Originally Posted by
utku_hagi
Ya biz Ali'yle 4-5 sene Denizlispor'un altyapısında ve okul takımında oynadık ben geçen sene bıraktım futbolu o zamana kadar forvet ve forvet arkası oynuyodu...Dediğin gibi boyu kısa olduğu için santrafor oynamaz...Oyun zekası bence mükemmel topu alışı verişi pasları çok iyi o yüzden orta saha oynuyordur şimdiki mevkisi hakkında pek bilgim yok...Ali benim altyapıda gördüğüm en mütevazi adamdır hiç bi şekilde ben oldum havalarında değildir gerçekten sağlam karakterli bi insan inş daha iyi yerlere gelir.
Bu arada Ali Tarsus İdman Yurdu'na kiralanmış.
Paftan arkadaşla konuştum şimdi genellikle orta saha oynuyomuş gerekirse forvet de oynar falan dedi ama Dm değil kesinlikle mc amc olur mevkisi.
Milli takımda dm oynuyor. Asıl yeri bence mc ama amc' de oynayabilir. Kesinlik fc oynayamaz. MC: 20, dm: 15, AMC: 15 olabilir. Tarsus' ta kiralık ama hiç bir karşılaşmada oynamadı. Daha yaşı ufak oyununa göre mevkisi tam olarak şekillenecektir. Ama orta saha oyuncusu olduğu kesin. Çok önemli bir oyun zekası var. Zaten kısmet olursa 09 ' da nasıl yapacağımızı göreceksiniz.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]