1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Denizlispor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Ya biz Ali'yle 4-5 sene Denizlispor'un altyapısında ve okul takımında oynadık ben geçen sene bıraktım futbolu o zamana kadar forvet ve forvet arkası oynuyodu...Dediğin gibi boyu kısa olduğu için santrafor oynamaz...Oyun zekası bence mükemmel topu alışı verişi pasları çok iyi o yüzden orta saha oynuyordur şimdiki mevkisi hakkında pek bilgim yok...Ali benim altyapıda gördüğüm en mütevazi adamdır hiç bi şekilde ben oldum havalarında değildir gerçekten sağlam karakterli bi insan inş daha iyi yerlere gelir.

Bu arada Ali Tarsus İdman Yurdu'na kiralanmış.
    Paftan arkadaşla konuştum şimdi genellikle orta saha oynuyomuş gerekirse forvet de oynar falan dedi ama Dm değil kesinlikle mc amc olur mevkisi.
    Milli takımda dm oynuyor. Asıl yeri bence mc ama amc' de oynayabilir. Kesinlik fc oynayamaz. MC: 20, dm: 15, AMC: 15 olabilir. Tarsus' ta kiralık ama hiç bir karşılaşmada oynamadı. Daha yaşı ufak oyununa göre mevkisi tam olarak şekillenecektir. Ama orta saha oyuncusu olduğu kesin. Çok önemli bir oyun zekası var. Zaten kısmet olursa 09 ' da nasıl yapacağımızı göreceksiniz.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Milli takımda dm oynuyor. Asıl yeri bence mc ama amc' de oynayabilir. Kesinlik fc oynayamaz. MC: 20, dm: 15, AMC: 15 olabilir. Tarsus' ta kiralık ama hiç bir karşılaşmada oynamadı. Daha yaşı ufak oyununa göre mevkisi tam olarak şekillenecektir. Ama orta saha oyuncusu olduğu kesin. Çok önemli bir oyun zekası var. Zaten kısmet olursa 09 ' da nasıl yapacağımızı göreceksiniz.
    Büyük yazdığım yerler yapılırsa Ali Helvacı daha gerçekçi olur.Recep Niyaz 94lü aslında .u14 veya u15 kaptanıydı diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Recep Niyaz 1995 dogumlu yani yasindan dolayi aslinda oyuna FM 2011 veya 2012'den once eklenemez cunku su anda 14 yasinda oyuna 16 yasindan ufaklar legal mevzulardan dolayi eklenemiyor...

Son surumde eklenen bu tur U-16 oyuncularinin yaslari oyun tarafindan otomatikmen silinmis ve bu yuzden her actiginiz yeni oyunda karsiniza farkli yaslarda cikiyorlar... Mesela Meksikali arastirmaci bu engeli asmak icin 1993 dogumlu Martin Galvan'nin dogum yilini 1992 yapmis... Bu tur hileler yapan arastirmacilarin olmasi da ayri bi sorun... Oyunda tuhafiniza giden bisey oldumu her zaman editorden kontrol etmeniz olanlari daha iyi kavramaniz acisindan faydali olur...

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    dm olacak kadar defansif özelliklerinin olduğunu düşünmüyorum ama dediğin gibi mc amc yapılmalı bakalım ya ilerleyen zamanlarda mevkisi şekillenir...Tarsusda falan nasıl oynadığını burdan belirtirseniz sevinirim malum izleme şansımız yok.Aynen Recep'in ismini çok duydum tam emin değilim ama geçen sene danone cup ta gol kralı olmuştu baya yetenekliymiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    dm olacak kadar defansif özelliklerinin olduğunu düşünmüyorum ama dediğin gibi mc amc yapılmalı bakalım ya ilerleyen zamanlarda mevkisi şekillenir...Tarsusda falan nasıl oynadığını burdan belirtirseniz sevinirim malum izleme şansımız yok.Aynen Recep'in ismini çok duydum tam emin değilim ama geçen sene danone cup ta gol kralı olmuştu baya yetenekliymiş...
    Benim izlediğim maçta DM oynamıştı milli takımda ama bence de dm olmaz o fizikle ondan. MEvkilerini şöyle yapmaıy düşünüyorum. MC:20 , AMC: 17, DM: 13 gibi olabilir. Soruna da cevap vereyim nedendir bilinmez tarsus da hiç oynamadı Ali.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri