aha bu da kralcarsi.com'dan alıntıdır.

dun yani pazar aksamı maca gelememıstım goztepede ızledım macı ewe gıdecm bakırkoye..neyse kadıkoyden bınıp gıdecem kadıkoye indimm tamda gefebe oradaymıs bnm uzerımde carsi polari wardı gorduler bana orada karambol yaptılar 150 kısı rahat wardı sonunda yere dusurduler tekmeler falan benı kotu tartakladılarr sonunda uzerımdeki poları yıttılar aradan 4-5 kısı sonunda benı aradan cıkardıı uzerımdekı poları uzerımden cıkarıp onlara werdıler bu aradada arkadan rahat 150 kısı daha gelıyorduu...ve bn hıc bırsey yapamadım cunku tektımm....

eee buna ne yapacağız?

''ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım böyle bir öfke, böyle aşağılık insanları bir arada hiç görmedim bu insanlar yüzünden artık beşiktaştan da nefret ediyorum onun seyircisinden de(bu forumdakiler için demiyorum)''
Ama ben Fenerbahçe'den nefret etmiyorum.Bu olayı yaşatanlardan,1 e 150 kişi dalmayı delikanlılık sayanlardan nefret ediyorum.
Yapılan terbiyesizlikler için ise özür dilerim.
Ama bunu engelllemek gerçekten çok zor.Düşünün 200 kişi Beşiktaşlı-Fenerbahçeli artık her neyse bir arada geliyor ve karşıda 2 tane rakip takım taraftarı var,ister istemez aradan illa ki 3-5 tane it kopuk çıkar ve genelde diğerleride ona uyar.