Millwall'a olan olağanüstü hayranlığım sebebiyle kariyeri ilgiyle takip ediyorum. Umarım seni üst liglerde görürüm yakında.
Millwall'a olan olağanüstü hayranlığım sebebiyle kariyeri ilgiyle takip ediyorum. Umarım seni üst liglerde görürüm yakında.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
teşekürler dostum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oldhamın forvetiyle ilgileniyorum ama bakalım be olcak birde su var adamın özellikleri iyi oluyor ama özelliğinin karşılığını veremiyor bazen ben o soruyu ingiltere 2.ligte takım yöneten arkadaşların favori fc lerini öğrenmek için sordum aslında
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekürler sertanbaba takımda bazen bir oyuncu sakatlanaıyor oyun akışı altüst oluyor ama daha öyle o kadar çok büyük yara almadım inşallah böylede deavm eder
Last edited by bilal396 : 17.Şubat.2009 at 16:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
leagu cup 4. round
aslında farka bakıldığında ezildik gibi gözüküyor yalnız ezilmedik bizim şoparlar bir sıfır gerideydi bir bir yaptılar peşinden 3-1 oldu hemen ardından ikinci golü bulduk ve o umutla defansif oyuncumuzu cıkartıp 3. fc yi aldım oyuna ben değişikliği kabul ederken 4 ü de yemişizçok zevkli bir maçtı
FA.cup 1.round
By bilal396
16.maç
By bilal396
17.maç
By bilal396
maçın yıldızı gönüllerin yıldızı yakışıklının yakışıklısı Lewisssss Grabaaaan
18.maç
Kandol yine sakatlandı maçın yıldızı bizim diğer yakışıklı Neill Harris oldu
kolay bir galibiyetti forvetlerimiz golleri paylaştılar
Arkadaşlar bu arada free transfer dönemine bir hafta kala yedek olsun diye Seyfo Soley adında bir yamyam getirdik.Mubarek adam aynı Maldanado topu ayağında 10 sn tutmuyor bakalım hayırlısı
19.maç
By bilal396
bizden gol yiyen takım iflah olmuyor mubarek suanda dusmemek için oynuyor bizimle rakipken 14.
20.maç
By bilal396
zewksiz tatsız susuz bir maç geçirdik takımın motive eksikliği ortaya çıktığını düşünerek yönetimden arkadaşlarla oyuncuları alıp çalgılı çengili bir eğlenceye gittik.Aaa yönetim deyince aklıma geldi bizim patrona bir ana kulüp bulmasını istedim oda bana tothendamı ayarladı bir kaleci göderdiler Ben Alwink
Puan durumu
By bilal396
manager of the month
By bilal396
young player of the month
By bilal396
player of the month
By bilal396
bu ay bol ödüllü ve zevkli bir zaman geçirdik bir ara birinciliğe oturduk yalnız swindon takımı herşeyi alt üst etti şimdi yine rakibim swindon bu sefer kupada
johnstone'spaint trophy south semi final
By bilal396
Swindon takımını yine 90 dk'da alt etmeyi beceremedik yalnız güzel top oynadık ilk maçla kıyaslanırsa penaltılarda kalcemizi Forde'nin başta olmak üzere diğer beş oyuncumuza teşekür ediyoruz
21.maç
By bilal396
Ve işte o maç hafızlardan kazınılmayacak bir maç bir yanda nağmalup millwall bir yanda lider leeds united ev sahibi takım bu maçı alsa daha kimse dur diyemecekti yalnız onlar millwall'ın yakışıklılarını unuttular Neil Harris ve Lewis Graban asistler (ortalar) Lewis'ten goller (kafa ve vole :S) Neill Harris'ten tebrikler çocuklar
22.maç
Lider Millwall kendi sahasında Leicester takımını davet ediyor maçı ilk yarısında sürpriz bir sonuç ortaya çıktı 3-1gerideyiz soyunma odasında bir çıngan çıktı siyahi forvetimiz Gifton Noel Williams'ın kaçırdığı golleri hayıflarken topallayarak gelen Neill hocam ben oynayabilirim dedi ve mecburiyetten ve birazda güvenden dolayı aldım oyuna ayağı sakattı ama kafası sapasağlamdı2 gol pası atıp beraberliği yakalamıştık ki dakika 90da uzaklardan bir gol yedik
ve ilk yenilgimizi aldık
Last edited by bilal396 : 17.Şubat.2009 at 17:49 Reason: düzeltme