada mı hala ?
Evet. Sakatlığı olmadıkça oynatıyorum kendisini.
"YÜCE ATATÜRK"
Çok iyi gidiyorsun.Oh çinli forvette gelmiş kanouté yoktur artık.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
baya iyi gidiyorsun.Devamını diliyorum...
iyisin abi iyi
Serkan bu ne yahu Ligde çok iyi değilsin dedim sana ispanyol hatun peşinde koşacağına 1-2 idmana çık takımı çalıştırAlmışsın çinli çocuğuda yanına Feng Shui mi yapırsunuz İspanya barlarında
![]()
Bence ayrıl abi baya oldu Sevillada![]()
çok olunca ayrılacakmıyız hemen yani?
valla ben de Sevilla şehrinin diğer takımı Betis'i çalıştırıyorum ve daha uzun yıllar kalacağım...La Liga zevkli yaww
![]()
senin de sezon başarılı gibi... La Liga'da Barça ve Real Madrid çok kolay puan kaybetmiyorlar... biri olmazsa biri sağlam gidiyor ama geçen sezon ben son hafta kıl payı da olsa aldım şampiyonluğu ellerindenLa Liga'ya damga vurup Real madrid ve Barça hegomanyasına son vermen dileğiyle
ezeli rakibimize başarılar
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Teşekkürler arkadaşlar, teşekkürler desteğiniz için.Betis menajerine de ayrıca teşekkür ederiz.
Açıkçacı şu anda Barcelona ve Madrid'i geçebilecek bir seviyede olduğumuzu düşünmüyorum. Bu taraftarlarımız arasında hayal kırıklığı yaratsa da gerçek böyle. Avrupa'da bir şeyler yapmak bu sene ki hedefimiz. Eğer efsane olduğum yerden bir teklif gelmezse önümüzdeki sezon Sevilla ile ligi domine etmek hedefimiz.
"YÜCE ATATÜRK"
Devamını bekliyoruz Serkan Abi
Bende la ligadayım suanda ssleri paylasmaya üşeniyorum her hafta lider değişiyor.
yalnız Serkan Real Madrid macı ne öyle seni Real'in hocası sandım![]()
Bence seneye kesin küme düşecek Sevillahissediyorum
![]()
Bir Dost
Hellbells
Fenerbahçe yle onca kupadan sonra Roma yla niye başarı gelmedi anlamadım dogrusu.Neyse sevilla'yla başarılar...
MerhabaLar;
Yapmış oLduğunuz kariyerinizde;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69665
Eğer sizde yukarıda ki Link te yer aLana RekorLar böLümünde ki rekorLardan birisini kırdıysanız veya mevcut oLmayan bir rekor eLde etmişseniz bunu bizimLe payLaşırsanız seviniriz.
Kariyerinizde başarıLar.
TSİ yönetimi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
sanki ayrılma lafı geçti la liga oyundaki en zevkli ve en zor lig çinli forvet dli bir şey başarı gelecektir
sana zahmet olmazsa galatasaray'ın beşiktaş ın transferlerini söyleyebilirmisin çok merak ediyorumda![]()
Ayrılmak yok, burada devam ediyoruz.
Fenerbahçe'nin kadrosu;
Beşiktaş'ın kadrosu;
Galatasaray'ın kadrosu;
Devre arası ben de 2 transfer gerçekleştirdim. Takıma yıldız isimler getirmek için çok uğraştık ama sonuç alamadık. Yine de orta sahayı güçlendirmeye yönelik transferlerimizi gerçekleştirdik.
Orta sahaya 2 transfer gerçekleştirdik. Hedefimiz yıldız bir isim getirip sükse yapmaktı ama yıldız transfer zor, biliyorsunuz.
İlk transferimiz Arsenal’den Veloso;
DMC olarak oynatmayı düşünüyorum kendisini.Hızlı olmaması sıkıntı yaratabilir bizim adımıza.
Diğer transferimiz de İngiltere’den. Transfer döneminin son gününde bu transferi gerçekleştirdik. Adrien;
Bu dönemde oynadığımız 2’si kupa olmak üzere toplam 9 resmi maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldık. Yenilgilerin ikisi Barcelona’ya karşı kupa maçında gerçekleşti, diğer yenilgi de 2 kupa maçı arasında Mallorca maçında oldu. O maçtan sonra ligde oynadığımız 4 maçı da kazandık. Rakiplerimize karşı kazanmamız üst sıralarda kalmamızı sağladı.
