Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. Maç

Evimizde bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyordu. 2. dakikada yediğimiz golle şoke olsak da Feng iyi formunu sürdürdü ve 90+3’de attığı golle bize galibiyeti getirdi. Feng geceye damgasını vuran oyuncu oldu.
La Liga 8. Hafta

Sociedad maçından sonra en sinirlendiğim maç oldu. Yine zorlu bir deplasmanda 2-0 öne geçiyoruz ve 2 dakikada yediğimiz 2 golle yine galibiyete ulaşamıyoruz.
İspanya Kupası 4. Tur

Zayıf rakibimizi 2 maçta da farklı yenerek tur atlıyoruz. Palacio’nun, Semih’in bu maçlarda gol atması, diğer oyuncularımın formu beni sevindirdi. 5. Tur’da rakibimiz Barcelona.
La Liga 9. Hafta

Bu maçı da kazanıyoruz ama Feng’in yerine tecrübeli Palacio’nun geçme vakti gelmiş gibi duruyor. Feng iyi oynasa da Palacio yedek kalacak bir oyuncu değil.
Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. Hafta

Evimizde Juventus’a kaybettikten sonra bu maçın önemi çok büyüktü. Kaybetmeden dönmek de çok önemliydi. Sezonun en anlamlı golü bu maçta oldu belki de. 90+4’de kazandığımız penaltıyı Romaric gole çevirdi ve maç 2-2 sona erdi. Liverpool ile aramızda olan 3 puanlık farkı koruduk ve ikili averajda da üstün duruma geçmiş olduk. Şimdi kalan 2 maçtan içeride oynayacağımız Viking maçını kazanırsak tur atlamış olacağız.
La Liga 10. Hafta

Yine zorlu bir deplasman, yine 30 dakikada 2 farkla öne geçtik. Bu sefer korktum ve katı savunma yaptık. 2. devre 1 gol yedik sadece ve maçı 2-1 kazandık. Sakatların fazla olması sebebiyle sağ bekte AMR oyuncusu Tom de Mul’u oynatmak zorunda kaldım.
La Liga 11. Hafta

Sakatlanan Navas yerine 2. devre oyuna giren Sisi, attığı golle bize 3 puanı getiren oyuncu oluyor. Yukarıdan kopmuyoruz.
La Liga 12. Hafta

Real Madrid deplasmanında iyi oynayamadık ve kaybettik. Bu tür büyük maçlardan beraberlik alabilsek çok iyi olacak aslında.
Ligde 4. sırada yer alıyoruz, liderin 4 puan gerisindeyiz. 2-0 önde olduğumuz maçlarda puan kayıpları yaşamasak şu anda lider olabilirdik.

Şimdi Viking ile evimizde oynayacağız, kazandığımız taktirde son maça bakmaksızın 2. sırada gruptan çıkmayı garantiliyoruz.