1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Beyaz Aslanların Dirilişi "Millwall"

Hybrid View

arkadaşlar yorumlarınız için çok tesekur ederim iki gündür yoktum buralarda bu gece oynayacağım macları yarın yada gecenin ilerleyen saatlerinde eklerim hepinizie tesekurler

1.Maç

orta saha göbeğimizde oynayan Alan Dunne'n attığı iki golle macın adamı seçilmiştir..

Lig cup 1.round

biz iki sıfır üstüne yatmış külübede sahada takılırken dakika 87 karşı taraftakiler kendine geldi ve son 3 dk'da ^gol birden oldu son golümüzü atan yine Alan Dunne olmuştu bu kadar yetenekli olduğunu hiç zannetmiyordum. Ve bu maçın ardından alnından öpüp cebine üç beş para koydum yarın için antremanlardanda izinli oldu kerata
    2.Maç

Sezon Başı Leed United takımından kiralanan siyahi topçumuz Treasor Kondol bize galibiyeti getiren golü attı..

3.Maç

Kaç yıldır 4 maç üstüste puan kazanamayan millwall takımının oyuncularına benden bir kıyak oldu ve moral gecesi düzenledim benim evime gelen 23-24 yamyam felekten bir gece gecirdiler.
    Bunu yapmamın diğer nedenide beraberlikle sahadan ayrılmalarının onların moralini bozmasıydı..

Maçta sakatlanan Kondol arkadasımız ilk başta gelmek istemesede rakı balık yapıldığını ve dansözlerinde olduğunu duyunca koşa koşa geldi.
    Böyle güzel gecenin ardından antraman yapılamayacağının kanaatinde olarak iki gün antramanların yapılmamasının kararını aldım

Lig cup 2.round

ilk yarı defansif oynayalım dedik iyi halt ettikkulubeye mağlup girdiğimiz maçtan Neil harris'in penaltısıyla öne beraberliği yakaldık daha sonra 2.golü yedik 7 dakika sonra beraberliği yakaladık ve son dakika ataklarımızla yeni transferimiz Ben Chorley'i golü kaydetti ve üst turdayız

4.Maç

Yıldızımız Neil Harris Kondol'un yokluğunu aratmıyor iki maçtır boş geçmeden havalandırıyor ağları

johnstone's paint trophy 1.round

Neil Harris bu maçta iki gol birden kaydetti ve kadromuzda uyuyan yeni bir forvet daha canlanıyor "Gifton Noel-Williams"

İstanbulda çıkan bazı sorunlar nedeniyle maç sonrası takımı antrenore bırakıp
    "bu takım önce Allah'a sonra sana emanet koçum"sözleriyle atladım uçağa ve gittim.
    Bizim gözlemciler yapmış bi eşşeklik onu düzeltmeye gittim aslında kadromuzda bulunun 15 yaşındaki Kamil Tevfik adlı oyuncumuzun anasından babasında helallik almaya gitmiştim bizimkiler bu çocuğu bir halı saha maçında görmüşler tutmuşlar kolundan götürmüşler ee çocukcağıza ingiltere deyincede bizimki de anasını babasını unutmuş..birşey demeden bizimkilerle atlamış gelmiş ingiletere

[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/7999/6m**i6.jpg[/IMG]

Neyseki geldim İstanbul'dan Kamil'in okul kaydını felan aldık burda bi okulda okutacağız hem okuyacak hemde topuna koşturacaktı..
    Antrenöründe benden aşağı kalır bi yanı yokmuş maşallah lig maçları neysede efsanevi nottingham maçını nasıl alt etmiş merak konusu valla bu arada Nail Harris gol krallığına doğru gidiyor attığı gollerle çapkın Lewis Graban ise kupadaki ilk golüne imza attı
    8.maç

Bu maçlar ardından puan durumunu vereyim arkadaşlar ;
    bu arada Neil Harris 4 golle krallıkta iddasına davam ediyor Lewis Graban ise ligde 3 asist yapmış 2.sırada

Mesaj Yetkileri