Şimdi Barcelona ile evimizde oynayacağız. Palacio son lig maçında sakatlanmıştı, takımda onun dışında bir eksik yok. Bu maçı kazanıp farkı kapatmak istiyoruz. Lider Real Madrid’i yakalamak zor gibi duruyor, 2. olmak da büyük bir başarı olur bizim için. Bu nedenle bu maçı mutlaka kazanmalıyız.
![]()
Last edited by Sekopej : 25.Şubat.2009 at 21:29
"YÜCE ATATÜRK"
La Liga 23. Hafta
Maalesef istediğimiz sonucu alamadık, Palacio’nun yokluğunu hissettik. Maç boyu iyi olan onlardı ve maçı da kazandılar. Şimdi hedef 3.lük.
La Liga 24. Hafta
Alaves deplasmanında sürpriz puan kaybı yaşarız diye korkuyordum ama korktuğum başıma gelmedi. Navas bizim için ne kadar değerli olduğunu attığı golle gösterdi. Sakatlanıp sahayı terk etmesi Fiorentina maçı öncesi iyi olmadı. Ama Sisi’nin de elinden geleni yapacağına eminim. Penaltıdan da olsa Feng’in gol atması moralinin düzelmesini sağladı.
Şampiyonlar Ligi 2. Tur İlk Maçı
Kalecimizin iyi performansı ve Capel’in bindirmeleri ile maçı kazandık diyebiliriz. Sol kanadı kontraya çıkarken çok iyi kullandı gerçekten. Ve bu şekilde de pozisyonlar ürettik, birini de golle sonuçlandırdık. 2. maç için çok avantajlı bir skorla evimize dönüyoruz. Adrien yeni takımı adına ilk golünü bu maçta kaydetti.
La Liga 25. Hafta
7 puanla lig sonuncunu evimizde yenmek zor olmadı. Feng 2 gol atarken Adrien diğer golün sahibi oldu. Barcelona’nın 2 puan kaybetmesiyle fark 6’ya düşmüş oldu. Ama lig o kadar heyecanlı geçiyor ki, 2 hafta puan kaybı yaşasan 7.-8. sıraya düşebilirsin.
La Liga 26. Hafta
Deplasmanda rakibi ezdik, bir çok pozisyona girdik ama rakip ilk ve tek tehlikeli atağında golü buldu ve yattı üstüne. Feng karşı karşıya kaçırdığı pozisyonları değerlendirebilse Palacio düzelmesine rağmen formayı giymeye devam edecekti ama atamadı. Kaybettik.
Şampiyonlar Ligi 2. Tur 2. Maçı
16 dakikada bulduğumuz 3 golle işi bitirdik. Sonrası formalite oldu. Maçı 3-1 kazanarak çeyrek finale yükseldik. Rakibimiz Arsenal oldu, geçen senenin intikamını almak istiyoruz.
La Liga 27. Hafta
Valencia maçı en kritik maçlarımızdan biriydi. Beklendiği gibi karşılaşmada çok zorlu geçti, galibiyete 82. dakikada Palacio’nun golüyle ulaştık ve Valencia’yı tekrar altımıza aldık.
La Liga 28. Hafta
Valencia’yı yenerek elde ettiğimiz avantajı Zaragoza maçında kaybettik. Üstün oynarken 2 gol yiyip geriye düştük, yılmadık maçı 2-2’ye getirdik ama 87. dakikada yediğimiz golle maçı kaybettik. Bu kadar heyecan yaşamamıştım hiç, her hafta sıralamamız değişiyor.
La Liga 29. Hafta
Betis maçını mutlaka kazanıp taraftarımız mutlu etmekti hedefimiz. Maçta yine ezici üstünlüğümüz olmasına rağmen bir türlü gol gelmiyordu. Nuri’nin sakatlanmasıyla çift forvete döndük ve maçı 80. dakikadan sonra kopardık. Feng 2 gol atarak çift forvet oynat, beni kulübede unutma mesajını verdi hocasına.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
BasarıLar aRkadasım